Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πάντως από ότι δείχνουν φωτογραφικά ντοκουμένα στο πολυτεχνείο οι φοιτητές κρατούσαν την παραδοσιακή σημαία...

Η σημαία του ΠΑΣΟΚ πού είναι,γιατί δεν την βλέπω;;; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οποια λιγδο-ομαδα σκεφτει καμια καγκουρια στην ερχομενη παρελαση παντως, καλα θα κανει να το ξανασκεφτει. η μεσαια σειρα φερει live ammo καθε φορα  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
απλασε ολα τα πραγματα κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.τα παληκαρια διαταχθηκαν να πουν αυτα που ειπαν και εκει πρεπει να πεσουν οι ευθυνες αν υπαρχουν.σε ολη τη θητεια με διαφορα ασματα καλιεργειται το μισος και επειδη  ξαναλεω διαταχθηκαν να τα πουν δημοσια διωονται.γιατι?

Μόνη ευθύνη έχει ο επι κεφαλής

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ περιμένω να αναλάβουν όλοι μαζί, από κοινού, την ευθύνη ;)
αν οι στρατιώτες δεχτούν να την πληρώσει μόνο ο επι κεφαλής θα μου κάνει αρνητική εντύπωση...

ρε σείς οι διοικητικές ποινές ήδη πέσανε (φυλάκες, μεταθέσεις, στερήσεις βαθμών κλπ κλπ)...

τώρα είναι στα ποινικά δικαστήρια με κατηγορία εξύβρισης...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απλασε ολα τα πραγματα κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.τα παληκαρια διαταχθηκαν να πουν αυτα που ειπαν και εκει πρεπει να πεσουν οι ευθυνες αν υπαρχουν.σε ολη τη θητεια με διαφορα ασματα καλιεργειται το μισος και επειδη  ξαναλεω διαταχθηκαν να τα πουν δημοσια διωονται.γιατι?

Μόνη ευθύνη έχει ο επι κεφαλής

μη λετε ασχετα αν δε ξερετε. κανεις επικεφαλης δεν εδωσε ουτε δινει παραγγελμα για συνθηματα στη παρελαση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ περιμένω να αναλάβουν όλοι μαζί, από κοινού, την ευθύνη ;)
αν οι στρατιώτες δεχτούν να την πληρώσει μόνο ο επι κεφαλής θα μου κάνει αρνητική εντύπωση...

ολοι μαζι τη πληρωσαν.

ρε σείς οι διοικητικές ποινές ήδη πέσανε (φυλάκες, μεταθέσεις, στερήσεις βαθμών κλπ κλπ)...

μεταθεσεις. ρε κοφτε τη παραφιλολογια και τις μαλακιες αν δε γνωριζετε. να αρχισω να λεω μαλακιες για υπολογιστες και δικτυα εγω τωρα?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
εγω καλα. εσυ? παρελασαν στο ΚΕΕΔ και στο ΕΤΕΘ τα ΟΥΚ την 28η και το αναφερεις?  :grin:

Ήταν απάντηση στο ΄"άσχετοι".
Παίκτη, σε μονάδες όπου η πειθαρχία θεοποιείται, θεωρώ απίθανο να πήρανε μόνοι τους τέτοιου είδους πρωτοβουλία.  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

έστω, δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που είπα, ας φάνε την ποινή τους και ας πάνε σπίτι με το κεφάλι ψηλά

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ήταν απάντηση στο ΄"άσχετοι".
Παίκτη, σε μονάδες όπου η πειθαρχία θεοποιείται, θεωρώ απίθανο να πήρανε μόνοι τους τέτοιου είδους πρωτοβουλία.  ;)

διαφορετικες πειθαρχιες και μοναδες. στη μοναδα σου σιγουρα δε κυκλοφορουσες γυμνος χωρις μπλουζακι απο τη μεση και πανω  ;)

η 'πρωτοβουλια' ειναι παραδοσιακη πρακτικη στις παρελασεις και για να εχει και την προβλεπομενη 'νομιμοτητα', δεν δινεται παραγγελμα απο τον επικεφαλη. και μιλαμε για μονιμους οχι εφεδρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom