Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το κάψιμο της γαλανόλευκης διώκεται αυτεπάγγελτα.. από που και αν αυτή αποσπαστεί..
Το ειπα και το ξαναλεω.

Ενα συμβολο που χρησιμοποιειται ως πολιτικο συμβολο αντιμετωπιζεται ως πολιτικο συμβολο.

Το δικαιωμα το εδωσαν οι χρυσαυγουλο,οι"οδηγοι ΕΘΕΛ"κλπ.

Απο εκει και περα ας κανουν οτι καταλαβαινουν οι διαφοροι εθνικοτραμπαριφες πασης φυσεως και προελευσης-αυτοι με τα καβουρια στην τσεπη λεω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ειπα και το ξαναλεω.

Ενα συμβολο που χρησιμοποιειται ως πολιτικο συμβολο αντιμετωπιζεται ως πολιτικο συμβολο.

Το δικαιωμα το εδωσαν οι χρυσαυγουλο,οι"οδηγοι ΕΘΕΛ"κλπ.

Απο εκει και περα ας κανουν οτι καταλαβαινουν οι διαφοροι εθνικοτραμπαριφες πασης φυσεως και προελευσης-αυτοι με τα καβουρια στην τσεπη λεω.

Τί λες μωρε; Τί πολιτικό σύμβολο λες πάλι; Τί είναι; Σβάστικα, σφυροδρέπανο ή πράσινος ήλιος;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1η Οκτωβριου θα κανουν πορεια οι καταδρομεις και οι ΟΥΚαδες

περιμενω να δω την αντιδραση των δικων σου!

Μη τολμησετε και δεν εμφανιστειτε να τους παρετε τις σημαιες απο τα χερια!!!
[move]κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο[/move]

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερεγλεντιααααα!  :2funny:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Supermouse αντιλαμβάνεσαι καθόλου τι θα πει ΟΥΚ; Αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι ζουν σε άλλο κόσμο; Ότι προετοιμάζονται για τα χειρότερα; Ότι θα κληθούν κάποτε να κάνουν αυτό που ο μέσος άνθρωπος θα πει ότι δεν γίνεται; Έχεις υπ' όψιν σου ότι πρέπει να έχουν τέτοια ένστικτα για αυτό που τους προορίζεις; Ζητάς να τραγουδούν αυτό. Να το συνηθίσουν διότι κάποτε θα πρέπει να κάνουν κάτι λίγότερο χωρίς δισταγμό.

ΚΑΚΩΣ βγήκε στη φόρα αυτό και μάλιστα σε παρέλαση. Τί άλλο θέλεις να γράψω; Είναι politically incorrect και ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ. Όμως η πραγματικότητα των ανθρώπων που το φώναξαν είναι τελείως άλλη...

ΥΓ: Δεν περιμένω να κατανοήσεις φυσικά.
ΥΥΓ: Το σμελ οβ μπέικον είναι εκτός της δικής μου πραγματικότητας και μου προκάλεσε αποτροπιασμό στην αρχή. Μετά κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτό ως καλημέρα και ψωμοτύρι (γούστο και καπέλο τους) και δεν ξαναδιαμαρτυρήθηκα.
απλασε ολα τα πραγματα κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.τα παληκαρια διαταχθηκαν να πουν αυτα που ειπαν και εκει πρεπει να πεσουν οι ευθυνες αν υπαρχουν.σε ολη τη θητεια με διαφορα ασματα καλιεργειται το μισος και επειδη  ξαναλεω διαταχθηκαν να τα πουν δημοσια διωονται.γιατι?

Επισκέπτης
Τί λες μωρε; Τί πολιτικό σύμβολο λες πάλι; Τί είναι; Σβάστικα, σφυροδρέπανο ή πράσινος ήλιος;
Το ηξερες ΦΠουλη οτι η ελληνικη σημαια ΑΛΛΑΞΕ το 1977(αν θυμαμαι καλα)επι φρυδια?

Γιατι αλλαξε ΦΠουλη και απο την παλια με τον σταυρο στη μεση ειναι τωρα επισημη η"ναυτικη"που λεμε?

Γιατι στο Πολυτεχνειο ειχανε την σημαια του Ναυτικου ΦΠουλη και οχι την επισημη τοτε σημαια,ε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το ηξερες ΦΠουλη οτι η ελληνικη σημαια ΑΛΛΑΞΕ το 1977(αν θυμαμαι καλα)επι φρυδια?

Γιατι αλλαξε ΦΠουλη και απο την παλια με τον σταυρο στη μεση ειναι τωρα επισημη η"ναυτικη"που λεμε?

Γιατι στο Πολυτεχνειο ειχανε την σημαια του Ναυτικου ΦΠουλη και οχι την επισημη τοτε σημαια,ε?

Γιατί?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Γιατί η του Ναυτικού είναι αντιγραφή της σημαίας της εταιρείας των ανατολικών ινδιών;  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Χμμμμ!  :think:

Don' t have the slightest fucking clue...

Ούτε και μου είχε περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο...

Για πε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί η του Ναυτικού είναι αντιγραφή της σημαίας της εταιρείας των ανατολικών ινδιών;  :grin:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Γλίτωσα το σετ κοιλιακούς για απόψε!  :2funny:  :2funny:  :2funny:

I owe you!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
AAAAAAAAAAAAA!

Έχει να κάνει με το αντιπραξικόπημα του Ναυτικού;  :think:

Κάποιο από τα δύο που είχαν γίνει; Δεν νομίζω βέβαια guestimation κάνω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
AAAAAAAAAAAAA!

Έχει να κάνει με το αντιπραξικόπημα του Ναυτικού;  :think:

Κάποιο από τα δύο που είχαν γίνει; Δεν νομίζω βέβαια guestimation κάνω

Αυτό ή ότι δεν ήθελαν να ταυτιστούν με τα σύμβολα του καθεστώτος...
Και γώ προσπαθώ να μαντέψω, δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό ή ότι δεν ήθελαν να ταυτιστούν με τα σύμβολα του καθεστώτος...
Και γώ προσπαθώ να μαντέψω, δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό.

δεν νομίζω να υπάρχει σχετική βιβλιογραφία επί του θέματος... μάλλον εκτιμήσεις του υπερπόντικα θα διαβάσεις..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν νομίζω να υπάρχει σχετική βιβλιογραφία επί του θέματος... μάλλον εκτιμήσεις του υπερπόντικα θα διαβάσεις..

Ρε συ εθεάθη ADMIRAL.GR στο άλλο!

Για κάνε κάνένα ερώτημα. Κάτι μπορεί να ξέρει...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χαχα ο  soupermouse μπορεί να μη ξέρει ούτε αυτός. Για να μάθει μάλλον ρώτησε :cheesy:

Επισκέπτης
Απαντησαν αλλοι.

Μισες απαντησεις βεβαια.

ΥΓ η χουντα την ειχε αλλαξει το 1970 παντως.Αλλα και παλι το παλιο"συμβολο του εθνους"ηταν υπερβολικα φορτισμενο ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
  75-78 επι φρυδια επανηλθε η"σημαια ξηρας"μεχρι που οριστηκε τελικα η"σημαια του ναυτικου".

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πάντως από ότι δείχνουν φωτογραφικά ντοκουμένα στο πολυτεχνείο οι φοιτητές κρατούσαν την παραδοσιακή σημαία...

Συνημμένα

• 72816-clip_image002.jpg
    72816-clip_image002.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
Χαχα ο  soupermouse μπορεί να μη ξέρει ούτε αυτός. Για να μάθει μάλλον ρώτησε :cheesy:
Κοιτα να δεις τωρα για την Βαιμαρη.Οι δεκσοι αντικαθεστωτικοι ειτε ειχαν την παλια σημαια,της μοναρχιας,ειτε αυτη με το καγκελο-οι ναζι.
Οι ακροδεκσοι και βαλε εδω ομως ΠΑΝΤΑ ειχαν ως συμβολο τους την επισημη σημαια του Κρατους.Κανε τις αναγωγες σου.
πάντως από ότι δείχνουν φωτογραφικά ντοκουμένα στο πολυτεχνείο οι φοιτητές κρατούσαν την παραδοσιακή σημαία...
Για την σημαια στην πυλη λεω.Αυτη που παρελαυνει καθε 17/11.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως, εγώ όταν την βλέπω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Και αυτήν της ξηράς και αυτή της θάλλασας.

Πολιτικό σύμβολο και μαλακίες....τον σταυρό έχει, μόνο ως θρησκευτικό σύμβολο την ερμηνεύω.

[size=16pt]الله اكبر[/size]

:2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κοιτα να δεις τωρα για την Βαιμαρη.Οι δεκσοι αντικαθεστωτικοι ειτε ειχαν την παλια σημαια,της μοναρχιας,ειτε αυτη με το καγκελο-οι ναζι.
Οι ακροδεκσοι και βαλε εδω ομως ΠΑΝΤΑ ειχαν ως συμβολο τους την επισημη σημαια του Κρατους.Κανε τις αναγωγες σου.Για την σημαια στην πυλη λεω.Αυτη που παρελαυνει καθε 17/11.
για πες μας και για τους Ιταλους και τους Μεξικανους :rockon: γιατι εχουν την ιδια σημαια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom