Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.355
Πόντοι
506
ΕΧΕΙς ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ  :cheesy:
ξέρω το fotoshop πολλή καλλίτερα από σένα, θα μπορούσα να κρύψω το πρόσωπό μου με ένα μωσαϊκό για να μην φαίνομαι σαν νέγρος θερμαστής από το τσιμπουτί... Δεν φτεις τ' αρχίδια σου λέω εγώ...  

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξέρω το fotoshop πολλή καλλίτερα από σένα, θα μπορούσα να κρύψω το πρόσωπό μου με ένα μωσαϊκό για να μην φαίνομαι σαν νέγρος θερμαστής από το τσιμπουτί... Δεν φτεις τ' αρχίδια σου λέω εγώ...  

Τι εγινε ξυπνησες;

κοιμησου ρε γιωργο και μην εχεις φαντασιωσεις, μεγαλο παιδι εισαι... :grin:

δεν σε παρεξηγω παντως  :cheesy:

ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΙ :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ε αυτο δεν το περιμενα...:rockon: :rockon:.εχεις συγγενεις χανιωτισες η γνωστες?ειναι η αδυναμια μου οι χανιωτισες.εχεις γυμναστηριο στα χανια και δεν γαμας?ευχομαι να μην εχεις αυτο στο ακρωτηρι.πηγαινε μια πρωην μου χανιωτισα εκει...αληθεια με δραχμη πως θα πηγαινες ταιλανδη?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Α και που GIORGOSK... μαθε πρωτα να γραφεις το
Photoshop

και μετα να λες οτι το ξέρεις [size=20pt]πολλή καλλίτερα[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK Αγαπη μου  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:   :smitten: :smitten: :smitten:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Α και που GIORGOSK... μαθε πρωτα να γραφεις το
Photoshop

και μετα να λες οτι το ξέρεις [size=20pt]πολλή καλλίτερα[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK Αγαπη μου  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:   :smitten: :smitten: :smitten:
και το τσιμπουτι γραφεται τζιμπουτι τυπε :rockon:.ετσι προφερεται διεθνως δηλαδη.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ε αυτο δεν το περιμενα...:rockon: :rockon:.εχεις συγγενεις χανιωτισες η γνωστες?ειναι η αδυναμια μου οι χανιωτισες.εχεις γυμναστηριο στα χανια και δεν γαμας?ευχομαι να μην εχεις αυτο στο ακρωτηρι.πηγαινε μια πρωην μου χανιωτισα εκει...αληθεια με δραχμη πως θα πηγαινες ταιλανδη?

βρε μαλακα το προβλημα σου ειναι εγκεφαλικο ή πλακα κανεις;;;

δηλαδη με την δραχμη δεν πηγαιναν ταυλανδη  :jerking: :jerking:

να δουμε τωρα οι ανεργοι των 300 Ευρω πως θα πανε  ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν μιλησα για τσιμπουτι  :uglystupid: για δες το καλα  :grin:
μα συμπληρωμα στην διορθωση σου εκανα ρε τυπε(εισαι λιγο αργοστροφος ε? :)
βρε μαλακα το προβλημα σου ειναι εγκεφαλικο ή πλακα κανεις;;;

δηλαδη με την δραχμη δεν πηγαιναν ταυλανδη  :jerking: :jerking:

να δουμε τωρα οι ανεργοι των 300 Ευρω πως θα πανε  ;)
πηγαιναν ευγενικε και ηρεμε τυπε μου αλαλ τοτε ηταν πιο φτηνα τοτε και οι μισθοι ανεβαιναν τοτε επι τιμιου αντρεα...:cheesy: :cheesy:.αληθεια με 100.000 δραχμες π.χ. μισθο και με ενα μπατ=διψηφιο αριθμο δραχμων πως θα πας τροφαντουλη? ;).και για πες για την ερωτηση σχετικα εμ το γυμναστηριο στο ακρωτηρι να με στειλεις παλι?οπως και το αν εχεις συγγενεις η φιλες χανιωτισες. ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μα συμπληρωμα στην διορθωση σου εκανα ρε τυπε(εισαι λιγο αργοστροφος ε? :)πηγαιναν ευγενικε και ηρεμε τυπε μου αλαλ τοτε ηταν πιο φτηνα τοτε και οι μισθοι ανεβαιναν τοτε επι τιμιου αντρεα...:cheesy: :cheesy:.αληθεια με 100.000 δραχμες π.χ. μισθο και με ενα μπατ=διψηφιο αριθμο δραχμων πως θα πας τροφαντουλη? ;).και για πες για την ερωτηση σχετικα εμ το γυμναστηριο στο ακρωτηρι να με στειλεις παλι?οπως και το αν εχεις συγγενεις η φιλες χανιωτισες. ;)

πλακα κανεις το 1998 επαιρνα 400.000 ΔΡΧ και έδινα ενοίκιο στην Αθήνα 90.000 ΔΡΧ
για κανε μια αναγωγή στο σήμερα να δεις, και ασε την παπαρολογία.... περί ευρώ

και καμια σχέση δεν εχω με ακρωτήρι.. και γυμναστηριο... ΜΠΕΣΑ ΛΕΜΕ  ;)

αμα θελεις να σου προξενεψω χανιωτισες βλεπουμε  :cheesy: (πρωτα θα πας ΤΑΙ ομως)

Τα λεμε Gummy Bear !!! (αντε να σε δω και Thai) :cheesy:

Συνημμένα

• gummy.jpg
    gummy.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 29

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πλακα κανεις το 1998 επαιρνα 400.000 ΔΡΧ και έδινα ενοίκιο στην Αθήνα 90.000 ΔΡΧ
για κανε μια αναγωγή στο σήμερα να δεις, και ασε την παπαρολογία.... περί ευρώ

και καμια σχέση δεν εχω με ακρωτήρι.. και γυμναστηριο... ΜΠΕΣΑ ΛΕΜΕ  ;)

αμα θελεις να σου προξενεψω χανιωτισες βλεπουμε  :cheesy: (πρωτα θα πας ΤΑΙ ομως)

Τα λεμε Gummy Bear !!! (αντε να σε δω και Thai) :cheesy:
γουσταρεις υπνο με gummy bear αγκαλια ετσι? ;).περιμενω για τις χανιωτισες.σε κανα 2 χρονια θα μενω και προς τα εκει... ;) ;)ταιλανδη δεν εχω λεφτα να απω ρε τυπε... :( :(

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
γουσταρεις υπνο με gummy bear αγκαλια ετσι? ;).περιμενω για τις χανιωτισες.σε κανα 2 χρονια θα μενω και προς τα εκει... ;) ;)ταιλανδη δεν εχω λεφτα να απω ρε τυπε... :( :(

καλα.. αν ειναι οικονομικο το θεμα τοτε σε συγχωρω  ;)

αντε καλο βραδυ σε ολους  ;)

τα λεμε  ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• MAGASLOGAN.jpg
    MAGASLOGAN.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • MPAZA1.JPG
    MPAZA1.JPG
    21 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
1.μιά ομάδα ουκάδων φωνάξαν ρατσιστικά συνθήματα κακώς καί μετατέθηκαν καλά τούς κάναν πάω πάσο,πλήρης εφαρμογή τού νόμου δημοκρατικές ευαισθησίες..
2.ομάδες κουκουλοφόρων κλεφτοκοτάδων τής πλατείας εξαρχείων πυρπολεί την ελληνική σημαία επανειλημμένα καί συστηματικά  καί βάζει φωτιά στό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη καί κάθοντε οί ματατζίδες καί τούς κοιτάνε σάν μαλάκες αντί νά πέσει ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ πχ πρωην σοβιετική ένωση εάν καιγαν την σημαία τών σοβιετ η το μνημείο τού λεννιν στην κοκκινη πλατεία η στην αμερική τό μνημείο τών πεζοναυτών και οπουδήποτε ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ??.
Οι"κουκουλοφοροι κλεφτοκοταδες"κλπ.,διαφερουν απο τους ουκαδες.

Ειναι πολιτες και οχι στρατιωτες.Τεραστια διαφορα.

Οποτε η συγκριση ειναι ΑΚΥΡΗ.

Αντι γι'αυτο καλυτερα να συγκρινεις τους"κουκουλοφορους κλεφτοκοταδες"με πχ την τυπισσα με τα καλαμποκια που εχουν επανω καρφιτσωμενες γαλανολευκες(γεγονος!)στην Ερμου,τους"οδηγους ΕΘΕΛ"που ηταν κολληταρια με τα ΜΑΤ,και που ειχαν γαλανολευκες τυλιγμενες στα καδρονια,η εστω τους"πρωην εφεδρους"που ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα κρατανε την σημαια ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ(οπωσδηποτε κραδαινουν το paybook τους).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι"κουκουλοφοροι κλεφτοκοταδες"κλπ.,διαφερουν απο τους ουκαδες.

Ειναι πολιτες και οχι στρατιωτες.Τεραστια διαφορα.

Οποτε η συγκριση ειναι ΑΚΥΡΗ.

γαιτί??? από πότε οι νόμοι ΔΕν ισχύουν για τους πολίτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom