ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Που είσαι μωρή ρουφοκαυλέτα GIOGRO..Κ και αργείς ;;;
περιμένω
περιμένω
έχει κάνει και σαν Whitey και κατα περίεργο τρόπο έσβησε το προφίλ του όταν πόσταρα κάποιες πληροφορίες από Χανιά... πρέπει να ψαξω λίγο αλλά θα στο αποδείξω...
κάποιος Σταύρος από τα Χανιά που έχει γυμναστήριο ποιος να είναι άραγε;
Όχι ρε, ο Ασπρούλης δεν είχε μία.
Αυτός εδώ κάθε φορά που πάει Πατάγια κουβαλάει δωράκια για καμιά 10αριά ladyboys: δαχτυλιδακια, αλυσσίδες, βραχιολάκια κλπ
(Βέβαια φτηνιάρικα είναι όλα αλλά η πρόθεση μετράει. Τα προσέχει τα ladyboys του ο Ράφης. )
κάποιος Σταύρος από τα Χανιά που έχει γυμναστήριο ποιος να είναι άραγε;
τυπε μολις παρεθεσα την φοτο σου σε αλλο θρεντ.εισαι λιγο χοντρουλης τροφαντος...μην με βρισεις οκ? :S :Sκαι που εισαι εγω ρουφοκαυλετα GIORGOS..K, εχω βαλει και φωτο μου ΣΤΟ φορουμ... εσυ εχεις ΒΑΛΕΙ;;;
ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ
βεντουζα πες μου οτι εισαι απο χανια και εχεις και γυμναστηριο εκει να τρελαθω σημερα τυπε μου...και που εισαι εγω ρουφοκαυλετα GIORGOS..K, εχω βαλει και φωτο μου ΣΤΟ φορουμ... εσυ εχεις ΒΑΛΕΙ;;;
ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ
που είναι να τον δω;τυπε μολις παρεθεσα την φοτο σου σε αλλο θρεντ.εισαι λιγο χοντρουλης τροφαντος...μην με βρισεις οκ? :S :S
τυπε μολις παρεθεσα την φοτο σου σε αλλο θρεντ.εισαι λιγο χοντρουλης τροφαντος...μην με βρισεις οκ? :S :S
που είναι να τον δω;
βουαλα!!ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ... ΟΧΙ
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ .. ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο giorgosK
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΩ COPYRIGHTS
Με το τιγράκι αγκαλίστα...είναι κ φιλόζωος....αχού-αχού!!!!
ειδες που και το τιγρακι ειναι φιλοζωο?Με το τιγράκι αγκαλίστα...είναι κ φιλόζωος....αχού-αχού!!!!
ειδες που και το τιγρακι ειναι φιλοζωο?
ειδες που και το τιγρακι ειναι φιλοζωο?
ακουω τιγρακι μου...ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑΙ
ακους κωστα
βεντουζα χωρις πλακα.εισαι απο χανια και εχεις γυμναστηριο στα χανια η ενοουσε αλλον ο φιλος σου ο γιωργος?ακουω τιγρακι μου...
Μαλάκα σε 2 μέρη θέλω να πάω:ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑΙ
ακους κωστα