Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο χριστιανισμος ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τον ελληνισμο ,ιστορικα .Γι'αυτο και τον Ιουλιανο τον ονομασανε...Παραβατη !
Οποιος δεν καταλαβαινει οτι αυτη η εβραϊκη αιρεση που ονομαζεται χριστιανισμος ,εχει καταστρεψει τον ελληνισμο ,δεν βλεπει μπροστα του.

Eννοείται ότι ο Χριστιανισμός είναι ή άρνηση τού Ελληνισμού.Οι μόνοι πού διαφωνούν είναι τα μέλη τών παρεκκλησιαστικών οργανώσεων.

Επισκέπτης
Εχω παει πανω απο 10 φορες στην κυπρο .
Αυτο το παραμυθι που λες ,το σερβιρουν ,αλλα δεν το τρωμε .
Ειναι πατριωτες για την χωρα τους ,και χρησιμοποιουν την ελλαδα μονο για το συμφερον τους .
Πρωτα ειναι κυπριοι ,και μετα ελληνες.

Πάντως όταν ένας αλλοδαπός με ρωτάει πώς θα μάθει σωστά ελληνικά τού συστήνω να παρακολουθεί στην τηλεόραση το ΡΙΚ.

Ramler

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Οτι και να παθουμε σαν λαος καλα να παθουμε.Τουλαχιστον εγω ενα απο τα ονειρα μου σαν νεος ειναι να σηκωθω να φυγω απ'αυτη τη χωρα.Ολο ακουω γκρινιες για τον τροπο διοικησης αυτης της χωρας,για την εχθρικη σταση ΟΛΩΝ των γειτονικων χωρων,για τους λαθρομεταναστες κτλ.Αλλα μονο εκει μενουμε,στα λογια...κανενας δεν εχει τολμησει και ουτε προκειται δηλαδη,να κατεβασει αυτους του γαμημ..νους που την εχουν καψει αυτη τη χωρα.Οσο ζειτε αυτοι εκει θα ναι και θα κυβερνανε,μην ανησυχειτε δεν προκειται να φυγουν εαν δεν μπουν οι ιδιοι οι Ελληνες που αγαπανε αυτη τη χωρα μεσα στη βουλη τους πεταξουν εξω και διοικησουν αυτοι.Ως τοτε ομως...μοκο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχω παει πανω απο 10 φορες στην κυπρο .
Αυτο το παραμυθι που λες ,το σερβιρουν ,αλλα δεν το τρωμε .
Ειναι πατριωτες για την χωρα τους ,και χρησιμοποιουν την ελλαδα μονο για το συμφερον τους .
Πρωτα ειναι κυπριοι ,και μετα ελληνες.

τι λες ρε μεγάλε;
αλήθεια;
τόσες πολλές φορές;
φαντάσου δλδ εγώ που είμαι μόνιμος κάτοικος τι πρέπει να λέω...

αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα

πήγα είδα, και έγινα εξπέρ.......
μη το συνεχίζεις ξεφτιλίζεσαι.......

Υ.Γ.
οι κύπροι εκμεταλλεύονται τους ΠΑΝΤΕΣ.
οι πατριώτες Κύπριοι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Πιο έλληνες από σένα.
Τελεία.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απλώς ρώτησα την εθνική σου ταυτότητα.Γιατί κόλλησες;Είναι κακό να μού αναφέρεις την εθνική σου ταυτότητα;
Εχω και φωτοτυπια και παλια αστυνομικη ταυτοτητα ,να δεις ,αφου εισαι ...σαν τον εβραιακο τον απιστο θωμα !Κρητικος γνησιος ειμαι ,φιλαρακο Καβιρος69,απογονος των αρχαιων ελληνων ,αποδεδειγμενα .Ουτε αρβανιτης ,ουτε πομακος
ουτε κυπριος,ουτε εβραιακος ,ουτε τσαμης ,ουτε Λιθουανος ,ουτε κατι αλλο ,οπως πιθανον εσυ (που μπορει να εχεις αλλη καταγωγη και να μην το ξερεις).
Απλως γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Αθηνα και το "και "
το προφερω σαν "και " ,οχι "τσε " ,οπως το λενε οι παλιοι στο νησι.Κρητη λεμε !

Επισκέπτης
   Οτι και να παθουμε σαν λαος καλα να παθουμε.Τουλαχιστον εγω ενα απο τα ονειρα μου σαν νεος ειναι να σηκωθω να φυγω απ'αυτη τη χωρα.Ολο ακουω γκρινιες για τον τροπο διοικησης αυτης της χωρας,για την εχθρικη σταση ΟΛΩΝ των γειτονικων χωρων,για τους λαθρομεταναστες κτλ.Αλλα μονο εκει μενουμε,στα λογια...κανενας δεν εχει τολμησει και ουτε προκειται δηλαδη,να κατεβασει αυτους του γαμημ..νους που την εχουν καψει αυτη τη χωρα.Οσο ζειτε αυτοι εκει θα ναι και θα κυβερνανε,μην ανησυχειτε δεν προκειται να φυγουν εαν δεν μπουν οι ιδιοι οι Ελληνες που αγαπανε αυτη τη χωρα μεσα στη βουλη τους πεταξουν εξω και διοικησουν αυτοι.Ως τοτε ομως...μοκο

Δηλαδή ρε φίλε, εσύ θα φύγεις, εμείς θα τρώμε τα σκατά, κι όταν μπουκάρουμε στη βουλή, θα σού τηλεφωνήσουμε να σού πούμε "φτού ξελευτερία" και να επιστρέψεις;
Εχεις επηρρεασθεί πολύ από τον Εθνάρχη Τριανταφυλλίδη  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχω και φωτοτυπια και παλια αστυνομικη ταυτοτητα ,να δεις ,αφου εισαι ...σαν τον εβραιακο τον απιστο θωμα !Κρητικος γνησιος ειμαι ,φιλαρακο Καβιρος69,απογονος των αρχαιων ελληνων ,αποδεδειγμενα .Ουτε αρβανιτης ,ουτε πομακος
ουτε κυπριος,ουτε εβραιακος ,ουτε τσαμης ,ουτε Λιθουανος ,ουτε κατι αλλο ,οπως πιθανον εσυ (που μπορει να εχεις αλλη καταγωγη και να μην το ξερεις).

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  κι άλλος γνήσιος αρχαίος Ελληνας.

Υ.Γ.
ο Περικλής ρε μεγάλε στην Κρήτη μεγαλούργησε;
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα

Επισκέπτης

Γιατί μού απαντάς "Κρητικός" και όχι Ελληνας;

Ramler

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή ρε φίλε, εσύ θα φύγεις, εμείς θα τρώμε τα σκατά, κι όταν μπουκάρουμε στη βουλή, θα σού τηλεφωνήσουμε να σού πούμε "φτού ξελευτερία" και να επιστρέψεις;
Εχεις επηρρεασθεί πολύ από τον Εθνάρχη Τριανταφυλλίδη  :2funny:
εεε μαλλον δεν καταλαβες καλα...δεν μιλησα για επιστροφη...και οταν εχεις καποια ονειρα δεν μπορει να τα αναιρεις γιατι πολυ απλα τοτε δεν θα ναι ονειρα αλλα μαλα...ιες

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γιατί μού απαντάς "Κρητικός" και όχι Ελληνας;
Γιατι οι Κρητικοι, σε μεγαλυτερο ποσοστο απο οποιοδηποτε μερος του σημερινου ελληνικου κρατους ,
ειναι απογονοι των αρχαιων ελληνων.
Επιστημονικα διαπιστωμενο.
Το ιδιο ειναι Κρητικος και το ιδιο Αρβανιτης ?

Επισκέπτης
Γιατι οι Κρητικοι, σε μεγαλυτερο ποσοστο απο οποιοδηποτε μερος του σημερινου ελληνικου κρατους ,
Το ιδιο ειναι Κρητικος και το ιδιο Αρνανιτης ?

Aσε τα ερμαφρόδιτα.Στην ερώτηση ποιά είναι η εθνική σου ταυτότητα απαντάς 'Κρητικός' ή Ελληνας;
H δεύτερη ερώτηση αφορά στο αν οι Κύπριοι είναι ή όχι Ελληνες.Απάντησε ευθέως και καθαρά,
όπως κάνουν οι Ελληνες.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς  κι άλλος γνήσιος αρχαίος Ελληνας.

Υ.Γ.
ο Περικλής ρε μεγάλε στην Κρήτη μεγαλούργησε;
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα
Ο Μινωϊκος πολιτισμος ανθησε ...στην Αθηνα ?
Περονα νον γκρατα ,εσυ παντρευεσαι Κυπρια το καλοκαιρι , ζωδιο τοξοτης .Δεν λεω αλλα ,ξερω ποιος εισαι ,οι γονεις σου μενουν κοντα στην Λεωφορο αλεξανδρας στην αθηνα.
Αφου θα παντρευτεις Κυπρια ,τελος ,δεν λεμε τιποτε αλλο για κυπριους.

Επισκέπτης
Το ιδιο ειναι Κρητικος και το ιδιο Αρβανιτης ?

Να περιμένω κειμενάκι για "αυτόνομη" Κρήτη;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Aσε τα ερμαφρόδιτα.Στην ερώτηση ποιά είναι η εθνική σου ταυτότητα απαντάς 'Κρητικός' ή Ελληνας;
H δεύτερη ερώτηση αφορά στο αν οι Κύπριοι είναι ή όχι Ελληνες.Απάντησε ευθέως και καθαρά,
όπως κάνουν οι Ελληνες.
Δεν υπαρχει "εθνικη ταυτοτητα " Κρητικος .
Σου λεω οτι ειμαι Κρητικος και με ρωτας αν ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ?
Ειναι σαν να σου λεει καποιος οτι ειναι Σικελος και εσυ τον ρωτας ,εισαι ΙΤΑΛΟΣ ?
Οσον αφορα τους κυπριους ,το ποσο αισθανονται ελληνες ,ρωτα τους τους ιδιους .Γιατι ρωτας εμενα ?
Εγω ειμαι Κρητικος ( Γνησιο υποσυνολο της εννοιας Ελληνας ,αν ξερεις μαθηματικα )

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να περιμένω κειμενάκι για "αυτόνομη" Κρήτη;
Ποιος σου ειπε για "αυτονομη " Κρητη ?
Εδω εχουν διευρυνθει οι χωρες της Ε.Ε . σε 27 ,καιθα μπουν και τα σκοπια ,και συ πιστευεις τα περι "αυτονομιας"
της Κρητης ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Κρητικος γνησιος ειμαι ,φιλαρακο Καβιρος69,απογονος των αρχαιων ελληνων ,αποδεδειγμενα .

Συγγνώμη αλλά αυτό που ισχυρίζεσαι πώς αποδεικνύεται;
Ή μάλλον να το πάμε σε πιό αρχικό στάδιο. Πώς γίνεται να αποδειχθεί ότι κάποιος είναι απόγονος κάποιου;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εδω εχουν διευρυνθει οι χωρες της Ε.Ε . σε 27 ,καιθα μπουν και τα σκοπια ,και συ πιστευεις τα περι "αυτονομιας"
της Κρητης ?
η παπια ξερει και γιαυτο το θεμα :2funny:

Συνημμένα

• papia kriti.jpg
    papia kriti.jpg
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • papias kriti.jpg
    papias kriti.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
της Κρητης ?

Aκου "Κρητικέ".
Πρέπει να φάς πολλά καρβέλια για να με ρίξεις στη λούμπα σου να επιτίθεμαι κατα Ελλήνων.
Πές στούς εντολείς σου ότι κοντοζυγώνει η ώρα τους.Κατάλαβες μαθητευόμενε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Μινωϊκος πολιτισμος ανθησε ...στην Αθηνα ?
Περονα νον γκρατα ,εσυ παντρευεσαι Κυπρια το καλοκαιρι , ζωδιο τοξοτης .Δεν λεω αλλα ,ξερω ποιος εισαι ,οι γονεις σου μενουν κοντα στην Λεωφορο αλεξανδρας στην αθηνα.
Αφου θα παντρευτεις Κυπρια ,τελος ,δεν λεμε τιποτε αλλο για κυπριους.

καλά που ξέρεις καλά ποιός είμαι και θα παντρευτώ και Κύπρια.....
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα
είναι και ζώδιο τοξότης ε;
μπραβο της....
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom