Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχαχχααααααααααααχαχχαχαχααα
ααχαχχαχαχαχαχχαχααααααααααααα
αχχαχαχα
πατάγια έιντζελ αχαχαχαχααχχαα

σε καλό σου, τι καβλώνεις ρε βλάκα με τα σλόγκαν, σε προτιμώ σουρεάλ  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν μασάω να σου στείλω... (ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ) και η καρδιά μου ανήκει αλλού  :2funny:

θα προτιμούσα να σε συναντήσω για να φάμε ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ :2funny:

Κάποια στιγμή που ξέρεις, μπορεί και να βρεθούμε (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ)

Άμα Παίζει τίποτα καλό να ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ μέσα είμαι.. :knockinb:

:2funny: :2funny:
αμα κανονίσετε έξοδο με τον Πίπη σας πληρώνω όλα τα έξοδα....
αααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
αρκεί να πάρω μάτι.....

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμη ρε παιδια ποιος ειναι αυτος ο ΠΠ που λετε που τσιμπουκωνει καποιον μητσο? με το συμπαθειο κιολας

Επισκέπτης
Γιατι ,ο κολοκοτρωνης και ο καραϊσκακης δεν ηταν αρβανιτες ? Οι αρβανιτες δεν εχουν κοινη καταγωγη με τους αλβανους ?
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι ,η ελλαδα το 2030 θα εχει 2εκ αλβανους τουλαχιστον.Που ισως ,μερικοι δεν θα ξεχωριζουν απο τους σημερινους ελληνες.

Δικαίωμά σου να είσαι Αλβανός και καλά κάνεις.Σέβομαι πού υπερασπίζεσαι την εθνική σου ταυτότητα.Επίσης είναι δικαίωμά σου νά είσαι ανιστόρητος.
Δεν είναι δικαίωμά σου να μπουρδολογείς και να γράφεις ανιστόρητα.Γκέγκε;

Επισκέπτης
To να χαράξεις σύνορα στα Βαλκάνια είναι πολύ δύσκολο.

Διαβάστε και τον Θουριο του Ρηγα

Σ' ανατολή και δύση, και νότον και βοριά,
για την πατρίδα όλοι, να 'χωμεν μια καρδιά.
Στην πίστιν του καθ' ένας, ελεύθερος να ζη,
στην δόξαν του πολέμου, να τρέξωμεν μαζί.

Βουλγάροι κι Αρβανήτες, Αρμένιοι και Ρωμιοί,
Αράπηδες και άσπροι, με μια κοινήν ορμή,
Για την ελευθερίαν, να ζώσωμεν σπαθί,

Ειμαι Αρβανίτης στην καταγωγή και πολύ περίφανος (σε κάθε πολεμο του περασμένου αιώνα η οικογενεια μου έγραψε στην στήλη πεσόντων του χωριού μου το ονομά της)
Λυπάμε για την εθνικιστική υστερία των επίλεκτων
Οι εθνικιστικές κραυγές από υπερπατριότες μόνο λύπηση είναι, "οι μεγάλοι σταυροί και τα πολλά τα κυρελέησον" κρύβουν κιοτίδες και νενέκους

Eπειδή κι εγώ είμαι πολύ περήφανος Αρβανίτης θα προσθέσω την συνέχεια τού Θούριου

.....συμβούλους προκομένους με πατριωτισμόν
    να βαλωμεν εις όλα να δίδουν ορισμόν.....

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
τι κολορατσα ειναι αυτη οι αρβανιτες?
τους αλβανους τους παω πιο πολλοι απο τους αρβανιτες που εχουν κατακλυσει την αθηνα και την εχουνε κανει ενα μεγαλο αρβανιτοχωρι (μεσογεια,ασπροπυργος-ελευσινα κλπ), αλλα κ εκτος αθηνας, οπως η θηβα, που θυμιζει πολη του 1950.....

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
τι ζηταει πουστης σε αυτο το σαιτ?
Ειναι μια κομπανια απο πουσταραδες,απο αναρχοαριστερους
που αναλογα με το ποσο φτυσιμο τρωνε αντιδρουν.
Για ωρες ολοκληρες γραφουν τα απαντα τους τραβαν και κανα μπαφο και προσπαθουν να αποπροσανατολησουν την καθε
συζητηση ωστε να την κανουν να συμπεση με την κασετα του τσιπρα η του αλαβανου.
μην τους κοψεις γιατι μπερδευονται.
ειναι πολυ διαβασμενοι copy απο wiki kai google ειναι γραφικοι
αλλα και ρουφιανοι οποιος τους κοντραρει γινεται πρασινο κιτρινο κοκκινος.
κατα τα αλλα ειναι οι νεα γενια φιλοσοφων πακιστανο-σκουρων φιλοσοφων

Επισκέπτης
Ειναι μια κομπανια απο πουσταραδες,απο αναρχοαριστερους
που αναλογα με το ποσο φτυσιμο τρωνε αντιδρουν.
Για ωρες ολοκληρες γραφουν τα απαντα τους τραβαν και κανα μπαφο και προσπαθουν να αποπροσανατολησουν την καθε
συζητηση ωστε να την κανουν να συμπεση με την κασετα του τσιπρα η του αλαβανου.
μην τους κοψεις γιατι μπερδευονται.
ειναι πολυ διαβασμενοι copy απο wiki kai google ειναι γραφικοι
αλλα και ρουφιανοι οποιος τους κοντραρει γινεται πρασινο κιτρινο κοκκινος.
κατα τα αλλα ειναι οι νεα γενια φιλοσοφων πακιστανο-σκουρων φιλοσοφων

[size=20pt]ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ[/size]

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Ψηλά τα Πράσινα Μπερέ!
----------------------------------------------------------------

1. Συνθήματα, τραγουδάκια και ρουφιανιλίκι

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Μας ψάχνεις με το κυάλι. Ερχόμαστε 1000 και συ, Πατρίδα, διαλέγεις 100. Δεν είμαστε συνηθισμένοι άνθρωποι. Είμαστε άντρες που πηδάμε από την ράμπα του ελικοπτέρου ή από την πόρτα του αεροπλάνου μέρα ή νύχτα μ’ ένα πανί στην πλάτη. Άντρες που στην εκπαίδευση θα σπάσουμε χέρια, πόδια, κεφάλια, θα μείνουμε ανάπηροι ή θα μας κλάψει η μάνα μας από «αστοχία υλικού» ή μια μαλακία της στιγμής. Στις επιχειρήσεις θα φάμε τις ριπές από τα όπλα των εχθρών, των μαφιόζων και των ναρκεμπόρων, θα σκαρφαλώσουμε στα βράχια, θα σπάσουμε πόρτες να μπουκάρουμε σε κτίρια ή θα αναρριχηθούμε στα πλοία να εξουδετερώσουμε τρομοκράτες. Μας έχεις σε ετοιμότητα για να μας στείλεις στην Κύπρο ή όπου αλλού θα τα βρεις σκούρα. Άντρες που χωρίς να τρέμουν τα χέρια μας θα φτιάξουμε ή θα εξουδετερώσουμε βόμβες, θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας κάτω από εχθρικό πυρ και θα ανταποδώσουμε εύστοχα. Κύρια ανταμοιβή μας το μπράβο του Λοχαγού και του Διοικητή μας, το δικαίωμα να φοράμε τα διακριτικά και τον μπερέ μας, αφού φτύσαμε αίμα και κινδυνέψαμε.

Ναι, οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων δεν σηκώνουμε πολλά – πολλά. Από γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο ΔΕΝ. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε εκεί που οι άλλοι τα φτύνουν. Έχουμε σιδερένια πειθαρχία και μπορούμε να σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο δόξα πατρί από μεγάλη απόσταση. Μπορούμε να τρέχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ γύρους στο στίβο ή να περπατάμε φορτωμένοι 80 χιλιόμετρα με στάσεις λίγων λεπτών, να βουτάμε στη λάσπη και τα βρωμόνερα, να διαβιούμε επί μέρες πεινασμένοι, διψασμένοι μέσα στο χιόνι ή στο λιοπύρι αλλά να ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ τα όπλα, τους συντρόφους, την Αποστολή. Αγαπάμε τη Σημαία, την Πατρίδα, τα όπλα, την στολή μας, το «ζευγάρι» μας στην εκπαίδευση. Είμαστε πιστοί, επιθετικοί, έχουμε αυξημένο αίσθημα τιμής. Όλες οι Ειδικές Δυνάμεις, Καταδρομείς, Καταδρομείς – Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες, Αμφίβιοι, του Στρατού, του Ναυτικού ή των Σωμάτων Ασφαλείας, έτσι είναι. Έτσι είμαστε. Αγαπάμε τους συντρόφους μας, τους νοιαζόμαστε. Όπου κι αν συναντηθούμε, ακόμη κι άγνωστοι, γινόμαστε φίλοι, μας ενώνει το «Πνεύμα Μονάδος», οι κοινοί κίνδυνοι του Εθελοντή. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο κι ένα μικρό σήμα στο πέτο κατεδαφίζει σε δευτερόλεπτα τα κοινωνικά τείχη. Ε, ναι, κορίτσια, είμαστε τσαμπουκάδες, επιθετικοί, περήφανοι. Και ναι, στα στρατόπεδα μας κατά την εκπαίδευση φωνάζουμε συνθήματα, που δεν έχουν σχέση με την ειρήνη και την παγκόσμια αδερφοσύνη, γιατί στον πραγματικό κόσμο ο εχθρός έχει όνομα. Γιατί δεν προετοιμαζόμαστε να κεντήσουμε ή να μοιράσουμε γαρύφαλλα. Επικρατέειν ή απόλλυσθαι. Γκέγκε; Να νικήσουμε ή να πεθάνουμε. Και κάποιοι από μας σκοτώνονται, ή μένουν ανάπηροι. Στον πόλεμο ή την εκπαίδευση. Στην Εθνική Άμυνα ή στην Δημόσια Ασφάλεια, σε κάποιους από μας «κληρώνει» ο Χάρος ή το σακατιλίκι.

Λοιπόν τα φώναξαν ή δεν τα φώναξαν τα συνθήματα; Στους δίδυμους αδένες μας… Να κι αν τα φώναξαν, να κι αν δεν τα φώναξαν. Δεκάρα δεν δίνω για το τι γράφουν τα τρυφερά αγόρια και τα περίεργα κορίτσια της αποβιωσάσης «αυτοκράτειρας». Εντάξει, μερικά από αυτά που τραγουδάμε στα στρατόπεδα δεν είναι για το σαλόνι ή την Πανεπιστημίου αλλά ε, και; Μια επίπληξη αρκεί, όπως στον περήφανο λύκο σου, που φυλάει το έχει σου, όταν παραγαβγίσει. «Μη αγόρι μου,» του λες «σιωπή», δεν τον πλακώνεις με την λουρίδα, δεν του σπας τον τσαμπουκά. Ναι, κορίτσια, οι άντρες των Ειδικών Δυνάμεων είμαστε τα μαντρόσκυλα της Πατρίδας, φυλάμε προκινδυνεύοντες το βιος και την τιμή της. Άμα θέλετε ρεβεράντζες, λυγισμένο χεράκι και νωχελικό βλέμμα, άμα θέλετε απάτριδες μηδενιστές, άμα θέλετε να το ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ με τους ισλαμοφασίστες επεκτατιστές, με τους ναρκεμπόρους, τους νταβαντζήδες, τους ληστές και τους τρομοκράτες, τραβάτε στην Κουμουνδούρου, στο Nosotros ή στο «νέο» ΠΑΣΟΚ – μπαρόκ. Θα βρείτε τους κατάλληλους. Εμείς δεν θα μπορέσουμε. Είναι άλλη η δουλειά μας. Αντρική.

Ο Τάσος Φωτόπουλος ήταν 20 χρονών. Από την Αργυρούπολη. Μαζί μου στο ίδιο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών. Μαζί πήραμε την «πουλάδα». Ο Τάσος ήταν στον 1ο Λόχο κι εγώ στον ΛΥΠ, εκπαιδευτής στο ΠΕΝ. Σκοτώθηκε σε άλμα στην Πάχη το 1991. Στην κηδεία του ζήτησα και ήμουν επικεφαλής στο άγημα απόδοσης τιμών. Έδωσα το «τρις στον αέρα πυροδοτήσατε και τον νεκρό τιμήσατε» κι ύστερα ο Διοικητής μας έδωσε διπλωμένη τη σημαία που σκέπαζε το φέρετρο, τον πράσινο μπερέ του και την «πουλάδα» του στην μάνα του. Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα. Στην μνήμη του λοιπόν αφιερώνω το τραγουδάκι που έβαζα και τραγουδούσαν στο τροχάδην οι κομάντος όταν τους έκανα γυμναστική. Μια φορά, μετά από άγημα στον Αρχηγό ΓΕΣ της Ολλανδίας στον Άγνωστο Στρατιώτη, το τραγουδήσαμε με τα όπλα ανά χείρας πηγαίνοντας τροχάδην στο τότε υπαίθριο πάρκινγκ της Βουλής για να φύγουμε με τα Στάγιερ. Σπάσαμε τζάμια!

«Μες της Κύπρου τα βουνά

ο Κατσάνης πολεμά

κι ο Παπαγεωργίου, εκεί,

το ύψωμα τώρα πατεί.

Με τον Κατούντα Λοχαγό,

Τραβάμε όλοι πάντα μπρος.

Μάνα μου τι χαλασμός,

Γέμισε ο ουρανός!

Σαν γεράκια, σαν αητοί

Κατεβαίνουμε στη γη!

Μες στο αίμα, στη φωτιά,

η 2α πολεμά!

Κύπρος, Θράκη, Κορυτσά,

Ίμβρος, Τένεδος, νησιά,

Πράσινα μπερέ ορμούν

Κι οι εχθροί τα προσκυνούν!

Πατρίδα μου πώς να στο πω,

Μάνα Ελλάδα σ’ αγαπώ!

Θα το πούνε και στα νέα,

Θα σου φέρω εγώ σημαία.

Θα ‘ναι κόκκινη μεγάλη,

θα ‘χει έν’ άστρο ένα φεγγάρι.

Κύπρος, Θράκη, Κορυτσά,

Ίμβρος, Τένεδος, νησιά,

Πράσινα μπερέ ορμούν,

Κι οι εχθροί τα προσκυνούν»

[size=10pt][size=10pt]Αφιερωμένο εξαιρετικά, σε όλα τα προοδευτικά κορίτσια και τα περίεργα αγόρια που εθίγησαν. Κι επειδή, οσμίζομαι ήδη τις αντιδράσεις στην ανάρτηση, πάω να πιω μερικές μπύρες με κάτι παλιοσειρές μου λοκατζήδες [/size][/size]

Επισκέπτης
Μην προβληματιζεσαι με 400 κατοσταρικα εχω καμμια χιλιαδα γραμματιζουμενους σαν εσενα στην ουρα.
και αν σφιξουν τα γαλατα θα το κανω 350.

Και στα μαθηματικά

[size=20pt]ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ[/size]

Μείνε στη δυστυχία σου..

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ψηλά τα Πράσινα Μπερέ!
----------------------------------------------------------------

1. Συνθήματα, τραγουδάκια και ρουφιανιλίκι

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Μας ψάχνεις με το κυάλι. Ερχόμαστε 1000 και συ, Πατρίδα, διαλέγεις 100. Δεν είμαστε συνηθισμένοι άνθρωποι. Είμαστε άντρες που πηδάμε από την ράμπα του ελικοπτέρου ή από την πόρτα του αεροπλάνου μέρα ή νύχτα μ’ ένα πανί στην πλάτη. Άντρες που στην εκπαίδευση θα σπάσουμε χέρια, πόδια, κεφάλια, θα μείνουμε ανάπηροι ή θα μας κλάψει η μάνα μας από «αστοχία υλικού» ή μια μαλακία της στιγμής. Στις επιχειρήσεις θα φάμε τις ριπές από τα όπλα των εχθρών, των μαφιόζων και των ναρκεμπόρων, θα σκαρφαλώσουμε στα βράχια, θα σπάσουμε πόρτες να μπουκάρουμε σε κτίρια ή θα αναρριχηθούμε στα πλοία να εξουδετερώσουμε τρομοκράτες. Μας έχεις σε ετοιμότητα για να μας στείλεις στην Κύπρο ή όπου αλλού θα τα βρεις σκούρα. Άντρες που χωρίς να τρέμουν τα χέρια μας θα φτιάξουμε ή θα εξουδετερώσουμε βόμβες, θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας κάτω από εχθρικό πυρ και θα ανταποδώσουμε εύστοχα. Κύρια ανταμοιβή μας το μπράβο του Λοχαγού και του Διοικητή μας, το δικαίωμα να φοράμε τα διακριτικά και τον μπερέ μας, αφού φτύσαμε αίμα και κινδυνέψαμε.

Ναι, οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων δεν σηκώνουμε πολλά – πολλά. Από γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο ΔΕΝ. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε εκεί που οι άλλοι τα φτύνουν. Έχουμε σιδερένια πειθαρχία και μπορούμε να σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο δόξα πατρί από μεγάλη απόσταση. Μπορούμε να τρέχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ γύρους στο στίβο ή να περπατάμε φορτωμένοι 80 χιλιόμετρα με στάσεις λίγων λεπτών, να βουτάμε στη λάσπη και τα βρωμόνερα, να διαβιούμε επί μέρες πεινασμένοι, διψασμένοι μέσα στο χιόνι ή στο λιοπύρι αλλά να ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ τα όπλα, τους συντρόφους, την Αποστολή. Αγαπάμε τη Σημαία, την Πατρίδα, τα όπλα, την στολή μας, το «ζευγάρι» μας στην εκπαίδευση. Είμαστε πιστοί, επιθετικοί, έχουμε αυξημένο αίσθημα τιμής. Όλες οι Ειδικές Δυνάμεις, Καταδρομείς, Καταδρομείς – Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες, Αμφίβιοι, του Στρατού, του Ναυτικού ή των Σωμάτων Ασφαλείας, έτσι είναι. Έτσι είμαστε. Αγαπάμε τους συντρόφους μας, τους νοιαζόμαστε. Όπου κι αν συναντηθούμε, ακόμη κι άγνωστοι, γινόμαστε φίλοι, μας ενώνει το «Πνεύμα Μονάδος», οι κοινοί κίνδυνοι του Εθελοντή. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο κι ένα μικρό σήμα στο πέτο κατεδαφίζει σε δευτερόλεπτα τα κοινωνικά τείχη. Ε, ναι, κορίτσια, είμαστε τσαμπουκάδες, επιθετικοί, περήφανοι. Και ναι, στα στρατόπεδα μας κατά την εκπαίδευση φωνάζουμε συνθήματα, που δεν έχουν σχέση με την ειρήνη και την παγκόσμια αδερφοσύνη, γιατί στον πραγματικό κόσμο ο εχθρός έχει όνομα. Γιατί δεν προετοιμαζόμαστε να κεντήσουμε ή να μοιράσουμε γαρύφαλλα. Επικρατέειν ή απόλλυσθαι. Γκέγκε; Να νικήσουμε ή να πεθάνουμε. Και κάποιοι από μας σκοτώνονται, ή μένουν ανάπηροι. Στον πόλεμο ή την εκπαίδευση. Στην Εθνική Άμυνα ή στην Δημόσια Ασφάλεια, σε κάποιους από μας «κληρώνει» ο Χάρος ή το σακατιλίκι.

Λοιπόν τα φώναξαν ή δεν τα φώναξαν τα συνθήματα; Στους δίδυμους αδένες μας… Να κι αν τα φώναξαν, να κι αν δεν τα φώναξαν. Δεκάρα δεν δίνω για το τι γράφουν τα τρυφερά αγόρια και τα περίεργα κορίτσια της αποβιωσάσης «αυτοκράτειρας». Εντάξει, μερικά από αυτά που τραγουδάμε στα στρατόπεδα δεν είναι για το σαλόνι ή την Πανεπιστημίου αλλά ε, και; Μια επίπληξη αρκεί, όπως στον περήφανο λύκο σου, που φυλάει το έχει σου, όταν παραγαβγίσει. «Μη αγόρι μου,» του λες «σιωπή», δεν τον πλακώνεις με την λουρίδα, δεν του σπας τον τσαμπουκά. Ναι, κορίτσια, οι άντρες των Ειδικών Δυνάμεων είμαστε τα μαντρόσκυλα της Πατρίδας, φυλάμε προκινδυνεύοντες το βιος και την τιμή της. Άμα θέλετε ρεβεράντζες, λυγισμένο χεράκι και νωχελικό βλέμμα, άμα θέλετε απάτριδες μηδενιστές, άμα θέλετε να το ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ με τους ισλαμοφασίστες επεκτατιστές, με τους ναρκεμπόρους, τους νταβαντζήδες, τους ληστές και τους τρομοκράτες, τραβάτε στην Κουμουνδούρου, στο Nosotros ή στο «νέο» ΠΑΣΟΚ – μπαρόκ. Θα βρείτε τους κατάλληλους. Εμείς δεν θα μπορέσουμε. Είναι άλλη η δουλειά μας. Αντρική.

Ο Τάσος Φωτόπουλος ήταν 20 χρονών. Από την Αργυρούπολη. Μαζί μου στο ίδιο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών. Μαζί πήραμε την «πουλάδα». Ο Τάσος ήταν στον 1ο Λόχο κι εγώ στον ΛΥΠ, εκπαιδευτής στο ΠΕΝ. Σκοτώθηκε σε άλμα στην Πάχη το 1991. Στην κηδεία του ζήτησα και ήμουν επικεφαλής στο άγημα απόδοσης τιμών. Έδωσα το «τρις στον αέρα πυροδοτήσατε και τον νεκρό τιμήσατε» κι ύστερα ο Διοικητής μας έδωσε διπλωμένη τη σημαία που σκέπαζε το φέρετρο, τον πράσινο μπερέ του και την «πουλάδα» του στην μάνα του. Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα. Στην μνήμη του λοιπόν αφιερώνω το τραγουδάκι που έβαζα και τραγουδούσαν στο τροχάδην οι κομάντος όταν τους έκανα γυμναστική. Μια φορά, μετά από άγημα στον Αρχηγό ΓΕΣ της Ολλανδίας στον Άγνωστο Στρατιώτη, το τραγουδήσαμε με τα όπλα ανά χείρας πηγαίνοντας τροχάδην στο τότε υπαίθριο πάρκινγκ της Βουλής για να φύγουμε με τα Στάγιερ. Σπάσαμε τζάμια!

«Μες της Κύπρου τα βουνά

ο Κατσάνης πολεμά

κι ο Παπαγεωργίου, εκεί,

το ύψωμα τώρα πατεί.

Με τον Κατούντα Λοχαγό,

Τραβάμε όλοι πάντα μπρος.

Μάνα μου τι χαλασμός,

Γέμισε ο ουρανός!

Σαν γεράκια, σαν αητοί

Κατεβαίνουμε στη γη!

Μες στο αίμα, στη φωτιά,

η 2α πολεμά!

Κύπρος, Θράκη, Κορυτσά,

Ίμβρος, Τένεδος, νησιά,

Πράσινα μπερέ ορμούν

Κι οι εχθροί τα προσκυνούν!

Πατρίδα μου πώς να στο πω,

Μάνα Ελλάδα σ’ αγαπώ!

Θα το πούνε και στα νέα,

Θα σου φέρω εγώ σημαία.

Θα ‘ναι κόκκινη μεγάλη,

θα ‘χει έν’ άστρο ένα φεγγάρι.

Κύπρος, Θράκη, Κορυτσά,

Ίμβρος, Τένεδος, νησιά,

Πράσινα μπερέ ορμούν,

Κι οι εχθροί τα προσκυνούν»

[size=10pt][size=10pt]Αφιερωμένο εξαιρετικά, σε όλα τα προοδευτικά κορίτσια και τα περίεργα αγόρια που εθίγησαν. Κι επειδή, οσμίζομαι ήδη τις αντιδράσεις στην ανάρτηση, πάω να πιω μερικές μπύρες με κάτι παλιοσειρές μου λοκατζήδες [/size][/size]

Αδερφε μηπως καταλαβαν τι τους εγραψες
ειναι τοσο ανικανοι και κακομοιροι που το μονο που
μπορουν να παραγουν ειναι φθονος.
Αβανταρουν τους τριτοκοσμικους γιατι με αυτους αισθανονται υπεροχη
και βγαζουν σωψυχα τους για αναγνωριση.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Αδερφε μηπως καταλαβαν τι τους εγραψες
ειναι τοσο ανικανοι και κακομοιροι που το μονο που
μπορουν να παραγουν ειναι φθονος.
Αβανταρουν τους τριτοκοσμικους γιατι με αυτους αισθανονται υπεροχη
και βγαζουν σωψυχα τους για αναγνωριση.

τετοια κειμενα ειναι για λιγους και εκλεκτους φιλε μου...
και εδω μεσα ειναι λιγοι...

η προπαγανδα μερικων κουφιοκεφαλακιδων ομως δεν ειναι αρκετη.... ;)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.[/size][/size][/size]

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• poundpw4.jpg
    poundpw4.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • molng0zv21pg4.jpg
    molng0zv21pg4.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 14

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δικαίωμά σου να είσαι Αλβανός και καλά κάνεις.Σέβομαι πού υπερασπίζεσαι την εθνική σου ταυτότητα.Επίσης είναι δικαίωμά σου νά είσαι ανιστόρητος.
Δεν είναι δικαίωμά σου να μπουρδολογείς και να γράφεις ανιστόρητα.Γκέγκε;
Καβιρος 69 ,οταν γραφει κανεις οτι η προβλεψη για το 2030 ειναι οτι θα υπαρχουν 2εκ.αλβανοι στην ελλαδα ,ειναι..."ανιστορητος" ?
Η προβλεψη για το μελλον ειναι ...ιστορια ,που ειναι
κατι παρελθον ?
Δεν μου αρεσει το στυλ των Αλβανων ,αλλα αυτο θα γινει ,αφου οι αλβανοι κανουν παιδια ,ενω δεν κανουν οι ελληνες .Και η οικονομικη κριση δεν μας αρεσει ,άλλα συνεβη.
Οσον αφορα τον κολοκοτρωνη και τον καραϊσκακη ,το οτι ηταν αρβανιτες ,το γραφει η "Ιστορια του Ελληνικου Εθνους " ,της Εκδοτικης Αθηνων ,και αυτη ειναι...ανιστορητη ?
Το οτι οι αρβανιτες εχουν κοινη καταγωγη με τους αλβανους ,αυτο διδασκεται σε ολα τα πανεπιστημια ,
....μηπως απο "ανιστορητους "?
Δεν μου αρεσει το στυλ των Αλβανων ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη δεν μου αρεσει η νοοτροπια και η συμπεριφορα τους (των περισσοτερων ),οτι με "μαγικο"
τροπο θα απαλλαχτουμε απο αυτους.
Αντιθετα ,επειδη κανουν παιδια ,το 2030 θα υπαρχουν
πανω απο 2εκ αλβανοι στην ελλαδα.
Βρες εσυ τροπο, να μην συμβει και να απαλλαχτουμε απο αυτους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καβιρος 69 ,οταν γραφει κανεις οτι η προβλεψη για το 2030 ειναι οτι θα υπαρχουν 2εκ.αλβανοι στην ελλαδα ,ειναι..."ανιστορητος" ?
Η προβλεψη για το μελλον ειναι ...ιστορια ,που ειναι
κατι παρελθον ?
Δεν μου αρεσει το στυλ των Αλβανων ,αλλα αυτο θα γινει ,αφου οι αλβανοι κανουν παιδια ,ενω δεν κανουν οι ελληνες .Και η οικονομικη κριση δεν μας αρεσει ,άλλα συνεβη.
Οσον αφορα τον κολοκοτρωνη και τον καραϊσκακη ,το οτι ηταν αρβανιτες ,το γραφει η "Ιστορια του Ελληνικου Εθνους " ,της Εκδοτικης Αθηνων ,και αυτη ειναι...ανιστορητη ?
Το οτι οι αρβανιτες εχουν κοινη καταγωγη με τους αλβανους ,αυτο διδασκεται σε ολα τα πανεπιστημια ,
....μηπως απο "ανιστορητους "?
Δεν μου αρεσει το στυλ των Αλβανων ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη δεν μου αρεσει η νοοτροπια και η συμπεριφορα τους (των περισσοτερων ),οτι με "μαγικο"
τροπο θα απαλλαχτουμε απο αυτους.
Αντιθετα ,επειδη κανουν παιδια ,το 2030 θα υπαρχουν
πανω απο 2εκ αλβανοι στην ελλαδα.
Βρες εσυ τροπο, να μην συμβει και να απαλλαχτουμε απο αυτους.

εδώ το λέει και ο μέγας Πλέυρης.... το 2025 οι Ελληνες θα είναι 2.5 μύρια.........

θα πάρουν τα τυφέκια και θ ανέβουν στα βουνά αντάρτες....
πουτάνα ζωή πώς τα φέρνεις τούμπααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom