tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
σημερα για λαντς πηρα ντονατς με τζαμ απο σενσμπουρι
65 λεπτα τα 5 ντονατς
φάε τζάνκ εσύ και θα γίνει ο κώλος σου ένα στρέμμα...
σημερα για λαντς πηρα ντονατς με τζαμ απο σενσμπουρι
65 λεπτα τα 5 ντονατς
Τρίτον. Συνήθως οι χώρες όπου οι Έλληνες μεταναστεύουν παρέχουν ένα καλύτερο περιβάλλον και μέσα για να εργασθείς. Ένα κοινό στοιχείο ανάμεσα, στο τύπο που έφυγε από το χωρίο του και ξεκίνησε λαντζέρης για να καταλήξει 35 χρόνια μετά ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, και στον Παπανικολάου που πήρε Νομπέλ Ιατρικής, είναι η άνευ όρων εργατικότητα.
ο,τι θες τυπε ρωτα τον ντοπαμινα (απ το λουτον)Καλησπέρα! Το νήμα είναι πολύ ενδιαφέρον. Εγώ σκέφτομαι να γυρίσω Ευρώπη από Αμερική. Μου δώσατε καλές ιδέες. Πάντως καμία σχέση Ευρώπη Αμερική.
ο,τι θες τυπε ρωτα τον ντοπαμινα (απ το λουτον)
xa xa
τωρα παω για καφεδακι θησειο με τα παιδια απο την σχολη
βραδυ ρακομελα ψυρρη με τα κοριτσια
Σωστός !!Μπαρντόν;
παιζουν πολλα μαχαιρωματα
ειδικα λονδινο
Το Λούτον Αθήνα το έχεις κάνει Κολιατσου-Παγκαρατι ρε συ Δοπα. Την μία μέρα τρως μπέργκερ και την άλλη γυρνοβολας στο κέντρο της πρωτεύουσας. Χαρά στο κουράγιο σου τόσες μετακινησεις
Για πες κάνα σκηνικό τώρα από Θησείο. Καμακωσες κανένα γκομενάκι ;
παιζουν πολλα μαχαιρωματα
ειδικα λονδινο
Ειχα ενα συμφοιτητη στην Αγγλια που ελεγε δεν παω Λονδινο γιατι φοβαμαι μη με μαχαιρωσουν. Και τον κοροιδευα οτι ειναι αδερφη, χεστης και ψυχασθενης γιατι στο Λονδινο πηγαινουν κοριτσια 20 χρονων απο ολο τον κοσμο για τουρισμο και ψωνια ασυνοδευτα. Αυτος ειχε τελειωσει το κολλεγιο και εμενε γλυφαδα σε μεζονετα.
Ειχα ενα συμφοιτητη στην Αγγλια που ελεγε δεν παω Λονδινο γιατι φοβαμαι μη με μαχαιρωσουν. Και τον κοροιδευα οτι ειναι αδερφη, χεστης και ψυχασθενης γιατι στο Λονδινο πηγαινουν κοριτσια 20 χρονων απο ολο τον κοσμο για τουρισμο και ψωνια ασυνοδευτα. Αυτος ειχε τελειωσει το κολλεγιο και εμενε γλυφαδα σε μεζονετα.
ο ντοπας μονο στα μακ ντι τρωει ΓΙΩΡΓΗ, μπιγκ μακ φρεντς φραϊς και κοκα κολαντοπα θα παω για 10 ημερες λονδινο προτεινε μου κανενα μαγαζι για φαγητο και ποτο
ο ντοπας μονο στα μακ ντι τρωει ΓΙΩΡΓΗ, μπιγκ μακ φρεντς φραϊς και κοκα κολα
Μπουφε στα πιτσα χατ δεν τρωει? Εχει και ανλιμιτεντ αναψυκτικο!