ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
που να παω?
Έλα μου ντε;
που να παω?
Πες εχω χιαστους ρε παπαρα να πρωτοτυπησειςδεν μπορω να σπαω ετσι την μεση κ τα ποδια μου
ειμαι αρκετα κιλα κ εχω κρεατα λιπος στα καπουλια μου
Ρε συ Ντοπα, δεν είναι εύκολο σε 3 μέρες να μάθεις λάτιν χορούς εκτός κι αν πλακωθεις κανένα 3-4 ώρες την μέρα και μάθεις ενα- δύο μοτίβα κινησεων.
Χόρεψε όπως σου βγει. Αν γουστάρει το γκομενάκι θα δεχθεί να το χορέψεις ακομη και φρισταιλ.
Τώρα για φασωματα μόνο οι Αγγλίδες και άλλες ξενες πιθανόν να γουστάρουν κι αυτές αφού έχουν πιει. Αλλά και με τον κόσμο γύρω που να φασωθεις με την άλλη. Εκτός κι αν την πας έξω από το κλαμπ ή σε καμία τουαλέτα.
Την προσεγγίζεις και της πιανεις συζήτηση για απλά πράγματα. Αν φοβάσαι την προσέγγιση, πιες ένα ποτάκι να χαλαρώσεις λίγο και να την πλησιάσεις πιο εύκολα. Μετά πιάνεις κουβέντα και κάποια στιγμή αρχίζεις να χορεύεις. Αν νομίζεις ότι δεν σου πάει ο χορός απλά συνεχίζεις την κουβέντα. Κάποια στιγμή μπορεί να αρχίσει να χορεύει αυτή και να σε παρασύρει. Εκεί σιγά σιγά κάνε κίνηση να την αγκαλιάσεις κι αν δεις ότι της αρέσει προχώρα σε πιο τολμηρές κινήσεις. Προσπάθησε να την φιλήσεις με αργές κινήσεις και μετά αν ζεσταθεί η κατάσταση οδήγησε την στην έξοδο ή στην τουαλέτα ή σε σημείο του κλαμπ που δεν έχει πολύ κόσμο. Το αν δεχθεί το χαμουρεμα εξαρτάται κι από την γκομενα αν το έχει ξανακάνει κι αν της αρέσει.τι προτεινεις? να ζηταω κινητο κ να γινομαι καπνος?
εχω αρκετα κακη εμφανιση με περιττα κιλα αλλα αυτος δεν ειναι λογος να κοροιδευτε
οκ?
Την προσεγγίζεις και της πιανεις συζήτηση για απλά πράγματα. Αν φοβάσαι την προσέγγιση, πιες ένα ποτάκι να χαλαρώσεις λίγο και να την πλησιάσεις πιο εύκολα. Μετά πιάνεις κουβέντα και κάποια στιγμή αρχίζεις να χορεύεις. Αν νομίζεις ότι δεν σου πάει ο χορός απλά συνεχίζεις την κουβέντα. Κάποια στιγμή μπορεί να αρχίσει να χορεύει αυτή και να σε παρασύρει. Εκεί σιγά σιγά κάνε κίνηση να την αγκαλιάσεις κι αν δεις ότι της αρέσει προχώρα σε πιο τολμηρές κινήσεις. Προσπάθησε να την φιλήσεις με αργές κινήσεις και μετά αν ζεσταθεί η κατάσταση οδήγησε την στην έξοδο ή στην τουαλέτα ή σε σημείο του κλαμπ που δεν έχει πολύ κόσμο. Το αν δεχθεί το χαμουρεμα εξαρτάται κι από την γκομενα αν το έχει ξανακάνει κι αν της αρέσει.
φορα σακουλα!!!εχω αρκετα κακη εμφανιση με περιττα κιλα αλλα αυτος δεν ειναι λογος να κοροιδευτε
οκ?
τι προτεινεις?
στη θεση η θα εραβα το στομα μου, η θα αυτοκτονουσα.εχω αρκετα κακη εμφανιση με περιττα κιλα αλλα αυτος δεν ειναι λογος να κοροιδευτε
οκ?
στη θεση η θα εραβα το στομα μου, η θα αυτοκτονουσα.
Χοντρος = κουραδομηχανη
στη θεση η θα εραβα το στομα μου, η θα αυτοκτονουσα.
Χοντρος = κουραδομηχανη
και τι μας το λες? εσυ τρως μονο mac toastνεο μπεγκα εβαλαν τα μακ
με μπεγκελ σουσαμενιο 2 στεικς μεσα 4 παουντς
Συναδελφος ξανθια,αρκετα εμφανισημη,της την επεσε αραπης λιγο πριν φτασει στο σπιτι της στην Αχαρνων.Και εκεινη οπως μου ειπε,του ελεγε οτι ειναι παντρεμενη και τον εδιωξε ενω ειναι χωρισμενη με παιδι.ειδα παρεα με αραπηδες να την πεφτουν εξω απο μπαρ σε πουτανακια αγγλιδες 18αρες
φαγανε χυλοπιτα κ εναν κουβα σκατα
ακουσα οτι η μια του ελεγε i have boyfriend κατι τετοιο
κατα 75 τα εκατο οταν ακους κατι τετοιο απο αγγλιδα ειναι ψεμμα για να σε διωξει