dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
strip λεγεται αυτο που εκανες εσυ,που βγαζανε μια λωριδα με τριχοθυλακια,ενω η αλλη μεθοδος λεγεται fue που στα βγαζουν ενα τριχ. την φορα.Εγω εκανα της επεμβασεις το 2007 και 2009 με την παλια μεθοδο που μου κώβανε λωρίδα απο πίσω και όχι τριχα τριχα οπως κανουνε τωρα.Οποτε απο τότε εχουν αλλαξει παρα πολλα.
7500 Euro στην hdc στην Κυπρο για 3000 grafs . Αρκετα ευχαριστημενος . Οτι και να κανεις μην περιμενεις να εχεις μαλλι σαν τον Σακη Κουβά . Το εψαχνα πολλα χρονια και μολις μαζεψα τα λεφτα το εκανα . Μπες στη σελιδα και κλεισε ενα ραντεβου να μιλησετε . Θα ερθουν Αθηνα τελος του μηνα.Υπαρχει κανεις απ' το σαιτ που 'κανε εμφυτευση και του πετυχε?
Βρισκομαι στο μεταιχμιο να τα ξυρισω ολα, ή να παω για εμφυτευση, γι' αυτο ρωταω
Παντως, τις προαλλες ρωτησα εναν καλο δερματολογο των Β.Π. και μου 'πε πως η εμφυτευση δεν τον ικανοποιει, ως αποτελεσμα. Γιατι, λεει, τα νεα μαλλια βγαινουν ανομοιογενως (τουφες-τουφες) και, πχ, στην παραλια κανεις μπαμ πως ειναι φυτευτα!
Επισης, ανεφερε πως, στην πορεία, χανεις τα υπαρχοντα (φυσικα) μαλλια και το αποτελεσμα μπερδευεται...
Τι να πω.
Προσωπικα, ποτε δεν ημουν ευχαριστημενος με τα μαλλια μου (δεν ηταν πυκνα και δυνατα, ουτε "εστρωναν" ευκολα) και ειχα την κρυφη επιθυμια να τα ξυρισω.
Απλα κωλωνω, γτ δεν ξερω πώς θα φαινεται το σχημα του κεφαλιου.
Μού μοιαζει μεγαλη αποφαση να παρεις την ψιλη και... χραπ! :-
Πειτε καποιος την εμπειρια σας.
Και, κυριως, ποσά!
Εγω εκανα της επεμβασεις το 2007 και 2009 με την παλια μεθοδο που μου κώβανε λωρίδα απο πίσω και όχι τριχα τριχα οπως κανουνε τωρα.Οποτε απο τότε εχουν αλλαξει παρα πολλα.
Τύπε απέκτησες σιντιέρα στην καράφλα και συ
Το πιο απτο και αποτελεσματικο δειγμα εμφυτευσης ειναι του ποδοσφαιριστη Γουειν Ρουνει.Απο 20 χρονων ηταν φαλακρος και μετα την επεμβαση ειχε θεαματικα αποτελεσματα.Στην Αγγλια ομως.Ναι ρε φιλε, γι' αυτο κι εγω δεν εκατσα να περασω ολο το thread.
Επειδη ξερω πως αλλαξε η μεθοδος.
Εχω ακουσει απο φιλο για 3,5 χιλιαρικα σ' εναν κορυφαιο Ελληνα γιατρο, που φημολογειται πως εφτιαξε την καραφλα του Μπερλουσκονι (υποτιθεται πως επροκειτο για "ειδικη τιμη", γτ το παλικαρι που εκανε την εμφυτευση τού ειχε βαψει το σπιτι και το γραφειο).
Αλλα τα 7,5 που αναφερει ο αλλος, δεν τα εχω ουτε για αστειο.
Θα τσεκαρω τον Τσουνη/Τζουνη. Thanx
Πλακα κανεις;Και γω κι ο αδερφος μου λεμε εκτος των αλλων ευτυχως για τον πατερα μου για τα μαλλια καθοτι κατα κυριο λογο ειναι θεμα κληρονομικοτητας.ρε και εμεις που τα έχουμε τι καταλάβαμε??? Ταλαιπωρία
απο κληρονομικοτητα πως πας? εγω πχ δεν εχω καραφλα,ουτε εχω θεμα κληρονομικοτητας,αλλα τα παιρνω με ξυραφι εδω και 3χρονιαπαιδια είμαι του 1985 και πεφτουν τα μαλλια μου
τι να κανω λετε μηπως είναι από το αγχος η εχω πρόβλημα δεν εχω καραφλα απλα πεφτουν πολυ το τελευταιο καιρο
απο το καπελο θα του πεσαν φιλεγιαννη ο πατερας μου είναι τελειως γλομπος αλλα του πεσανε από τα 20 στο στρατο αν ηταν δεν θα χαν πεσει μεχρι τωρα ;
που το ξερεις εσυ?Ενα ειναι σιγουρο! οτι αν δεν καραφλιασεις καθολου εως τα 30 τοτε δεν θα καραφλιασεις ποτε! επιστημονικα αποδεδειγμενο..
ναι,καλα τα λεει,το 90% καραφλιαζουν απο μικροι,Ενα ειναι σιγουρο! οτι αν δεν καραφλιασεις καθολου εως τα 30 τοτε δεν θα καραφλιασεις ποτε! επιστημονικα αποδεδειγμενο..
οταν λες μικροι τι ηλικια?ναι,καλα τα λεει,το 90% καραφλιαζουν απο μικροι,
εχει αποδειχτει επιστημονικα τυπε! ομως να μην εχεις καθολου καραφλα ως τα 30..ουτε καν στην αρχη...τοτε εισαι σιγουρος οτι την γλυτωσες..που το ξερεις εσυ?
μεχρι τα 28 θαχει δειξει...οταν λες μικροι τι ηλικια?
παρε τηλεφωνο 2108254200 Τζούνης vfm στα 1500 -2000 εχω δει δουλεια του εξαιρετικος