Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
7500 Euro στην hdc στην Κυπρο για 3000 grafs . Αρκετα ευχαριστημενος . Οτι και να κανεις μην περιμενεις να εχεις μαλλι σαν τον Σακη Κουβά . Το εψαχνα πολλα χρονια και μολις μαζεψα τα λεφτα το εκανα . Μπες στη σελιδα και κλεισε ενα ραντεβου να μιλησετε . Θα ερθουν Αθηνα τελος του μηνα.

Φιλικα,
Theo
φιλος που εκανε μεταμοσχευση fue στην hdc εμεινε πολυ ευχαριστημενος
νομιζω πληρωσε 7 χιλιαρικα μαζι με διαμονη στο διαμερισμα της κλινικης και εισιτηρια πηγαινε ελα
δεν θυμαμαι τον αριθμο των grafs ομως
υπαρχει και μια αλλη κλινικη στην Κυπρο με εξισου καλα αποτελεσματα
σε καθε περιπτωση για περισσοτερες πληροφοριες υπαρχει και το καλυτερα να αποφυγει κανεις τους εδω "μαγους"

το εχω ψαξει λιγο γιατι εχω μια ελαφρα αραιωση
αλλα δεν επειγει

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
7,5 χηνες δεν ειναι πολλα?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
παιδια είμαι του 1985 και πεφτουν τα μαλλια μου  :rolleyes:
τι να κανω λετε μηπως είναι από το αγχος η εχω πρόβλημα δεν εχω καραφλα απλα πεφτουν πολυ το τελευταιο καιρο

Βαλε fungoral και αν δεν περασει βαλε regaine.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ότι σαμπουάν και να πάρεις είναι άχρηστα πάνω στην τριχόπτωση, τα λεφτά σου χαλάς! Μονο φιναστερίδη και μινοξιδίλη κάνουν δουλειά. Με την φιναστερίδη βεβαια θα έχεις πρόβλημα στύσης, οποτε πας μονο σε μινοξιδίλη που είναι safe επιλογή.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
γενικα μαλλια δεν βγαζεις με τα σαμπουαν απλα τα κρατας οσο αντεχουν

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γενικα μαλλια δεν βγαζεις με τα σαμπουαν απλα τα κρατας οσο αντεχουν
Τα σαμπουάν όσο καλά και να είναι δεν κάνουν απολύτως τίποτα πάνω στο θέμα τριχόπτωση. Η μινοξιδίλη κάνει δουλειά, εάν κάποιος έχει φαγούρα με την υγρή παίρνει αφρό που δεν προκαλεί.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
Τα σαμπουάν όσο καλά και να είναι δεν κάνουν απολύτως τίποτα πάνω στο θέμα τριχόπτωση. Η μινοξιδίλη κάνει δουλειά, εάν κάποιος έχει φαγούρα με την υγρή παίρνει αφρό που δεν προκαλεί.

σωστος φιλε απλα αν παει καποιος για μεταμοσχευση για 7500 τα θεωρω πολλα

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1

'Εχεις δοκιμάσει και τα δύο? Έχει ο αφρός εξίσου καλά αποτελέσματα με το υγρό?
Γιατί από γνωστούς έχω ακούσει το αντίθετο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν δίκιο ή ήταν παπάντζες.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστος φιλε απλα αν παει καποιος για μεταμοσχευση για 7500 τα θεωρω πολλα
Φιλε μέχρι στιγμής υπάρχει μονο η μινοξιδίλη, την φιναστερίδη την αποκλείουμε για τους γνωστούς λόγους. Μετά από αυτά το μονο που υπάρχει είναι η μεταμόσχευση, και δυστυχώς εκεί παίζουμε με χιλιάρικα. Κάτι Ελληνικες κλινικές 500 ευρω μεταμοσχευση, Medi Jeunesse, Μπέργκμαν Kord και κάτι γιατροί σαν τον Γκουρα είναι για να γελάς! Καλύτερα να μαζέψεις λεφτά και να πας κάπου καλύτερα (λογικά εξωτερικό) παρα να μετανιώνεις για το λάθος που θα κανεις. Και μιλάμε για κάτι που θα κουβαλάς για πάντα μαζί σου και θα το βλέπουν όλοι. Η μεταμόσχευση θέλει μελέτη και σχέδιο, να φτάσεις σε μια ηλικία που να δεις ότι σταθεροποιήθηκε η τριχόπτωση, γιατί αν κανεις πάνω στον πανικό σου μετά που θα πέσουν ακόμα περισσότερα θα τρέχεις να μπαλώνεις κενά, που σημαίνει και ακομα περισσοτερα λεφτά! Διάβασε το hairlossgr.com να μάθεις γενικά, είναι πολύ καλο Ελληνικό forum.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
'Εχεις δοκιμάσει και τα δύο? Έχει ο αφρός εξίσου καλά αποτελέσματα με το υγρό?
Γιατί από γνωστούς έχω ακούσει το αντίθετο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν δίκιο ή ήταν παπάντζες.
Ναι τα έχω δοκιμάσει και τα 2. Ίδιο αποτέλεσμα έχουν, απλά πρέπει να βρείς έναν τρόπο να βάζεις τον αφρο σωστά. Η ουσία πρέπει να φτάσει στο δέρμα και ο αφρός λόγο αφρού υπάρχει περίπτωση αν δεν κανεις καλή εφαρμογή να στεγνώσει ένα μέρος πάνω στις τρίχες. Για αυτό κάποιοι λένε η υγρή είναι καλύτερη, δεν είναι απλα εκείνοι δεν ξέρουν να την βάζουν σωστά. Ο αφρός είναι πιο ακριβος γιατί δεν κάνει φαγούρα, δεν προκαλεί λαδίλα στα μαλλιά (είναι σαν να έβαλες πηλό και τα φτιάχνεις μετά). Βεβαια εδώ πουλάμε 1 μπουκάλι 40 ευρώ ενώ με 30 παίρνεις από εξωτερικό 3 και 4 μπουκάλια.  

danos65

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες συνιστω να μην παιδευεστε.
Οτι ειναι να γινει θα γινει!
Αρχισα να αραιωνω "ψηλα",πανω απο την χωριστρα, μετα τα 45.Ψαρωσα και ρωτουσα δεξια -αριστερα.
Αλλος μου ελεγε πως ειναι ορμονικο και πως οι καραφλοι γαμανε πολυ, αλλος μου ελεγε πως ειναι κληρονομικο,αλλος πως ειναι απο το αγχος, αλλος πως ειναι απο το φαγητο που τρωω .
Εγω πιστευω πως απο τις μαλακιες καραφλιασα.

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ναι τα έχω δοκιμάσει και τα 2. Ίδιο αποτέλεσμα έχουν, απλά πρέπει να βρείς έναν τρόπο να βάζεις τον αφρο σωστά. Η ουσία πρέπει να φτάσει στο δέρμα και ο αφρός λόγο αφρού υπάρχει περίπτωση αν δεν κανεις καλή εφαρμογή να στεγνώσει ένα μέρος πάνω στις τρίχες. Για αυτό κάποιοι λένε η υγρή είναι καλύτερη, δεν είναι απλα εκείνοι δεν ξέρουν να την βάζουν σωστά. Ο αφρός είναι πιο ακριβος γιατί δεν κάνει φαγούρα, δεν προκαλεί λαδίλα στα μαλλιά (είναι σαν να έβαλες πηλό και τα φτιάχνεις μετά). Βεβαια εδώ πουλάμε 1 μπουκάλι 40 ευρώ ενώ με 30 παίρνεις από εξωτερικό 3 και 4 μπουκάλια.  

Λεπτομερέστατος και κατατοπιστικότατος  :hi:
Ευχαριστώ πολύ τύπε.

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Αρχισα να αραιωνω "ψηλα",πανω απο την χωριστρα, μετα τα 45.Ψαρωσα και ρωτουσα δεξια -αριστερα.
Αλλος μου ελεγε πως ειναι ορμονικο και πως οι καραφλοι γαμανε πολυ, αλλος μου ελεγε πως ειναι κληρονομικο,αλλος πως ειναι απο το αγχος, αλλος πως ειναι απο το φαγητο που τρωω .
Μετά τα 45 μιά χαρά είσαι. Εμάς τους πιτσιρικάδες δεν μας λυπάσαι?  :grin:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τριχόπτωση από το άγχος μπορούμε να έχουμε όλοι μας, τριχόπτωση από ασθένεια πάλι μπορούμε να έχουμε όλοι μας, γυροειδής αλωπεκία που έχει και ο γνωστός ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης: Εάν δεν έχεις κάτι από τα πάνω 2 λογικά συγκαταλέγεσαι στο πιο συνηθισμένο που έχουν όλοι, σε εκείνο του DNA! Όταν γεννηθείς στο DNA σου είναι προκαθορισμένο εάν θα χάσεις ή όχι μαλλιά, δεν έχει να κάνει με μαλακίες και γαμήσια. Τι θα κανεις θα αλλάξεις το DNA? Δεν γίνετε (ακόμα), για αυτό και κάποιοι πειράζουν τις ορμόνες τους πέρνοντας φιναστερίδη και μετά δεν μπορούν να γαμήσουν.

Λεπτομερέστατος και κατατοπιστικότατος  :hi:
Ευχαριστώ πολύ τύπε.

Να'σαι καλα ρε συ! ;)

danos65

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ντε,,!!
Μην μου θυμωνεις.
Εννοω ,λεγοντας στα παιδια ,να μην τους πειραζει που καραφλαινουν.
Συμβαινει!!!!!

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλα ντε,,!!
Μην μου θυμωνεις.
Εννοω ,λεγοντας στα παιδια ,να μην τους πειραζει που καραφλαινουν.
Συμβαινει!!!!!
Όχι ρε συ καμια σχέση δεν ήθελα να φανεί επιθετικό το μήνυμα μου.:P  Το να καραφλιάζεις πάντως γιατί έτσι είναι προδιαγεγραμμένο δεν είναι ασθένεια αλλα κάτι που σε χαλάει ψυχολογικά. Αλλιώς είναι να καραφλιάζεις και να μοιάζεις με τον Στάθαμ και αλλιώς με τον Τσάκωνα (ας είναι καλά εκεί που είναι).

danos65

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πλακα κανω μωρε φιλε.
Ηθελα να γραψω μετα πως εχω ψιλοκουφαθει κιολας και πως ειναι απο τις σαχλαμαρες που ακουω.
Με απασχολησε πολυ η καραφλα απο τοτε που εχασα λιγα μαλια και εγω.
Διαβασα πολυ internet και κατεληξα πως δεν υπαρχει γυρισμος.Τι να κανουμε τωρα??

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πλακα κανω μωρε φιλε.
Ηθελα να γραψω μετα πως εχω ψιλοκουφαθει κιολας και πως ειναι απο τις σαχλαμαρες που ακουω.
Με απασχολησε πολυ η καραφλα απο τοτε που εχασα λιγα μαλια και εγω.
Διαβασα πολυ internet και κατεληξα πως δεν υπαρχει γυρισμος.Τι να κανουμε τωρα??

Γάμησε τα φιλε ψυχολογικό είναι όλο το θέμα μέχρι να το αποδεχτείς, αλλα αν είσαι σε νεαρή ηλικία σε καίει το ρημάδι.  :( >:(

danos65

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ε..τωρα με στενοχωρησες πιο πολυ!

Stories

Νέο!

Stories