Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Όποιος έχει αρκετή φαλάκρα καλύτερα να τα ξυρίζει όλα και να αφήσει ένα ηρωικό μουσάκι 7 ημερών. Αν είναι και σφίχτης ακόμα καλύτερα. Είναι λουκ που έχει πέραση στις μέρες μας.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
σωστος φιλε απλα αν παει καποιος για μεταμοσχευση για 7500 τα θεωρω πολλα
οτι πληρωσεις παιρνεις
και βεβαια δεν ειναι λιγα τα 7 χιλιαρικα +
εξαρταται το προβλημα που εχεις
και μαθαινω οτι εχουν ριξει τιμες οι κυπριοι

καλο ομως ειναι οτι κανεις να γινει σε κλινικη με αποδεδειγμενα αποτελεσματα
και χωρις να θελω να μειωσω τις εν ελλαδι δεν συγκρινονται με τις κυπρου

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Όποιος έχει αρκετή φαλάκρα καλύτερα να τα ξυρίζει όλα και να αφήσει ένα ηρωικό μουσάκι 7 ημερών. Αν είναι και σφίχτης ακόμα καλύτερα. Είναι λουκ που έχει πέραση στις μέρες μας.
όλα καλά ρε φίλος....το μουστάκι τι το  ήθελες.....

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
για μουσακι λεει οχι για μουστακι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιαννη ο πατερας μου είναι τελειως γλομπος αλλα του πεσανε από τα 20 στο στρατο αν ηταν δεν θα χαν πεσει μεχρι τωρα ;
Κοίτα τον παπού σου απο τη μητέρα σου.Αν ο πατέρας της μητέρας σου είναι καραφλός θα σου πέσουν κ ΄εσένα.
  Ππρος το παρόν βάλε Reagine 5% για να τα σώσεις για 10 χρόνια....μετα τα 10 χρόνια θα αρχίσουν να πέφτουν.Τοτε η μονη λυση ειναι η εμφυτευση.
  Διαβασε το Thread απο την αρχη εγω και πιο πολυ ο Andreas που ειναι πολυ πιο ειδικός απο μένα και το εχει ψαξει καλητερα το θέμα εχουμε γραψει πολλές πληροφορίες

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
όλα καλά ρε φίλος....το μουστάκι τι το  ήθελες.....

Στο μουστακι ειναι η γοητεία τυπε.  :S :S :S

smiesna-ofina.jpg

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Κοίτα τον παπού σου απο τη μητέρα σου.Αν ο πατέρας της μητέρας σου είναι καραφλός θα σου πέσουν κ ΄εσένα.
  Ππρος το παρόν βάλε Reagine 5% για να τα σώσεις για 10 χρόνια....μετα τα 10 χρόνια θα αρχίσουν να πέφτουν.Τοτε η μονη λυση ειναι η εμφυτευση.
  Διαβασε το Thread απο την αρχη εγω και πιο πολυ ο Andreas που ειναι πολυ πιο ειδικός απο μένα και το εχει ψαξει καλητερα το θέμα εχουμε γραψει πολλές πληροφορίες
ο ενασ ο παππους μου πεθανε νεος από γαστρορραγία ,ο άλλος ειχε χωριστρα και μαλλι μεχρι 85 ετων :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο ενασ ο παππους μου πεθανε νεος από γαστρορραγία ,ο άλλος ειχε χωριστρα και μαλλι μεχρι 85 ετων :hi:
Απο την πλευρα της μητερας σου τον παπού κοίτα.Δεν μπορω να ξερω ποιός απο τους δύο είναι.Αν ηταν καραφλος τοτε κ'εσυ δεν την γλυτωνεις.Και να ειναι αυτος που πεθανε φωτογραφίες λογικα θα υπαρχουν.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Ολο βλακειες.Η ανδρικη τριχοπτωση οφειλεται κατα κυριο λογο στην DHT.Δηλαδη οι θυλακες στο πανω μερος του κεφαλιου μας ειναι ευαισθητοι στην τεστοστερονη που παραγουμε και νεκρωνουν.Θεραπεια οριστικη δεν υπαρχει.Η μινοξυδολη(ριγκειν)δινοταν για υπερταση και παρατηρηθηκε οτι παρενεργεια της ειναι η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ αναπτυξη τριχοφυιας.
Τα αλλα 2 σκευασματα AVODART και PROPECIA δινονται για καρκινο του προστατη και τι κανουν.Μειωνουν την παραγωγη τεστοστερονης και ετσι αναπτυσονται οι θυλακες αλλα εχει αρκετες παρενεργεις οπως καταλαβαινετε.
Για τους φιλους που ρωτανε
α)το παιρνεις αποφση και δεν κανεις τιποτα
β)το παλευεις με ριγκαιν και κανα DHT blocker αν θελετε αλλα με προσοχη στις ορμονες σας και η ΛΥΣΗ ειναι προσωρινη.
γ)πας για μεταμοσχευση οταν σταθεροποιει η τριχοπτωση.ΜΑΚΡΥΑ απο ελλαδα.Κυπρο και εξωτερικο και για οποιον το φυσαει πολυ αμερικη.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Προτασεις για ινστιτουτο στην Κυπρο;

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Για μεταμόσχευση με βλαστοκύτταρα τι λέτε;Ελπίδες ή μούφα; :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι. Μια ελαχιστη αραιωση στην κορυφη εχω αλλά δεν τρεχει τιποτα. Οπως το ειπε και καποιος παραπανω, κοιτας τον παππου σου απο την μερια της μητερας σου και ξερεις πώς θα γινεις. Ε ακριβως το ιδιο μαλλι εχουμε, και μαλιστα ασπριζει και με τους ιδιους ρυθμους ηλικιακα με τον παππου μου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Οχι. Μια ελαχιστη αραιωση στην κορυφη εχω αλλά δεν τρεχει τιποτα. Οπως το ειπε και καποιος παραπανω, κοιτας τον παππου σου απο την μερια της μητερας σου και ξερεις πώς θα γινεις. Ε ακριβως το ιδιο μαλλι εχουμε, και μαλιστα ασπριζει και με τους ιδιους ρυθμους ηλικιακα με τον παππου μου.
Ερώτηση θέλω να κάνω μια επέμβαση μπορεί να φτιαχτεί κάποιου είδους συμφωνητιό οτι αν πάει κάτι στρβά αναλαμβάνει την ευθήνη ο ιατρός?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ερώτηση θέλω να κάνω μια επέμβαση μπορεί να φτιαχτεί κάποιου είδους συμφωνητιό οτι αν πάει κάτι στρβά αναλαμβάνει την ευθήνη ο ιατρός?
Κατσε ρε παιδι μου, τι συμφωνητικο? Ο ιδιος ο νομος αυτονοητα υποχρεωνει τον γιατρο οπως και καθε επαγγελματια να επιδεικνυει υπευθυνοτητα στην δουλεια του. Αν σου κανει καποια ζημια, φυσικα εχει ευθυνη ευθεως απο το νομο, δεν χρειαζεται καποια συμβαση. Το αντιθετο συμβαινει συνηθως, θελουν να συμφωνηθεί οτι ΔΕΝ φερει ευθυνη καποιος αν δεν τα καταφερει καλα στην δουλεια του. Κατι ομως που ειναι ευθεως ακυρο και παρανομο, αφου δεν μπορει να αποτελεσει αντικειμενο συμβασης η καταργηση του νομου.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Κατσε ρε παιδι μου, τι συμφωνητικο? Ο ιδιος ο νομος αυτονοητα υποχρεωνει τον γιατρο οπως και καθε επαγγελματια να επιδεικνυει υπευθυνοτητα στην δουλεια του. Αν σου κανει καποια ζημια, φυσικα εχει ευθυνη ευθεως απο το νομο, δεν χρειαζεται καποια συμβαση. Το αντιθετο συμβαινει συνηθως, θελουν να συμφωνηθεί οτι ΔΕΝ φερει ευθυνη καποιος αν δεν τα καταφερει καλα στην δουλεια του. Κατι ομως που ειναι ευθεως ακυρο και παρανομο, αφου δεν μπορει να αποτελεσει αντικειμενο συμβασης η καταργηση του νομου.
:think:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Καλά τυπε εμένα ο παππούς από μανα πέθανε 80 με φουλ μαλι κατάμαυρο με λίγο άσπρο στους κροτάφους,κ εγώ καραφλιασα πολύ πριν τα 30..

ΥΓ: Καραφλος είσαι αλλά δεν τρέχει τιποτα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom