ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
αφηνει χωρο για να φυτρωσουνε τα κερατα τυπεalex έχεις καράφλα?
αφηνει χωρο για να φυτρωσουνε τα κερατα τυπεalex έχεις καράφλα?
Θελεις να το ονομασεις καραφλα? Δεν εχω κανενα προβλημα. Παντως πρεπει να προσεξεις για να την δεις την αραιωση.Καλά τυπε εμένα ο παππούς από μανα πέθανε 80 με φουλ μαλι κατάμαυρο με λίγο άσπρο στους κροτάφους,κ εγώ καραφλιασα πολύ πριν τα 30..
ΥΓ: Καραφλος είσαι αλλά δεν τρέχει τιποτα
Κερατα? Απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι.αφηνει χωρο για να φυτρωσουνε τα κερατα τυπε
Σοβαρα? Πρωτη φορα ακουω να συμβαινει κατι τετοιο. Συνηθως ο κανονας του παππου ισχυει.Καλά τυπε εμένα ο παππούς από μανα πέθανε 80 με φουλ μαλι κατάμαυρο με λίγο άσπρο στους κροτάφους,κ εγώ καραφλιασα πολύ πριν τα 30..
ΥΓ: Καραφλος είσαι αλλά δεν τρέχει τιποτα
Σαν μπιφτέκι?Θελεις να το ονομασεις καραφλα? Δεν εχω κανενα προβλημα. Παντως πρεπει να προσεξεις για να την δεις την αραιωση.
Σαν μπιφτέκι?
Μπιφτεκι αν δεν κανω λαθος σημαινει τρυπα κανονικη. Εδω απλως στην κορυφη υπαρχει μια αραιωση σε σχεση με το υπολοιπο τμημα.Σαν μπιφτέκι?
Μπα κ ένας φίλος μου παιδικός το ίδιο απλά τα έχασε λίγο αργότερα αυτός, αυτοί οι εμπειρικοί κανόνες βασίζονται σε πολύ μικρό δείγμα συνήθως ,στην περίπτωση μας στους γνωστούς κ σόι κάποιου πχ,όπου μπορεί να υπάρξουν συμπτώσεις.δεν είναι να τους παίρνει ς στα σοβαραΣοβαρα? Πρωτη φορα ακουω να συμβαινει κατι τετοιο. Συνηθως ο κανονας του παππου ισχυει.
Ισως εχεις δικιο και να παρασυρομαι επειδη σε μενα ετυχε να συμβει ακριβως αυτο που ακουγα απο μικρος.Μπα κ ένας φίλος μου παιδικός το ίδιο απλά τα έχασε λίγο αργότερα αυτός, αυτοί οι εμπειρικοί κανόνες βασίζονται σε πολύ μικρό δείγμα συνήθως ,στην περίπτωση μας στους γνωστούς κ σόι κάποιου πχ,όπου μπορεί να υπάρξουν συμπτώσεις.δεν είναι να τους παίρνει ς στα σοβαρα
Τα βαφεις τα μαλλια σου?Μπιφτεκι αν δεν κανω λαθος σημαινει τρυπα κανονικη. Εδω απλως στην κορυφη υπαρχει μια αραιωση σε σχεση με το υπολοιπο τμημα.
Ακριβως το ιδιο ειχε και ο παππους μου.
Οχι, και ουτε προκειται, ακομη κι αν ασπρισω τελειως.Τα βαφεις τα μαλλια σου?
Εγω παντως επειδη εχω αρχισει να γκριζαρω μπροστα σκεφτομαι να τα βαψωΟχι, και ουτε προκειται, ακομη κι αν ασπρισω τελειως.
Ηδη εχω γκριζαρει αρκετα.
Οχι τύπε μου. Για ποιον λογο? Τις γυναικες δεν τις πειραζει, τους αρεσει.Εγω παντως επειδη εχω αρχισει να γκριζαρω μπροστα σκεφτομαι να τα βαψω
Χάλια δεν ειναι? Φαινεται και πολυ κιολας. Δεν θα ηταν πιο ωραιο να τα αφηνε να γκριζαρουν οπως π.χ. ο Ευαγγελατος?Ο Αδωνις Γεωργιαδης δε τα βαφει καλα?
Η Ευγενία τον βάζει 1000%Χάλια δεν ειναι? Φαινεται και πολυ κιολας. Δεν θα ηταν πιο ωραιο να τα αφηνε να γκριζαρουν οπως π.χ. ο Ευαγγελατος?
Δεν αποκλειεται.Η Ευγενία τον βάζει 1000%
μπιφτεκι δεν χρειαζεται να γινει τρυπα κανονικα!Απλα η αραιωση την λενε μπιφτεκι γτ αργοτερα εχει την μορφη σαν μπιφτεκι αλλιως crown!αν εισαι 40αρης και εχει λιγη αραιωση στο μπιφτεκι εισαι μια χαραΜπιφτεκι αν δεν κανω λαθος σημαινει τρυπα κανονικη. Εδω απλως στην κορυφη υπαρχει μια αραιωση σε σχεση με το υπολοιπο τμημα.
Ακριβως το ιδιο ειχε και ο παππους μου.
46 ειμαι με λιγη αραιωση. Οντως καλα ειναι, παντα απο μικρος φοβομουν τα χειροτερα επειδη ο πατερας μου ειναι γλομπος.μπιφτεκι δεν χρειαζεται να γινει τρυπα κανονικα!Απλα η αραιωση την λενε μπιφτεκι γτ αργοτερα εχει την μορφη σαν μπιφτεκι αλλιως crown!αν εισαι 40αρης και εχει λιγη αραιωση στο μπιφτεκι εισαι μια χαρα