Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Σ αυτο που λες μυστη μου συμφωνω εν μερει.Κι αυτο γιατι με την παρουσια ενος παιχταρα οπως ο Amott (και ιδρυτη/ιθυνων νου και βασικο συνθετη της μπαντας) ειναι λιγο δυσκολο να κανει ο Loomis τα απιστευτα που εκανε με τους Nevermore.Μη ξεχναμε οτι εκει μαζι με τον αειμνηστο Dane ηταν οι κινητηριοι μοχλοι της μπαντας.Σιγουρα θα τον ηθελα και στους Enemy ετσι,αλλα και παλι ειμαι ικανοποιημενος,τα ριφ,τα leads και τα σολο του οπως παντα γαμανε.Οπως και να χει ειναι μια απιστευτα γαματη δισκαρα!Πολυ καλο το Arc Enemy αλλα....!
Ο Loomis δεν υπάρχει πουθενα!
Είναι ένας εξαιρετικός κιθαρίστας που έχει δωσει ενα τεραστιο στίγμα με τον πρωτοποριακό τρόπο παιξιματος του στους Nevermore, αλλά στους Enemy τον εχουν περιορισμενο και όχι ελευθερο. Άποψη μου.
Ναι ρε συ έτσι είναι, αλλά φαντάσου να έβαζε τα στοιχεία του μέσα τι θα γινόταν! Πρέπει ρε συ να του δώσουν χώρο.Σ αυτο που λες μυστη μου συμφωνω εν μερει.Κι αυτο γιατι με την παρουσια ενος παιχταρα οπως ο Amott (και ιδρυτη/ιθυνων νου και βασικο συνθετη της μπαντας) ειναι λιγο δυσκολο να κανει ο Loomis τα απιστευτα που εκανε με τους Nevermore.Μη ξεχναμε οτι εκει μαζι με τον αειμνηστο Dane ηταν οι κινητηριοι μοχλοι της μπαντας.Σιγουρα θα τον ηθελα και στους Enemy ετσι,αλλα και παλι ειμαι ικανοποιημενος,τα ριφ,τα leads και τα σολο του οπως παντα γαμανε.Οπως και να χει ειναι μια απιστευτα γαματη δισκαρα!