Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Καλημέρα στα αδέρφια μου. Τσεκάρετε Facebook του Tommy Lee!!!
ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!!
ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!!
Οπως ακροβώς όπως τα λες μέταλ μπράδερ, άκουσα κι εγώ το νέο άλπουμ την μπαντάρας Arch Enemy και δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα γράφεις, καθάρό δεκάριΕχει απο χθες που κυκλοφορησε η αλμπουμαρα και ηδη την λιωνω στο spotify (περιμενω και το cd να ξεσηκωσω την γειτονια με το στερεοφωνικο στην διαπασων,χεχεχε).
Μελωδικο,αγνο,δυνατο,καθαρο μεταλ οπως ακριβως το γουσταρω και πρεπει να ειναι.Χωρις φιοριτουρες,ασημαντους νεωτερισμους και υπερβολες.
Η κοριτσαρα μας στα φωνητικα τα σπαει οπως παντα,το κιθαριστικο διδυμο Amott/Loomis "κενταει" με την εξαχορδη θεα,ριφαρες,μελωδικα leads,σολαρες,απολαυση για τα αυτια.Και η rhythm section στιβαρη και ογκωδης,οπως ακριβως πρεπει να ναι...Και παραγωγαρα εννοειται...
45 λεπτα ακροασης που οδηγει σε ανελεητο headbanging,air guitar και τα συναφη...Και ξανα στο repeat.Αλλο ενα αλμπουμ που μου υπενθυμιζει γιατι αυτη η μπαντα ειναι μεσα στις τοπ αγαπημενες μου.
ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ ΡΕ,ARCH ENEMY RULEEEEEZZZZZZZ!
Ελα αδερφε μου που εισαι,σε χασαμε!!Αστα πορωση ρε συ,δεν περιμενα κατι λιγοτερο απ την υπερμπανταρα,ατοφιο δεκαρι,τ ακουω στο repeat απ την ωρα που βγηκε.Περιμενω να ερθει και το cd,λιωσιμο και κοπανημα λεμε!!Οπως ακροβώς όπως τα λες μέταλ μπράδερ, άκουσα κι εγώ το νέο άλπουμ την μπαντάρας Arch Enemy και δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα γράφεις, καθάρό δεκάρι
Είχα φύγει τριήμερο ταξίδι μέταλ μπράδερ για διακοπές έπρεπε να αποδράσω λίγό αλλά είχα spotify στο κινητό και με τις μπύρες άκουγα Arch Enemy Tι έπος είναι αυτόΕλα αδερφε μου που εισαι,σε χασαμε!!Αστα πορωση ρε συ,δεν περιμενα κατι λιγοτερο απ την υπερμπανταρα,ατοφιο δεκαρι,τ ακουω στο repeat απ την ωρα που βγηκε.Περιμενω να ερθει και το cd,λιωσιμο και κοπανημα λεμε!!
Καλα εκανες μπραδερ,χρειαζονται κι οι διακοπες,η αποδραση παντα κανει καλο,ξεφευγουμε...Είχα φύγει τριήμερο ταξίδι μέταλ μπράδερ για διακοπές έπρεπε να αποδράσω λίγό αλλά είχα spotify στο κινητό και με τις μπύρες άκουγα Arch Enemy Tι έπος είναι αυτό