Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
heavy metal rock GIF
Hip Hop Wow GIF by Marathon Artists
heavy metal GIF by Hammerfall

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Εχει απο χθες που κυκλοφορησε η αλμπουμαρα και ηδη την λιωνω στο spotify (περιμενω και το cd να ξεσηκωσω την γειτονια με το στερεοφωνικο στην διαπασων,χεχεχε).
Μελωδικο,αγνο,δυνατο,καθαρο μεταλ οπως ακριβως το γουσταρω και πρεπει να ειναι.Χωρις φιοριτουρες,ασημαντους νεωτερισμους και υπερβολες.
Η κοριτσαρα μας στα φωνητικα τα σπαει οπως παντα,το κιθαριστικο διδυμο Amott/Loomis "κενταει" με την εξαχορδη θεα,ριφαρες,μελωδικα leads,σολαρες,απολαυση για τα αυτια.Και η rhythm section στιβαρη και ογκωδης,οπως ακριβως πρεπει να ναι...Και παραγωγαρα εννοειται...
45 λεπτα ακροασης που οδηγει σε ανελεητο headbanging,air guitar και τα συναφη...Και ξανα στο repeat.Αλλο ενα αλμπουμ που μου υπενθυμιζει γιατι αυτη η μπαντα ειναι μεσα στις τοπ αγαπημενες μου.
ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ ΡΕ,ARCH ENEMY RULEEEEEZZZZZZZ!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
Στιχοι κειμηλιο για την παγκοσμια ιστορια της ΜΟΥΣΙΚΗΣ

One day I saw a man
Dressed in rags, with a staff in his hand
Begging for a penny to survive
How poor a man can be
I gave him hospitality
A room, a bed and lots of food to eat
Still I hear his last few words
"I can never return what you've done
Heaven will remember and repay"
Fifty years had gone since I saw him
I was dying and I'd soon be dead
Three angels stood in front of me bed
The first one she said to me, don't be afraid
I will give you immortality, and grace for your soul
The second had eyes of gold, she gave me my wings
The third gave all wisdom, and angel could give
... to me
I joined with my destiny, eternally
I knew I was born again, an angel to be
A vision beyond my dreams, called me by name
So in devotion I spread my wings, to heaven I had came
... to stay

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Εχει απο χθες που κυκλοφορησε η αλμπουμαρα και ηδη την λιωνω στο spotify (περιμενω και το cd να ξεσηκωσω την γειτονια με το στερεοφωνικο στην διαπασων,χεχεχε).
Μελωδικο,αγνο,δυνατο,καθαρο μεταλ οπως ακριβως το γουσταρω και πρεπει να ειναι.Χωρις φιοριτουρες,ασημαντους νεωτερισμους και υπερβολες.
Η κοριτσαρα μας στα φωνητικα τα σπαει οπως παντα,το κιθαριστικο διδυμο Amott/Loomis "κενταει" με την εξαχορδη θεα,ριφαρες,μελωδικα leads,σολαρες,απολαυση για τα αυτια.Και η rhythm section στιβαρη και ογκωδης,οπως ακριβως πρεπει να ναι...Και παραγωγαρα εννοειται...
45 λεπτα ακροασης που οδηγει σε ανελεητο headbanging,air guitar και τα συναφη...Και ξανα στο repeat.Αλλο ενα αλμπουμ που μου υπενθυμιζει γιατι αυτη η μπαντα ειναι μεσα στις τοπ αγαπημενες μου.
ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ ΡΕ,ARCH ENEMY RULEEEEEZZZZZZZ!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Οπως ακροβώς όπως τα λες μέταλ μπράδερ, άκουσα κι εγώ το νέο άλπουμ την μπαντάρας Arch Enemy και δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα γράφεις, καθάρό δεκάρι :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Οπως ακροβώς όπως τα λες μέταλ μπράδερ, άκουσα κι εγώ το νέο άλπουμ την μπαντάρας Arch Enemy και δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όσα γράφεις, καθάρό δεκάρι :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Ελα αδερφε μου που εισαι,σε χασαμε!!Αστα πορωση ρε συ,δεν περιμενα κατι λιγοτερο απ την υπερμπανταρα,ατοφιο δεκαρι,τ ακουω στο repeat απ την ωρα που βγηκε.Περιμενω να ερθει και το cd,λιωσιμο και κοπανημα λεμε!! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Ελα αδερφε μου που εισαι,σε χασαμε!!Αστα πορωση ρε συ,δεν περιμενα κατι λιγοτερο απ την υπερμπανταρα,ατοφιο δεκαρι,τ ακουω στο repeat απ την ωρα που βγηκε.Περιμενω να ερθει και το cd,λιωσιμο και κοπανημα λεμε!! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Είχα φύγει τριήμερο ταξίδι μέταλ μπράδερ για διακοπές :rockon::rockon::rockon: έπρεπε να αποδράσω λίγό αλλά είχα spotify στο κινητό και με τις μπύρες άκουγα Arch Enemy :headbaning1::headbaning1::headbaning1: Tι έπος είναι αυτό :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

• Αγάπη
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Περιμένουμε και άλλα βίντεοκλιπ σύντομα με το κορίτσι να τα δίνει όλα όπως και όλη η μπάντα !!! Ενα μεγάλο μπράβο από εμένα για την νέα τους δουλειά και με το καλό σύντομα να τα ακούσουμε και λαιβ :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

• Αγάπη

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Είχα φύγει τριήμερο ταξίδι μέταλ μπράδερ για διακοπές :rockon::rockon::rockon: έπρεπε να αποδράσω λίγό αλλά είχα spotify στο κινητό και με τις μπύρες άκουγα Arch Enemy :headbaning1::headbaning1::headbaning1: Tι έπος είναι αυτό :headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Καλα εκανες μπραδερ,χρειαζονται κι οι διακοπες,η αποδραση παντα κανει καλο,ξεφευγουμε...
Αστα αλμπουμαρα ρε,ενα κι ενα ολα τα κομματια,ακουγεται μονοκοπανια,45 λεπτα δεν καταλαβαινεις πως περνανε! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom