Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
κατι απο αρχες '90s, μ αρεσει που ειναι αργο κ εχει την αρρωστια απο slayer και celtic frost, με την dawn crosby στην φωνη.... τοτε που ηταν λιγες....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Αναφορικά και μόνο, μιας και είναι γνωστό την Παρασκευή κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Arch Enemy :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Αναφορικά και μόνο, μιας και είναι γνωστό την Παρασκευή κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Arch Enemy :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2:
Το περιμενουμε πως και πως αδερφε μου,εχω κανει εδω και πολυ καιρο την προπαραγγελια του cd!Εχουμε να λιωσουμε παλι!Καλημερες!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Το επος,του επους,ω επος αδερφε.Μονο οι θεοι τετοια αριστουργηματα! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Από χθές πολύ maiden ακούω μπράδερ :rockon::rockon::rockon: είναι μέγιστο κομμάτι και οι paradise lost όμως δεν πάνε πίσω :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Από χθές πολύ maiden ακούω μπράδερ :rockon::rockon::rockon: είναι μέγιστο κομμάτι και οι paradise lost όμως δεν πάνε πίσω :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Εγω παλι (και λογω της αυριανης κυκλοφοριας) τις τελευταιες μερες ακουω μονο τους αγαπημενους Arch Enemy!Εχω λιωσει ολα τα live τους!
Εδω το live του Wacken του 2018.Θα εβαζα υλικο απ το φετινο που γινε προ 5 ημερων,αλλα δεν εχουν ανεβει ακομα καλα πλανα!Το παρακατω ειναι ολοκληρο,για οποιον (σαν και μας τους φαν) εχει χρονο να το απολαυσει.Και εδω και η μπαντα και η κοριτσαρα μας σε υψηλο επιπεδο οπως παντα!Οπτικοακουστικο υπερθεαμα!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Εγω παλι (και λογω της αυριανης κυκλοφοριας) τις τελευταιες μερες ακουω μονο τους αγαπημενους Arch Enemy!Εχω λιωσει ολα τα live τους!
Εδω το live του Wacken του 2018.Θα εβαζα υλικο απ το φετινο που γινε προ 5 ημερων,αλλα δεν εχουν ανεβει ακομα καλα πλανα!Το παρακατω ειναι ολοκληρο,για οποιον (σαν και μας τους φαν) εχει χρονο να το απολαυσει.Και εδω και η μπαντα και η κοριτσαρα μας σε υψηλο επιπεδο οπως παντα!Οπτικοακουστικο υπερθεαμα!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Φοβερό live μπράδερ :rockon::rockon::rockon: Ανυπομονώ κι εγώ για την αυριανή κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς που θα είναι πολύ δυνατή όπως πάντα :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom