Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Είτε μας αρέσει είτε όχι, το Politics of Ecstasy είναι ένα ολόκληρο κίνημα στο Metal. Μοντέρνο, αλλά συνάμα παραδοσιακο στις αξίες του Metal χωρίς να παιζει alternative αμερικανομαλακιες. Ένα νέο είδος Μοντέρνου Παραδοσιακου ήχου. 10'''!!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ισως το peak του Jeff (κατ εμε) οσον αφορα το παιξιμο της εξαχορδης θεας...Για την ακριβεια...επταχορδης στο συγκεκριμενο αλμπουμ-αριστουργημα.Μονος του κιθαριστας στην μπαντα τοτε,εκανε παπαδες...Απιστευτος...
Ενα απ τα αγαπημενα μου αλμπουμ ολων των εποχων οχι μονο απ τους Nevermore αλλα και σ ολο το μεταλ το Dead heart in a dead world...Τι να πρωτοπω γι αυτο το διαμαντι...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Υλικο για το ΣΚ! Σπαρταραει! Σαν πρωτη ακροαση ειναι πολυσυνθετο, εκει που βαραει φουλ, κοβει απιστευτα και μελωδικοτατα. Μιλαμε για το Metal του μελλοντος. Εχουν συγχωνεψει οι κουφαλες ολα τα ειδη με απιστευτη επιτυχια! Εχω την εντυπωση οτι στο αμαξι μου θα παιζει ασταματητα! Το αγγιγμα του Μιδα κυριοι!
Soilwork-Overgivenheten-artwork-ghostcultmag-600x600.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Υλικο για το ΣΚ! Σπαρταραει! Σαν πρωτη ακροαση ειναι πολυσυνθετο, εκει που βαραει φουλ, κοβει απιστευτα και μελωδικοτατα. Μιλαμε για το Metal του μελλοντος. Εχουν συγχωνεψει οι κουφαλες ολα τα ειδη με απιστευτη επιτυχια! Εχω την εντυπωση οτι στο αμαξι μου θα παιζει ασταματητα! Το αγγιγμα του Μιδα κυριοι!
Soilwork-Overgivenheten-artwork-ghostcultmag-600x600.jpg
Το άκουσα δυο φορές χθες , πραγματικά άψογη δουλειά !!!! Ειδικά αυτές οι εναλλαγές μεταξύ μελωδικού και death...καθαρό 10ρι :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom