You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 511K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Τις καλημέρες μου μέταλ μπράδερΚαλημερα μεταλ αδερφια,δισκαρα και παλι οι Soilwork,οχι οτι περιμεναμε τιποτα λιγοτερο!Εγγυηση!Ριφαρες,δυνατες συνθεσεις,παραγωγαρα,τα παντα!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Ελα ρε αδερφε,πρωινος κι εσυ!Εγω μολις σχολασα απο την δουλεια και ακουω κανα δυο κομματια προτου την πεσω!Τις καλημέρες μου μέταλ μπράδερ
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Ωωω βραδυνή βάρδια ρε μπράδερ.... καλη ξεούραση!!! εγώ ετοιμάζομαι σιγά σιγά για να ξεκινήσωΕλα ρε αδερφε,πρωινος κι εσυ!Εγω μολις σχολασα απο την δουλεια και ακουω κανα δυο κομματια προτου την πεσω!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Να σαι καλα μπραδερ,καλη δουλεια ρε!Ωωω βραδυνή βάρδια ρε μπράδερ.... καλη ξεούραση!!! εγώ ετοιμάζομαι σιγά σιγά για να ξεκινήσω
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Να σαι καλά ρε μπράδερ, σε ευχαριστώ !Να σαι καλα μπραδερ,καλη δουλεια ρε!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Καλημερα αδέρφια! Τι κομματαρα!!!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Λοιπόν επειδή έχει γίνει, και δικαίως, πολυ μεγάλη κουβέντα για την υπέρ μπάντα που λέγεται Soilwork κι επί της ευκαιρίας του νέου Άλμπουμ τους έχω να πω τουτο:
Μετά από 5 περιπου ακροάσεις με την ησυχία μου βαθμολογω τα Άλμπουμ τους της τελευταίας δεκαετίας που έχουν αυτό το νέο μελωδικό υφος.
Να υπενθυμίσω ότι είμαι μουσικός σε Black Metal μπάντα και σπουδαγμενος στη Μουσική ( εννοείται ότι δεν είναι η κυρία δουλειά μου) κι ακουω μόνο Metal τα τελευταία 30+ χρόνια.
The Living Infinite: 8,5
The Ride Majestic: 9
Verkligheten: 8
Overgivenheten: 7,5
Φοβερό το νέο Άλμπουμ αλλά έχει 3 με 4 κομμάτια μέτρια γι αυτό και αυτή η βαθμολογία.
Μέτρια σε έμπνευση εννοώ, πολυ και χιλιοπαιγμενα ριφ.
Εκφράζω την ταπεινή μου άποψη και μόνο.
Όπως και να έχει όμως το 7,5 είναι βαθμαρα για εμενα και έχει 5 με 6 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ μέσα!
Μετά από 5 περιπου ακροάσεις με την ησυχία μου βαθμολογω τα Άλμπουμ τους της τελευταίας δεκαετίας που έχουν αυτό το νέο μελωδικό υφος.
Να υπενθυμίσω ότι είμαι μουσικός σε Black Metal μπάντα και σπουδαγμενος στη Μουσική ( εννοείται ότι δεν είναι η κυρία δουλειά μου) κι ακουω μόνο Metal τα τελευταία 30+ χρόνια.
The Living Infinite: 8,5
The Ride Majestic: 9
Verkligheten: 8
Overgivenheten: 7,5
Φοβερό το νέο Άλμπουμ αλλά έχει 3 με 4 κομμάτια μέτρια γι αυτό και αυτή η βαθμολογία.
Μέτρια σε έμπνευση εννοώ, πολυ και χιλιοπαιγμενα ριφ.
Εκφράζω την ταπεινή μου άποψη και μόνο.
Όπως και να έχει όμως το 7,5 είναι βαθμαρα για εμενα και έχει 5 με 6 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ μέσα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Που τους θυμηθηκες ρε θηρίο; Οι πρωτοι στο είδος τους!
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
εβγαλα απο το ραφι τα 6 cd που εχω απ τους μινι θεους και ακουω απο χθες το απογευμαΠου τους θυμηθηκες ρε θηρίο; Οι πρωτοι στο είδος τους!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Αυτά είναι τα καλά του ΣΚ!εβγαλα απο το ραφι τα 6 cd που εχω απ τους μινι θεους και ακουω απο χθες το απογευμα
Ξεσκονιζουμε δισκογραφιες από το ραφι! Αυτό είναι το Metal, διαχρονικο!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Εχουμε ανεβάσει πολύ τον πήχη τις τελευταίες ημέρες, ας προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου, τους χαιρετισμούς μου μέταλ μπράδερς
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Επίσης στο πρόσφατο live που κάνανε έμαθα ότι γαμήσανε (οι Sepultura εννοώ)!
Εγώ δεν πηγα αλλά μου είπανε άλλοι.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Ναι ισχύει 100% , πήγε ένα καλό μου φιλαράκι που είναι και φαν των slipknot !! Εγω ο μλκς δεν πήγαΕπίσης στο πρόσφατο live που κάνανε έμαθα ότι γαμήσανε (οι Sepultura εννοώ)!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Μακάρι να είχαμε λεφτά ρε συ να πηγαιναμε σε όλες του καλοκαιριού.Ναι ισχύει, πήγε ένα καλό μου φιλαράκι και μου είπε ότι άξιζε και με το παραπάνω!! Εγω ο μλκς δεν πήγα...
Πάντως οι Priest και οι Slipknot είναι οι δυο μπάντες που ξεχωρισανε μακράν εφέτος από τα live στην Αθήνα. Ευτυχώς είδα τους Priest. Η μπάντα που όταν βγαίνει ο Θεός σταματάει για λίγο να γυρίζει ο πλανητης!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Μεγάλη αλήθεια! Priest δεν πήγα γιατί τους είχα δει σε παλαιότερα rockwave 2 φορες, μια με ripper και την άλλη με halford και τις δυο φορές ήταν πάρα πολύ καλοί !! Αν και θα ήθελα να ακούσω blind guardian έτσι για τις αναμνήσεις του παρελθόντος μιας και έμαθα οτι εκτέλεσαν κυρίως απο τις παλιότερες τους δουλειές!Μακάρι να είχαμε λεφτά ρε συ να πηγαιναμε σε όλες του καλοκαιριού.
Πάντως οι Priest και οι Slipknot είναι οι δυο μπάντες που ξεχωρισανε μακράν εφέτος από τα live στην Αθήνα. Ευτυχώς είδα τους Priest. Η μπάντα που όταν βγαίνει ο Θεός σταματάει για λίγο να γυρίζει ο πλανητης!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Κι εγώ είχα παει στα live που είπες. Και σε ένα άλλο που ήτανε με το προσωπικο σχήμα ο Halford στο Ροδον. Εκεί να δεις τι φωνή είχε....!Μεγάλη αλήθεια! Priest δεν πήγα γιατί τους είχα δει σε παλαιότερα rockwave 2 φορες, μια με ripper και την άλλη με halford και τις δυο φορές ήταν πάρα πολύ καλοί !! Αν και θα ήθελα να ακούσω blind guardian έτσι για τις αναμνήσεις του παρελθόντος μιας και έμαθα οτι εκτέλεσαν κυρίως απο τις παλιότερες τους δουλειές!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K