You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 511K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Ρίχνω καυγάδες στην δουλειά για να καταφέρω να τους ξαναδώ φέτος...Τους έχω δει σερί από την 1η φορά στο Λυκαβηττό
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.905
- Πόντοι
- 10.411
Και εγώ τους έχω ξαναδεί,αλλα δεν νομίζω για το ΣάββατοΡίχνω καυγάδες στην δουλειά για να καταφέρω να τους ξαναδώ φέτος...Τους έχω δει σερί από την 1η φορά στο Λυκαβηττό
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ ακουω τα περισσότερα είδη Metal. Ναι ήταν μη ταιριαστό αλλά όπως και να έχει οι Cradle είναι μυθοι! Αυτοί και οι Dimmu είναι οι πατερες του Μελωδικoυ Black. Εκπληκτικό συγκροτημα. Τους χάρηκα απίστευτα και τους είχα δει άλλες δυο φορες. Την πρωτη πριν 20+ χρόνια στο Ροδον.Για όσους δεν είναι αυτής της σκηνής, ήταν λίγο (έως πολύ) κουραστικό! Όπως για μένα που υπέφερα!
Το line up ήταν λίγο παράταιρο ... Dead Daisies (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ) με CoF και Priest, δεν το λες και πολύ ταιριαστό. Δεν κούμπωνε κάπου ...
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 446
Είναι ιδιαίτερο είδος και, αν δεν είσαι φαν, υποφέρεις.Εγώ ακουω τα περισσότερα είδη Metal. Ναι ήταν μη ταιριαστό αλλά όπως και να έχει οι Cradle είναι μυθοι! Αυτοί και οι Dimmu είναι οι πατερες του Μελωδικoυ Black. Εκπληκτικό συγκροτημα. Τους χάρηκα απίστευτα και τους είχα δει άλλες δυο φορες. Την πρωτη πριν 20+ χρόνια στο Ροδον.
Δεν είμαι απ' αυτούς που λένε διάφορα, σ' όποιον αρέσει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ καλώς αρέσει.
Εμένα δεν μου αρέσει αυτό το είδος, γι' αυτό και ανέφερα όσα ανέφερα!
Το θέμα είναι να περνάμε καλά! Εγώ (πέρα από προσωπικό γούστο) θα προτιμούσα μια άλλη μπάντα στη θέση τους, ή ακόμη καλύτερα καμία, ώστε να παίξουν περισσότερο οι Dead Daisies και λίγο πιο αργά από θέμα ώρας, ώστε να αποδώσουν ακόμη καλύτερα!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρα μέταλ μπράδερς
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Μέταλ μπράδερ τις καλησπέρες μου !
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Ελα ρε μεταλ μπραδερ,οπως παντα με τις επιλογαρες σου!Μέταλ μπράδερ τις καλησπέρες μου !
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Μπράδερ Πολύ καλό το midian, από τις δυνατές τους δουλειέςΕλα ρε μεταλ μπραδερ,οπως παντα με τις επιλογαρες σου!
Οποτε βρεις χρόνο ανέβασε υλικό από το λάιβ
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Εννοειται θ ανεβασω μπραδερ,απλα ειναι απ το κινητο κι ειναι μεγαλα σε μεγεθος βιντεο,να δω πως θα τα επεξεργαστω χαχα.Επισης πρωτη και τελευταια φορα παιρνω εισητηριο σε λαιβ στο ΟΑΚΑ στην κερκιδα.Οπως προανεφερε και ενας αλλος συναγωνιστης πιο πανω.Μεγα λαθος,δεν το ευχαριστιεσαι οπως θελεις ρε συ,παρα ηταν μακρια,στην Μαλακασα το 2018 ημουν πιο καλα και πιο κοντα ως ορθιος.Παρ ολα ταυτα γαμησαν οι θεοι!Μπράδερ Πολύ καλό το midian, από τις δυνατές τους δουλειές
Οποτε βρεις χρόνο ανέβασε υλικό από το λάιβ
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Οτι μπορέσεις και φωτογρταφίες μόνο μια χαρά είναι Εχεις πολύ δίκιο και ο άλλος ο φίλος για τις κερκίδες, κι εγώ που ήμουν ακριβώς απέναντι (Θύρα3) ήταν μακριά, ευτυχώς ήταν ψηλά η σκηνή αλλά και πάλι...Εστω κι έτσι την απόλαυσα πολύ την συναυλία, τους είχα δει 10 χρόνια πριν, περίπου, στην μαλακάσα στο τουρ που έπεζαν τραγούδια από τους πέντε πρώτους δίσκους (αν θυμάμαι καλά0, τωρα σε μεγαλύτερη ηλικία που είναι, είχαν πολύ ενέργεια στην σκηνή !! Αν έβαζαν και ενα τραγούδι από το seventh son νομίζω θα μέτραγεΕννοειται θ ανεβασω μπραδερ,απλα ειναι απ το κινητο κι ειναι μεγαλα σε μεγεθος βιντεο,να δω πως θα τα επεξεργαστω χαχα.Επισης πρωτη και τελευταια φορα παιρνω εισητηριο σε λαιβ στο ΟΑΚΑ στην κερκιδα.Οπως προανεφερε και ενας αλλος συναγωνιστης πιο πανω.Μεγα λαθος,δεν το ευχαριστιεσαι οπως θελεις ρε συ,παρα ηταν μακρια,στην Μαλακασα το 2018 ημουν πιο καλα και πιο κοντα ως ορθιος.Παρ ολα ταυτα γαμησαν οι θεοι!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Ιδια θυρα ημασταν αδερφε,συγκεκριμενα ημουν θυρα 3,τομεας 3Α.Παιζει να ηρθαμε και μουρη με μουρη χαχαχα!Ηταν τρομερη απολαυση δεν το συζητω,ηπιαμε τα μπυρονια μας (παρ οτι εκανε 5 ευρω το κουτακι μεσα στο γηπεδο χαλαλι) κοπανηθηκαμε,ουρλιαξαμε,δεν περιμενα κατι λιγοτερο απ τους θεους.Τρομερη ενεργεια!Αλλα οπως ειπες,θα προτιμουσα για παραδειγμα ενα κομματι απ το Somewhere in time η απ το Seventh son αντι του Blood brothers η του Sign of the cross που παιξανε.Γνωμη μου παντα!Οτι μπορέσεις και φωτογρταφίες μόνο μια χαρά είναι Εχεις πολύ δίκιο και ο άλλος ο φίλος για τις κερκίδες, κι εγώ που ήμουν ακριβώς απέναντι (Θύρα3) ήταν μακριά, ευτυχώς ήταν ψηλά η σκηνή αλλά και πάλι...Εστω κι έτσι την απόλαυσα πολύ την συναυλία, τους είχα δει 10 χρόνια πριν, περίπου, στην μαλακάσα στο τουρ που έπεζαν τραγούδια από τους πέντε πρώτους δίσκους (αν θυμάμαι καλά0, τωρα σε μεγαλύτερη ηλικία που είναι, είχαν πολύ ενέργεια στην σκηνή !! Αν έβαζαν και ενα τραγούδι από το seventh son νομίζω θα μέτραγε
Και ενα σκρινσοτ απ την ωρα που εκλειναν το λαιβ με το Aces High!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K