Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
.

Συνημμένα

• 20220716_000912.jpg
    20220716_000912.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 45
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Πολύ καλή η συναυλία χθές των Maiden, πολύ καλός ήχος, δυνατός όσο έπρεπε και απο σκηνική παρουσία τα λόγια είναι περιττά :rockon::rockon::rockon::headbaning1::headbaning1::headbaning1: :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Εξαιρετικο το λαιβ,δεν περιμεναμε κατι λιγοτερο απ τους θεους!Φοβερη ενεργεια πανω στην σκηνη οπως παντα,γαματοι!Αδερφε @Αγράμματος εκλεισε η φωνη μου ρε,κλασικα πραγματα δηλαδη!Εχω και υλικο φυσικα,απλα μπαινω απο κινητο,θα ανεβει εν καιρω!UP THE IRONS! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Εξαιρετικο το λαιβ,δεν περιμεναμε κατι λιγοτερο απ τους θεους!Φοβερη ενεργεια πανω στην σκηνη οπως παντα,γαματοι!Αδερφε @Αγράμματος εκλεισε η φωνη μου ρε,κλασικα πραγματα δηλαδη!Εχω και υλικο φυσικα,απλα μπαινω απο κινητο,θα ανεβει εν καιρω!UP THE IRONS! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Ετσι ακριβώς μπράδερ @kk1980 :rockon::rockon::rockon::rockon: Τους απολαύσαμε πολυ :headbaning1::headbaning1: :headbaning1: Στο writting on the wall οταν είπε Alexander the great κόντεψα να πάθω έμφραγμα :headbaning2::headbaning2::headbaning2: Περιμένω υλικό από το λάιβ :rockon::rockon::rockon:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ετσι ακριβώς μπράδερ @kk1980 :rockon::rockon::rockon::rockon: Τους απολαύσαμε πολυ :headbaning1::headbaning1: :headbaning1: Στο writting on the wall οταν είπε Alexander the great κόντεψα να πάθω έμφραγμα :headbaning2::headbaning2::headbaning2: Περιμένω υλικό από το λάιβ :rockon::rockon::rockon:
Ναι ρε ειπα και γω,προς στιγμην εμεινα,ειπα "λες";Αλλα μονο προς στιγμη για ενα δευτερο...Σιγα μη το επαιζαν αδερφε...Αλλα οπως καθε φορα,ποτε δεν μας απογοητευουν,υψηλα στανταρ αποδοσης,εφτασαν 70 χρονων ρε οι θεοι και αποδιδουν σαν 30αρηδες!
Στις θρυλικες κομματαρες του Piece of mind και του The number of the beast δεν μου μεινε ουτε σβερκος,ουτε φωνη! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396
Καλό το χθεσινό live των Maiden.
Λέω απλά καλό επειδή το είδα δυστυχώς από κερκίδα, όπου δεν ξανακάνω τέτοιο λάθος και ειδικά για ΟΑΚΑ.
Ποτέ δεν παίζουν το Alexander ο μόνος τρόπος θα ήταν να τους το τραγουδήσουμε εμείς και να αναγκαστούν να μπουν.

Priest ηταν ΘΕΙΚΑ!!!!!!!!:rockon:
Νομίζω καλύτεροι από ότι Μαλακάσα.
Η βδομάδα ξεκίνησε για εμένα με Panx Romana συναυλιακά και ήταν ΕΠΟΣ!

Ετοιμάζομαι για Slipknot κι εγώ.
Αλλά πριν αν αντέχω θα περάσω μια βόλτα από Clutch και αν αντέχω ίσως Blind guardian (sabaton με αφήνουν αδιάφορο).
Συναυλιακά κλείνω με Sacred Reich.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Καλό το χθεσινό live των Maiden.
Λέω απλά καλό επειδή το είδα δυστυχώς από κερκίδα, όπου δεν ξανακάνω τέτοιο λάθος και ειδικά για ΟΑΚΑ.
Ποτέ δεν παίζουν το Alexander ο μόνος τρόπος θα ήταν να τους το τραγουδήσουμε εμείς και να αναγκαστούν να μπουν.

Priest ηταν ΘΕΙΚΑ!!!!!!!!:rockon:
Νομίζω καλύτεροι από ότι Μαλακάσα.
Η βδομάδα ξεκίνησε για εμένα με Panx Romana συναυλιακά και ήταν ΕΠΟΣ!

Ετοιμάζομαι για Slipknot κι εγώ.
Αλλά πριν αν αντέχω θα περάσω μια βόλτα από Clutch και αν αντέχω ίσως Blind guardian (sabaton με αφήνουν αδιάφορο).
Συναυλιακά κλείνω με Sacred Reich.
Κι εγώ, κερκίδα ήμουν, αλλά την έκανα μετά το 3ο τραγούδι. Αρένα και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεε!!!

Πάντως, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει απολύτως τίποτα κακό και αρνητικό, το live των Maiden χτες ήταν 2 ταχύτητες κάτω από την Μαλακάσα το 2018.
Ακριβώς το αντίθετο με τους Priest, οι οποίοι ήταν απλά ο ορισμός του Heavy Metal!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.905
Πόντοι
10.411
Τελευταία τροποποίηση:

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
Αλλά και οι Cradle απιστευτοι!!
IMG_20220715_214155.jpg
Για όσους δεν είναι αυτής της σκηνής, ήταν λίγο (έως πολύ) κουραστικό! Όπως για μένα που υπέφερα!

Το line up ήταν λίγο παράταιρο ... Dead Daisies (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ) με CoF και Priest, δεν το λες και πολύ ταιριαστό. Δεν κούμπωνε κάπου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom