You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 511K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
YOU KNOOOWW I WANT YOUR TOUCH OF EEEEEVIIILLL
Π Ο Υ Τ Α Ν ΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ
Π Ο Υ Τ Α Ν ΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Αφιερωμένο στην ομαδαρα! Τελικά αναμφίβολα Ένας είναι ο Metal God!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Αλλά και οι Cradle απιστευτοι!!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Πολύ καλή η συναυλία χθές των Maiden, πολύ καλός ήχος, δυνατός όσο έπρεπε και απο σκηνική παρουσία τα λόγια είναι περιττά
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Εξαιρετικο το λαιβ,δεν περιμεναμε κατι λιγοτερο απ τους θεους!Φοβερη ενεργεια πανω στην σκηνη οπως παντα,γαματοι!Αδερφε @Αγράμματος εκλεισε η φωνη μου ρε,κλασικα πραγματα δηλαδη!Εχω και υλικο φυσικα,απλα μπαινω απο κινητο,θα ανεβει εν καιρω!UP THE IRONS!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.004
- Πόντοι
- 3.506
Ετσι ακριβώς μπράδερ @kk1980 Τους απολαύσαμε πολυ Στο writting on the wall οταν είπε Alexander the great κόντεψα να πάθω έμφραγμα Περιμένω υλικό από το λάιβΕξαιρετικο το λαιβ,δεν περιμεναμε κατι λιγοτερο απ τους θεους!Φοβερη ενεργεια πανω στην σκηνη οπως παντα,γαματοι!Αδερφε @Αγράμματος εκλεισε η φωνη μου ρε,κλασικα πραγματα δηλαδη!Εχω και υλικο φυσικα,απλα μπαινω απο κινητο,θα ανεβει εν καιρω!UP THE IRONS!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Ναι ρε ειπα και γω,προς στιγμην εμεινα,ειπα "λες";Αλλα μονο προς στιγμη για ενα δευτερο...Σιγα μη το επαιζαν αδερφε...Αλλα οπως καθε φορα,ποτε δεν μας απογοητευουν,υψηλα στανταρ αποδοσης,εφτασαν 70 χρονων ρε οι θεοι και αποδιδουν σαν 30αρηδες!Ετσι ακριβώς μπράδερ @kk1980 Τους απολαύσαμε πολυ Στο writting on the wall οταν είπε Alexander the great κόντεψα να πάθω έμφραγμα Περιμένω υλικό από το λάιβ
Στις θρυλικες κομματαρες του Piece of mind και του The number of the beast δεν μου μεινε ουτε σβερκος,ουτε φωνη!
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.781
- Πόντοι
- 5.396
Καλό το χθεσινό live των Maiden.
Λέω απλά καλό επειδή το είδα δυστυχώς από κερκίδα, όπου δεν ξανακάνω τέτοιο λάθος και ειδικά για ΟΑΚΑ.
Ποτέ δεν παίζουν το Alexander ο μόνος τρόπος θα ήταν να τους το τραγουδήσουμε εμείς και να αναγκαστούν να μπουν.
Priest ηταν ΘΕΙΚΑ!!!!!!!!
Νομίζω καλύτεροι από ότι Μαλακάσα.
Η βδομάδα ξεκίνησε για εμένα με Panx Romana συναυλιακά και ήταν ΕΠΟΣ!
Ετοιμάζομαι για Slipknot κι εγώ.
Αλλά πριν αν αντέχω θα περάσω μια βόλτα από Clutch και αν αντέχω ίσως Blind guardian (sabaton με αφήνουν αδιάφορο).
Συναυλιακά κλείνω με Sacred Reich.
Λέω απλά καλό επειδή το είδα δυστυχώς από κερκίδα, όπου δεν ξανακάνω τέτοιο λάθος και ειδικά για ΟΑΚΑ.
Ποτέ δεν παίζουν το Alexander ο μόνος τρόπος θα ήταν να τους το τραγουδήσουμε εμείς και να αναγκαστούν να μπουν.
Αλλά πριν αν αντέχω θα περάσω μια βόλτα από Clutch και αν αντέχω ίσως Blind guardian (sabaton με αφήνουν αδιάφορο).
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 446
Κι εγώ, κερκίδα ήμουν, αλλά την έκανα μετά το 3ο τραγούδι. Αρένα και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεε!!!Καλό το χθεσινό live των Maiden.
Πάντως, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει απολύτως τίποτα κακό και αρνητικό, το live των Maiden χτες ήταν 2 ταχύτητες κάτω από την Μαλακάσα το 2018.
Ακριβώς το αντίθετο με τους Priest, οι οποίοι ήταν απλά ο ορισμός του Heavy Metal!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.905
- Πόντοι
- 10.411
Σου έχω κάτι που συνδυάζει και τα 2 είδη,μάθε τους λοιπόνΕ όπως εσύ ακούς αυτά εκτός από μέταλ, κι εγώ ακούω ραπ εκτός από μέταλ
Τελευταία τροποποίηση:
panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 446
Για όσους δεν είναι αυτής της σκηνής, ήταν λίγο (έως πολύ) κουραστικό! Όπως για μένα που υπέφερα!Αλλά και οι Cradle απιστευτοι!!
Το line up ήταν λίγο παράταιρο ... Dead Daisies (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ) με CoF και Priest, δεν το λες και πολύ ταιριαστό. Δεν κούμπωνε κάπου ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K