Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Μόλις το είδα μπράδερ @kk1980 !! Tι υπερπαραγωγή είναι αυτή !!!!!:rockon::rockon::rockon::rockon:Φοβερή δουλειά έκαναν και μπράβο τους!!! Πολύ δυνατό κομμάτι μουσικά, στοιχουργικά και το κορίτσι απλά τέλεια :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2: Αχ Alissa...:smiling-face-with-heart-eyes:
Αδερφε μου οι Arch Enemy ειναι πολυ μπροστα σε ολους τους τομεις!Οτι κανουν ειναι υπερπαραγωγη...Και φυσικα γραφουν κομματαρες,ριφαρες,γαματο μελωδικο μεταλ με ογκο που με κανει παντα να κοπανιεμαι σαν το χταποδι!Μπορει να φανω γραφικος μ αυτο που θα πω (ας φανω βασικα ουτε με νοιαζει) αλλα κρατανε την σημαια του μεταλ ψηλα! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Και φυσικα η κοριτσαρα μας ειναι σε αλλο επιπεδο...Φωναρα,κουκλαρα,απιστευτη.Τα χουμε πει ξανα αλλα η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μαθησεως!!
Αχ Alissa!! :inlove: :inlove: :inlove:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.010
Πόντοι
3.506
Αδερφε μου οι Arch Enemy ειναι πολυ μπροστα σε ολους τους τομεις!Οτι κανουν ειναι υπερπαραγωγη...Και φυσικα γραφουν κομματαρες,ριφαρες,γαματο μελωδικο μεταλ με ογκο που με κανει παντα να κοπανιεμαι σαν το χταποδι!Μπορει να φανω γραφικος μ αυτο που θα πω (ας φανω βασικα ουτε με νοιαζει) αλλα κρατανε την σημαια του μεταλ ψηλα! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Και φυσικα η κοριτσαρα μας ειναι σε αλλο επιπεδο...Φωναρα,κουκλαρα,απιστευτη.Τα χουμε πει ξανα αλλα η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μαθησεως!!
Αχ Alissa!! :inlove: :inlove: :inlove:
Συμφωνώ απόλυτα μπράδερ!!! Βλέπω πως από όταν μπήκε η Alissa στην μπάντα, χρόνο με τον χρόνο εξελίσσονται συνεχεια προς το καλύτερο :rockon::rockon::rockon::rockon:Ναι κρατάνε την σημαία του μέταλ ψηλά και για εμένα και είναι από τις πλέον αγαπημένες μου μπάντες, εντάξει είναι και το κορίτσι που με επηρεάζει :smiling-face-with-heart-eyes: αλλά η μουσική τους με τα φωνητικά της είναι σε άλλο επίπεδο :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1: Βάζω άλλο ένα διαμάντι από την καινούργια τους δουλειά :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Συμφωνώ απόλυτα μπράδερ!!! Βλέπω πως από όταν μπήκε η Alissa στην μπάντα, χρόνο με τον χρόνο εξελίσσονται συνεχεια προς το καλύτερο :rockon::rockon::rockon::rockon:Ναι κρατάνε την σημαία του μέταλ ψηλά και για εμένα και είναι από τις πλέον αγαπημένες μου μπάντες, εντάξει είναι και το κορίτσι που με επηρεάζει :smiling-face-with-heart-eyes: αλλά η μουσική τους με τα φωνητικά της είναι σε άλλο επίπεδο :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1: Βάζω άλλο ένα διαμάντι από την καινούργια τους δουλειά :headbaning2::headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Εχει αστρο η Alissa τι να λεμε.Το χει στο επακρο η κοριτσαρα μας.Εμενα ειναι αγαπημενη μου μπαντα απ την Angela ακομα,εβγαλαν αλμπουμαρες και με κεινη,αλλα θεωρω πως η Alissa τους εκτοξευσε ακομα πιο πολυ.Φωναρα,σκηνικη παρουσια,ολος ο αερας της απλα απιστευτος.Η τοπ frontwoman αυτη τη στιγμη στην μουσικαρα μας!Χωρια που εχουν (για μενα) ισως το καλυτερο κιθαριστικο διδυμο αυτην την στιγμη.Δυο τοπ παιχταραδες της 6χορδης Amott/Loomis,τα λογια περιττευουν... :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.010
Πόντοι
3.506
Εχει αστρο η Alissa τι να λεμε.Το χει στο επακρο η κοριτσαρα μας.Εμενα ειναι αγαπημενη μου μπαντα απ την Angela ακομα,εβγαλαν αλμπουμαρες και με κεινη,αλλα θεωρω πως η Alissa τους εκτοξευσε ακομα πιο πολυ.Φωναρα,σκηνικη παρουσια,ολος ο αερας της απλα απιστευτος.Η τοπ frontwoman αυτη τη στιγμη στην μουσικαρα μας!Χωρια που εχουν (για μενα) ισως το καλυτερο κιθαριστικο διδυμο αυτην την στιγμη.Δυο τοπ παιχταραδες της 6χορδης Amott/Loomis,τα λογια περιττευουν... :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Αυτό ακριβώς !! Η Angela δεν είχε τόσο δυνατή παρουσία, πολύ καλή μεν σαν φωνή δε λέω αλλά η Alissa πιστεύω πως είναι αυτό που έλειπε από την μπάντα για να απογειωθεί μουσικα, φωνητικά αλλά και με την έντονη ενέργεια που βγάζει το κορίτσι στα λάιβ, η Alissa είναι άλλο πράγμα :rockon::rockon::rockon::rockon::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

• Αγάπη

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Αυτό ακριβώς !! Η Angela δεν είχε τόσο δυνατή παρουσία, πολύ καλή μεν σαν φωνή δε λέω αλλά η Alissa πιστεύω πως είναι αυτό που έλειπε από την μπάντα για να απογειωθεί μουσικα, φωνητικά αλλά και με την έντονη ενέργεια που βγάζει το κορίτσι στα λάιβ, η Alissa είναι άλλο πράγμα :rockon::rockon::rockon::rockon::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Ετσι ακριβως μπραδερ!Επειδη ειχα την τυχη να τους δω λαιβ με την θεαρα μας την Alissa (και ελπιζουμε να ξαναρθουν),την ενεργεια που βγαζει η κοριτσαρα μας,λιγοι και λιγες την βγαζουν πλεον...! :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.010
Πόντοι
3.506
Ετσι ακριβως μπραδερ!Επειδη ειχα την τυχη να τους δω λαιβ με την θεαρα μας την Alissa (και ελπιζουμε να ξαναρθουν),την ενεργεια που βγαζει η κοριτσαρα μας,λιγοι και λιγες την βγαζουν πλεον...! :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Ελπίζω να είμαστε τυχεροί φέτος και να μας έρθουν, μακάρι και να απολάυσουμε και την νέα τους δουλεια ζωντανά :rockon::rockon::rockon::rockon:Για να μην ξεχνιόμαστε όμως μεθαύριο....:headbaning2::headbaning2::headbaning2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ελπίζω να είμαστε τυχεροί φέτος και να μας έρθουν, μακάρι και να απολάυσουμε και την νέα τους δουλεια ζωντανά :rockon::rockon::rockon::rockon:Για να μην ξεχνιόμαστε όμως μεθαύριο....:headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Ας ελπισουμε να μας συμπεριλαβουν στην νεα τους περιοδεια οι Arch Enemy,μακαριιιιι!
Οσο για τους Maiden μετραμε 48 ωρες πλεον αδερφεεεεεε!Αυριο κατεβαινω Αθηνα,θα γινει της πουτανααααααααας!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.010
Πόντοι
3.506
Ας ελπισουμε να μας συμπεριλαβουν στην νεα τους περιοδεια οι Arch Enemy,μακαριιιιι!
Οσο για τους Maiden μετραμε 48 ωρες πλεον αδερφεεεεεε!Αυριο κατεβαινω Αθηνα,θα γινει της πουτανααααααααας!
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Ωραίος μπράδερ !!! Καλό ταξίδι να έχεις και καλή διαμονή εδώ στην Αθήνα!! Διάβασα οτι στις 9 το βράδυ θα βγούν στην σκηνή, ισχύει ? Σκέφτομαι να μην πάω από νωρίς γιατί θα δουλεύω αρκετές ώρες το Σάββατο, δυστυχώς !

• Αγάπη

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ωραίος μπράδερ !!! Καλό ταξίδι να έχεις και καλή διαμονή εδώ στην Αθήνα!! Διάβασα οτι στις 9 το βράδυ θα βγούν στην σκηνή, ισχύει ? Σκέφτομαι να μην πάω από νωρίς γιατί θα δουλεύω αρκετές ώρες το Σάββατο, δυστυχώς !
Σ ευχαριστω μπραδερ να σαι καλα!
Καλα οι θυρες θ ανοιξουν απ τις 3 το μεσημερι,αλλα οι θεοι βγαινουν 9 ναι (λογικα)...Ναι ρε δεν χρειαζεται να σαι απο νωρις,και 8.30 και 9 παρα να σαι θα προλαβεις ανετα...Ωχ δουλευεις,σε καταλαβαινω απολυτα...Βεβαια με την πρωτη μπυρα και το πρωτο ριφ που θα σκασει θα σου φυγει κι ολη η κουραση της δουλειας! :sunglasses::sunglasses::sunglasses::rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.010
Πόντοι
3.506
Σ ευχαριστω μπραδερ να σαι καλα!
Καλα οι θυρες θ ανοιξουν απ τις 3 το μεσημερι,αλλα οι θεοι βγαινουν 9 ναι (λογικα)...Ναι ρε δεν χρειαζεται να σαι απο νωρις,και 8.30 και 9 παρα να σαι θα προλαβεις ανετα...Ωχ δουλευεις,σε καταλαβαινω απολυτα...Βεβαια με την πρωτη μπυρα και το πρωτο ριφ που θα σκασει θα σου φυγει κι ολη η κουραση της δουλειας! :sunglasses::sunglasses::sunglasses::rockon::rockon::rockon:
Αυτό είναι σίγουρο :sunglasses::sunglasses: κι ένα ακόμα αγαπημένο που παίζει πλέον στα περισσότερα live :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
καλο ταξιδι!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Να σαι καλα συναγωνιστη!Επιτελους κατεβαινω Αθηνα μετα απο καιρο!

Αυτό είναι σίγουρο :sunglasses::sunglasses: κι ένα ακόμα αγαπημένο που παίζει πλέον στα περισσότερα live :headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Δυνατο κομματι αδερφε μου (οχι μεσα στα δικα μου αγαπημενα απ αυτους βεβαια),αν και θα προτιμουσα στην θεση του τον ΜεγΑλεξανδρο!Ονειρο θερινης νυκτος δηλαδη...Βεβαια η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια... :sad2: :sad2: :sad2: :sunglasses::sunglasses::sunglasses:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
η γνωμη μου.... μιας και οι περισσοτεροι θα πανε μια ωρα πριν.... εγω θα σου ελεγα να πας κατα της 7 00 γιατι αν πανε (οπως παντα) ολοι μαζι θα φας ταλαιπωρια στο να μπεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΜΑΙDEN δεν θα παω.... θα παω αυριο PRIEST

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.010
Πόντοι
3.506
η γνωμη μου.... μιας και οι περισσοτεροι θα πανε μια ωρα πριν.... εγω θα σου ελεγα να πας κατα της 7 00 γιατι αν πανε (οπως παντα) ολοι μαζι θα φας ταλαιπωρια στο να μπεις.
Σωστό ναι, αλλά να δω τι ώρα θα επιστρέψω από δουλειά...ελπίζω στις 7 να καταφέρω να είμαι μέσα :rockon::rockon:

• Αγάπη

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ναι ακριβως εκει γυρω σκεφτομουν να παω.6 με 7.Θα χω απλετο χρονο,οποτε μια χαρα!Θα γινεται και της πουτανας απο κοσμο,οποτε καλυτερα νωρις...

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Η σετλιστ απ την Σοφια χθες...Στην θεση του Blood brothers θα θελα κατι απο Seventh son... για παραδειγμα...Και φυσικα τον Μεγαλεξανδρο αντι του The clansman οπως προανεφερα...Γενικα εχουν αφησει εξω εντελως Seventh son και Somewhere in time σ αυτην την περιοδεια...Δυστυχως...Αλλα μην τα θελουμε κι ολα δικα μας,θα ναι γαματα οπως παντα... :rockon: :rockon: :rockon:
Iron Maiden Setlist at Arena Armeec, Sofia

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ρε μάγκες τι είναι αυτά που ακούτε!!! Δε μπορώ να τα ακούσω ούτε 30 δευτερόλεπτα. Συγκρίνονται αυτοί με τους iron maiden? Αυτοί απλά τσιριζουν, τουλάχιστον αυτά που άκουσα, δεν τα άκουσα και όλα όσα στείλατε
Μπαναρισμα και στον Καρρά και Κιαμο! Αντε και Πάολα!
Εδώ εμείς είμαστε αρσενικοι, οχι φλωρακια!

Αυτό ξέρω να το παίζω στη κιθάρα, απ'τα αγαπημένα μου
Καλά ποσο χρονων εισαι; 12;;

• Like

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μπαναρισμα και στον Καρρά και Κιαμο! Αντε και Πάολα!
Εδώ εμείς είμαστε αρσενικοι, οχι φλωρακια!

Καλά ποσο χρονων εισαι; 12;;
Ναι ρε 12 είμαι το βρήκες
18 είμαι το ανέφερα και πιο πάνω, γιατί ρωτάς ξανά? Δε σου αρέσουν οι acdc?
Επίσης δεν ακούω λαϊκά, από ελληνική μουσική μόνο ραπ και κάνα Ιωαννίδη που και που

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ναι ρε 12 είμαι το βρήκες
18 είμαι το ανέφερα και πιο πάνω, γιατί ρωτάς ξανά? Δε σου αρέσουν οι acdc?
Επίσης δεν ακούω λαϊκά, από ελληνική μουσική μόνο ραπ και κάνα Ιωαννίδη που και που
Αφου είσαι 18 είσαι συγχωρεμένος. Θα μάθεις, που θα παει; Απλά να ξέρεις πως αν ακους και Metal αλλά και άλλα είδη μουσικης είναι σα να λες γαμαω φουλ, αλλά μου αρέσουν λίγο και οι πουτσες!
Το Metal έχει 20 διαφορετικά είδη. Μάθε τα, μελέτησε τα. Ή μόνο Metal ή όλα τα άλλα εκτός από Metal.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom