Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ναι ρε 12 είμαι το βρήκες
18 είμαι το ανέφερα και πιο πάνω, γιατί ρωτάς ξανά? Δε σου αρέσουν οι acdc?
Επίσης δεν ακούω λαϊκά, από ελληνική μουσική μόνο ραπ και κάνα Ιωαννίδη που και που
ωω ρε φιλε:vomit:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ναι ρε 12 είμαι το βρήκες
18 είμαι το ανέφερα και πιο πάνω, γιατί ρωτάς ξανά? Δε σου αρέσουν οι acdc?
Επίσης δεν ακούω λαϊκά, από ελληνική μουσική μόνο ραπ και κάνα Ιωαννίδη που και που
νταξει για τα σκουπιδο ραπ/τραπ μικρος εισαι ισως παρασυρθηκες θα το ξεπερασεις

αλλα ιωαννιδη ρε φιλε? ο τυπας κερναει μανιοκαταθλιψη σε κολοσσιαιες δοσεις με την κλαψα του θα επρεπε να απογορευτει για το καλο της ανθρωποτητας πιστευω

ακομα και οι sopor aeternus & the ensemble of shadows μπροστα του μοιαζουν ευθυμοι σου λεω... :undecided:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Σήμερα κοινοποιουμε ΜΟΝΟ PRIEST!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι τρελός... είναι τρελός ο καραφλοοοος...!
Είναι τρελός.... είναι τρελός ο καραφλοοος...!

Τελευταία τροποποίηση:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Αφου είσαι 18 είσαι συγχωρεμένος. Θα μάθεις, που θα παει; Απλά να ξέρεις πως αν ακους και Metal αλλά και άλλα είδη μουσικης είναι σα να λες γαμαω φουλ, αλλά μου αρέσουν λίγο και οι πουτσες!
Το Metal έχει 20 διαφορετικά είδη. Μάθε τα, μελέτησε τα. Ή μόνο Metal ή όλα τα άλλα εκτός από Metal.
Χαμενος κοπος αδερφε,ο μικρος ειναι στα χαμενα,κι εγω προσπαθησα να του εξηγησω αλλα δεν... :sad2: :sad2: :sad2:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
νταξει για τα σκουπιδο ραπ/τραπ μικρος εισαι ισως παρασυρθηκες θα το ξεπερασεις

αλλα ιωαννιδη ρε φιλε? ο τυπας κερναει μανιοκαταθλιψη σε κολοσσιαιες δοσεις με την κλαψα του θα επρεπε να απογορευτει για το καλο της ανθρωποτητας πιστευω

ακομα και οι sopor aeternus & the ensemble of shadows μπροστα του μοιαζουν ευθυμοι σου λεω... :undecided:
Τι σκουπίδια ρε? Επειδή δεν ακούς εσύ σημαίνει ότι είναι σκουπίδια? Επίσης από πότε η ραπ έχει ηλικία?25000 χιλιάδες άτομα μάζεψε ο ΛΕΞ από όλες τις ηλικίες, δε τα ξες καλά μου φαίνεται. Ιωαννίδης εντάξει κορυφή, οργανοπαίχτης ωραία φωνή πολύ κομπλέ.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reznov

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αφου είσαι 18 είσαι συγχωρεμένος. Θα μάθεις, που θα παει; Απλά να ξέρεις πως αν ακους και Metal αλλά και άλλα είδη μουσικης είναι σα να λες γαμαω φουλ, αλλά μου αρέσουν λίγο και οι πουτσες!
Το Metal έχει 20 διαφορετικά είδη. Μάθε τα, μελέτησε τα. Ή μόνο Metal ή όλα τα άλλα εκτός από Metal.
Η μόνο μέταλ η τίποτα? Δηλαδή αν σου αρέσει κάτι άλλο δε το ακούς?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Τι σκουπίδια ρε? Επειδή δεν ακούς εσύ σημαίνει ότι είναι σκουπίδια? Επίσης από πότε η ραπ έχει ηλικία?25000 χιλιάδες άτομα μάζεψε ο ΛΕΞ από όλες τις ηλικίες, δε τα ξες καλά μου φαίνεται. Ιωαννίδης εντάξει κορυφή, οργανοπαίχτης ωραία φωνή πολύ κομπλέ.
νταξει τζιμ οκ δεν θα μας πεισεις και δεν θα σε πεισουμε

φτανει ομως τωρα με τα ραπ/τραπ κλπ εχει τα σχετικα νηματα γιαυτα εδω το νημα λεγεται metal videos:thumbsup:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
νταξει τζιμ οκ δεν θα μας πεισεις και δεν θα σε πεισουμε

φτανει ομως τωρα με τα ραπ/τραπ κλπ εχει τα σχετικα νηματα γιαυτα εδω το νημα λεγεται metal videos:thumbsup:
Το ξέρω, απλά μου φαίνεται παράξενο να είναι κάποιος να ακούει μόνο ένα είδος μουσικής, ο'τι και αν είναι αυτό

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Το ξέρω, απλά μου φαίνεται παράξενο να είναι κάποιος να ακούει μόνο ένα είδος μουσικής, ο'τι και αν είναι αυτό
ε οκ το μεταλ πιανει πολλα γουστα δεν ειναι το ιδιο οι saint vitus με τους limbonic art πχ

εγω ακουω γενικα και αλλα ειδη μουσικης που μιλανε για αγαπη και ειρηνη πχ aggrotech-industrial εδω...
Electronic body music (EBM) - INDUSTRIAL - Goth - Dark Wave - Page 8 - bourdela.com forum

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
ε οκ το μεταλ πιανει πολλα γουστα δεν ειναι το ιδιο οι saint vitus με τους limbonic art πχ

εγω ακουω γενικα και αλλα ειδη μουσικης που μιλανε για αγαπη και ειρηνη πχ aggrotech-industrial εδω...
Electronic body music (EBM) - INDUSTRIAL - Goth - Dark Wave - Page 8 - bourdela.com forum
Ε όπως εσύ ακούς αυτά εκτός από μέταλ, κι εγώ ακούω ραπ εκτός από μέταλ

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Ε όπως εσύ ακούς αυτά εκτός από μέταλ, κι εγώ ακούω ραπ εκτός από μέταλ
ναι μωρε ακου οτι γουσταρεις σιγα

καινουργιο soulfly 5 αυγουστου ψιλομαλακια αυτο που ανεβασαν παντως:undecided:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.265
Πόντοι
3.446
δεν είναι υπερβολή να πω ότι έχω δει 100δες .live... αυτό που έδωσαν σήμερα οι Priest από απόδοση κ σε set list είναι από τα .best 10.. και πιστέψτε με.... από το '91.... έχω δει πολλά.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
δεν είναι υπερβολή να πω ότι έχω δει 100δες .live... αυτό που έδωσαν σήμερα οι Priest από απόδοση κ σε set list είναι από τα .best 10.. και πιστέψτε με.... από το '91.... έχω δει πολλά.
Ακριβώς!!!
Οι γέροι. Οι παππούδες, οι ηλικιωμένοι κλπ κλπ.
ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΑΝ!!!
Και Touch of Evil ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom