SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.605
- Πόντοι
- 2.536
και εγω καμμενος αλλά οχι τοσο. κριμα που δεν τους ειδα στην iowa era τουςΩραίος!Κι εγώ δεν έχω χάσει καμία τους..Και fan από το Mate Kill Feed Repeat
και εγω καμμενος αλλά οχι τοσο. κριμα που δεν τους ειδα στην iowa era τουςΩραίος!Κι εγώ δεν έχω χάσει καμία τους..Και fan από το Mate Kill Feed Repeat
και εγω καμμενος αλλά οχι τοσο. κριμα που δεν τους ειδα στην iowa era τους
τοτε ημουν 11.. το εχω δει στο youtube.... ελειπε ο κλοουν αν θυμαμαι καλα και ο taylor εφαγε σαβουρα.Το ξύλο στα mosh pits στον Λυκαβηττό ήταν όλα τα λεφτά
Ναι ρε, εννοείται. Γαμάνε οι τυποι!απο τα αγαπημενα ακραια ακουσματα μου , αυτη η μπαντα με...... ηρεμει οταν παει το μυαλο σε παρανοια.... δεν παω καλα μαλλον
Πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να πατησω ελεος η γελιο συναγωνιστη...Τελικα η μαλακια στον εγκεφαλο δεν εχει ορια...να τα λέμε κ αυτά
πωω καλα που δεν ηρθαν τιποτα deicide δλδνα τα λέμε κ αυτά
εγώ γελάω.... δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά! αν και έχω την υποψία ότι κάποιοι εκεί μέσα στην φυλλάδα τρολαρουν άσχημα. έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστονΠραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να πατησω ελεος η γελιο συναγωνιστη...Τελικα η μαλακια στον εγκεφαλο δεν εχει ορια...
Μπα δεν πιστευω να τρολαρουν γιατι υπαρχουν κατι ανεγκεφαλα προβατα που καταναλωνουν τσαμπα το οξυγονο του πλανητη τα οποια τα πιστευουν...Οσο και να θελω να γελασω,εκνευριζομαι με την μαλακια που τους δερνει...εγώ γελάω.... δεν μπορώ να τα πάρω στα σοβαρά! αν και έχω την υποψία ότι κάποιοι εκεί μέσα στην φυλλάδα τρολαρουν άσχημα. έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον
Τι είναι αυτα ρε Την Κυριακή θα πάω να εξομολογηθώνα τα λέμε κ αυτά