Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Ένα πολυ καλο κομμάτι απο εναν αδιάφορο δίσκο αλλά απο ενα ιστορικό συγκρότημα! Κατ'εμε είναι απίστευτο κομμάτι.
Τον ακουγα περσι συνεχεια αδερφε.Τι αλμπουμαρα ειναι τουτη ρε συ!Αλμπουμαρα, must σε οποιους δεν το έχουν τσεκαρει! Παραγωγαρα και όλα ριφαρες!
Όγκος, ριφαρες, αστα!!Τον ακουγα περσι συνεχεια αδερφε.Τι αλμπουμαρα ειναι τουτη ρε συ!
Ριφαρες κι αυτο που ειπες,παραγωγη κρυσταλλο!Ειχα παθει πλακα!Απιστευτοι!Όγκος, ριφαρες, αστα!!
Ααααυτος εισαι.Το στοιχειο μας!Δεν το χω ακουσει,μου ξεφυγαν αυτοι,θα το λιωσω εννοειται.Απ τα πρωτα λεπτα που ακουω τωρα θα γαμαει!Υλικό για το Σαββατοκυριακο!
Για παρτη σου KK!!
Θα σου αρέσει πολυ.Ααααυτος εισαι.Το στοιχειο μας!Δεν το χω ακουσει,μου ξεφυγαν αυτοι,θα το λιωσω εννοειται.Απ τα πρωτα λεπτα που ακουω τωρα θα γαμαει!
εμενα μου αρεσαν και στα πιο παλια αλμπουμ, εδω ας πουμε 2001 ενα απτα αγαπημενα μου κομματια τους, αυστηρα μετα το 3.21 λεπτοSoilwork,τριτο δείγμα απο την νέα τους δουλεια που θα μελετήσουμε σε δυο μήνες εν ονόματι Overgivenheten. Λέω μελέτη γιατί αυτή η μπαντα έχει το κατι παραπανω. Το έχω πει και θα το ξαναπω. Μιλάμε για μια μπαντα που απο το 2013 κι επειτα εχει Αλμπουμ ορόσημα στο είδος! Τους έχω ευχαριστηθεί όσο τιποτα αλλο! Μοντέρνο Metal χωρίς εναλλακτικές φανφάρες!!
Τους ακουω και παρακολουθω από την αρχή τους. Απλά από το 13 και μετά απέκτησαν μοναδικότητα και χαρακτήρα.εμενα μου αρεσαν και στα πιο παλια αλμπουμ, εδω ας πουμε 2001 ενα απτα αγαπημενα μου κομματια τους, αυστηρα μετα το 3.21 λεπτο
τι μελωδιαρες καβλιαρικες
Και κάτι ακόμα πιό κλασσικό με τις 2 εναπομένουσες ζωντανές φιγούρες (Necrobutcher, Attila):Και κατι κλασικο...!