kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Crimson Glory θρυλικη μπαντα αδερφε μου!Οπως και οι υπερτατοι Slayer που ανεβασες φυσικα!
Crimson Glory θρυλικη μπαντα αδερφε μου!Οπως και οι υπερτατοι Slayer που ανεβασες φυσικα!
Πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό! Συμφωνώ απόλυτα μπράδερ Εντάξει είναι και το κορίτσι βέβαια που του έχουμε μεγάλη συμπάθειαΞερω το χω ξαναποσταρει αλλα εχω φαει αγριο κολλημα με την νεα κομματαρα των υπερτατων...Τ ακουω 20 φορες την μερα στο στερεοφωνικο,στο αυτοκινητο,στο spotify,παντου...Στο repeat ξανα και ξανα,δωσεεεεε...
ARCH ENEMY FUCKING RULEEEEEEEZZZZ!
Και η κοριτσαρα μας ξεχωριζει εννοειται,και η μπανταρα κινειται σε υψηλα στανταρ οπως παντα μπραδερ!Ριφαρες,ογκος,μελωδιαρες,παραγωγαρα,φωνητικα,ολα ειναι στο κοκκινο!Καθαρο μελωδικο δυνατο μεταλ χωρις φιοριτουρες,περιττες προσθηκες και τα συναφη...Πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό! Συμφωνώ απόλυτα μπράδερ Εντάξει είναι και το κορίτσι βέβαια που του έχουμε μεγάλη συμπάθεια
Περιμένω πως και πως να βγει το άλμπουμ μπράδερ Συμφωνώ 100% σε όσα έγραψες για τους αγαπημένους enemy, pure metal band και με την πάροδο του χρόνου γίνονται όλο και καλύτεροι, αχ Alissa πότε θα σε δούμε live...Και η κοριτσαρα μας ξεχωριζει εννοειται,και η μπανταρα κινειται σε υψηλα στανταρ οπως παντα μπραδερ!Ριφαρες,ογκος,μελωδιαρες,παραγωγαρα,φωνητικα,ολα ειναι στο κοκκινο!Καθαρο μελωδικο δυνατο μεταλ χωρις φιοριτουρες,περιττες προσθηκες και τα συναφη...
Ολα απ τον νεο δισκο που κυκλοφορησαν ειναι κομματαρες απλα τα In the eye of the storm και Handshake with hell τα χω ξεχωρισει!12 Αυγουστου θα χουμε στα χερια μας ολοκληρη την νεα αλμπουμαρα,πουτανα ολααααα!!