Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.315
- Πόντοι
- 13.626
Cult Εξωφυλλάρα, δισκάρα, μπαντάρα. Καλημέρες.
Τα μεγάλα μυαλά συναντιόνται!Με πρόλαβες!Αυτό άκουγα πριν λίγο και θα το ποστάριζα τώρα!
Ωχ κακό αυτό... Κι εγώ εκεί παω....κουφαλες θα γνωριστουμε καμια στιγμη και θα γελαμε λεγοντας '' βρε μαλακα... εσυ εσαι;; '' γιατι 90% ο ενας ξερει τον αλλο εστω φατσικα εγω τωρα οταν παω καπου για να ακουσω μεταλ, old boy παω
Κερνάω μπύρες ,πιάνω τον dj από το αυτί και του λέω να βάλει master of disguise. Πουτάνα το μαγαζί......Ωχ κακό αυτό... Κι εγώ εκεί παω....
αν θέλετε πάντως, το φτιάχνουμε...Κερνάω μπύρες ,πιάνω τον dj από το αυτί και του λέω να βάλει master of disguise. Πουτάνα το μαγαζί......
Θέλω και @Αγράμματος στην παρέα να μας μιλήσει για τον έρωτα του για την Alissa Whiteαν θέλετε πάντως, το φτιάχνουμε...
Ααααυτος εισαι μυστη μου!σε αλλα νεα.....
Καλή η Βρετανίδα...σε αλλα νεα.....
Εγώ είμαι ανώμαλος Black Sabbathάκιας και ψηφίζω Tony Martin! Χαχα!!
Καθολου ανωμαλος φιλε μου.Γαμαγαν και με Martin!Εγώ είμαι ανώμαλος Black Sabbathάκιας και ψηφίζω Tony Martin! Χαχα!!
Ανατριχιαστικό το πως μπαίνουν τα φωνητικά στην αρχή, ανατριχιαστικά γυρίσματα..
κατσε να το τερματισωΚαθολου ανωμαλος φιλε μου.Γαμαγαν και με Martin!
Εγω παλι εχω αλλη προτιμηση.Ξερω πως οι Ozzoφανατικοι θα πεσουν να με φανε αλλα ειμαι φανατικος των Sabbath της εποχης με τον τρισμεγιστο Dio.Ναι ολα ξεκινησαν με τον Ozzy,ναι βγαλανε δισκαρες (ειδικα το Sabbath bloody sabbath ειναι αγαπημενο) αλλα θεωρω πως το πικ τους μουσικα ηταν τα δυο αριστουργηματα με τον τεραστιο Ronnie!Λατρεια και ευαγγελια τα Heaven and Hell και Mob Rules.
Και τωρα οι οπαδοι του Ozzy κραξτε με ελευθερα,χαχαχα
Πολύ Heavy duty δισκάρα...κατσε να το τερματισω
εμενα μου αρεσε πιο πολυ απο ολα ολα τα sabbath το Dehumanizer (σοβαρα το λεω)
απλα δεν μπορω να ξεχωρισω ενα κομματι ολα ειναι ξυραφια και τα 10Πολύ Heavy duty δισκάρα...
Είσαι μεγάλος μύστηςκατσε να το τερματισω
εμενα μου αρεσε πιο πολυ απο ολα ολα τα sabbath το Dehumanizer (σοβαρα το λεω)