Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 519K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626
Μπορεί να είναι εκκεντρικός αλλά ο Blackie φτιάχνει κομματάρες

Ξέρω τι είναι, αλλά οι Wasp είναι από τις πιο αντρικές heavy metal μπάντες που πάτησαν στον πλανήτη. Ντροπή που πολλοί θεωρούν ότι περπάτησαν στα μονοπάτια της glam λόγω σκηνικής παρουσίας ενώ ήταν ατόφιο heavy. Μπορεί και η αγαπημένη μου μπάντα ..

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Εκκεντρικό τον είπα γιατί έχει κάνει μαλακίες σε συναυλίες.Μια φορά ήρθε εδώ και ήθελε να πουλήσει το merch χωρίς παραστατικά,αυτός και όχι ο οργανωτής,το συγκρότημα για να εισπράξει όλα τα λεφτά.Σε μια συναυλία στη Μαδρίτη που είχα πάει δε θυμάμαι πότε,αρχές δεκαετίας 2000 κάπου ενώ η set list είχε 3 κομμάτια ακόμα σηκώθηκε κι έφυγε κάνοντας κωλοδάχτυλο στον κόσμο.Άνευ λόγου κι αιτίας

HelterSkelter

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2021
Like
323
Πόντοι
21
Με τα λεφτά ο πιο περίεργος που έχω δει σε συνέντευξη ήταν ο τραγουδιστής των overkill, δεν κάνει το παραμικρό αν δεν πληρωθεί αυτά που πιστεύει ότι πρέπει. Θα μου πεις λογικό, για αυτό δουλεύουν όλοι, απλά ήταν λίγο περίεργο να το διαβάζεις έτσι ωμά.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626
Εκκεντρικό τον είπα γιατί έχει κάνει μαλακίες σε συναυλίες.Μια φορά ήρθε εδώ και ήθελε να πουλήσει το merch χωρίς παραστατικά,αυτός και όχι ο οργανωτής,το συγκρότημα για να εισπράξει όλα τα λεφτά.Σε μια συναυλία στη Μαδρίτη που είχα πάει δε θυμάμαι πότε,αρχές δεκαετίας 2000 κάπου ενώ η set list είχε 3 κομμάτια ακόμα σηκώθηκε κι έφυγε κάνοντας κωλοδάχτυλο στον κόσμο.Άνευ λόγου κι αιτίας
Και εδώ τελευταία φορά πριν 10 χρόνια που ήρθε άργησε να ξεκινήσει το live 2-2:30 ώρες. Μερικοί θυμάμαι φύγανε κιόλας γιατί νόμιζαν ότι δεν θα γίνει. Ξέρεις κάτι όμως;;; ΕΙΝΑΙ Ο BLACKIE ρε φίλε..

Την πασίγνωστη συνέντευξη του Chris Holmes στην πισίνα φαντάζομαι την έχεις δει...Ο τύπος τότε ήταν 28 και φαινόταν για 38...φάγανε την ζωή με το κουτάλι πριν πατήσουν τα 30 και την φιλοσοφία τους, ιδιαιτερότητές τους δεν μπορούσες να τους τις αλλάξεις τότε, όχι στα 55 που ήταν ο Βlackie 10 χρόνια πριν στην Ελλάδα...

Φιλική συμβουλή, μην ακούτε WASP ενώ οδηγείτε...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Κάπου 2 ώρες μετά το προγραμματισμένο ξεκίνησε και η συναυλία των Royal Hunt στο Κύτταρο το 2018.2 ώρες έκαναν να ανοίξουν τις πόρτες.Προφανώς υπήρχε άλλο πρόβλημα.Απρόοπτα συμβαίνουν.Τους Wasp τους γουστάρω,από τα 11 μου τους ακούω,είχα πάρει το the last comand,το school daze είχε γίνει αγαπημένο μου κομμάτι από τον πρώτο τους δίσκο τον ομώνυμο wasp,είχα γράψει σε δισκάδικο το Live in the Raw.Είναι γκρουπάρα τι να λέμε.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα μέταλ μύστες :rockon::rockon::rockon:
@kk1980 μέταλ μπράδερ :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Εισαι πρωτος μεταλ μπρο!
Εχω κατι σουπερ.Η νεα κομματαρα της αγαπημενης μας υπερμπανταρας Arch Enemy για πρωτη φορα live!Απο προχθεσινο live στις ΗΠΑ,το πρωτο απ τα πολλα που θα δωσουν στα πλαισια της περιοδειας τους!Γαμανε ολοι,κι η κοριτσαρα μας φυσικα τα σπαει οπως παντα,σε πρωτο πλανο!
:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.965
Πόντοι
3.556
Εισαι πρωτος μεταλ μπρο!
Εχω κατι σουπερ.Η νεα κομματαρα της αγαπημενης μας υπερμπανταρας Arch Enemy για πρωτη φορα live!Απο προχθεσινο live στις ΗΠΑ,το πρωτο απ τα πολλα που θα δωσουν στα πλαισια της περιοδειας τους!Γαμανε ολοι,κι η κοριτσαρα μας φυσικα τα σπαει οπως παντα,σε πρωτο πλανο!
:smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Πρέπει να έρθουν και στην Ελλάδα τελοσπάντων, εχουμε αγανακτήσει :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Πόλύ δυνατοί και το κορίτσι έρωτας :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: kk1980

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626
Ασύλληπτη late 80's/early 90s μπαντάρα...
Γραμμένo για τα αγαπημένα μας κορίτσια.... Hang on, Lucy.... Hang on tight!!......

Standin' on the corner, looking like some Hollywood queen
Sellin' her soul to the world, since she was just sixteen

Friday night and the stakes are high
She's got a lot of money to earn
Workin' the streets 'til the crack of dawn
Workin' 'til her body burn, burn, burn

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Κομματάρα από τη δεκαετία του 80.Μου το είχε γράψει μεταξύ άλλων σε μια κασέτα ένας φίλος 7 χρόνια μεγαλύτερος που έμενε στη γειτονιά μου.Η πρώτη μου κασέτα με metal!Σε ηλικία 10-11 ετών!!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Δεν ξέρω αν θυμάστε μέσα δεκαετίας 90 προς το τέλος της μια εκπομπή σε έναν σταθμό Sky Rock στους 98.00Mhz που έκαναν εκπομπή κάθε βράδυ κάποιοι από τους δημοσιογράφους του Metalhammer.Παρακολουθούσα ανελλιπώς τον Κισατζεκιάν,κάθε Τετάρτη απόγευμα.Ο Κισατζεκιάν δεν έβαζε τόσο σκληρό metal αλλά έβαζε κομμάτια από συγκροτήματα που οι περισσότεροι αγνοούσαμε την ύπαρξή τους.Ήταν ένα "φροντιστήριο" μουσικής.Είχα μάθει πολλά γκρουπ από αυτόν.Ένα από αυτά είναι το παρακάτω.Έφαγα όλα τα δισκάδικα με μεταχειρισμένα να βρω το δίσκο και το βρήκα φυσικά!Είναι όλος εκπληκτικός,αλλά αυτό το κομμάτι απλώς ένας ύμνος

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
2002 κι έχω πιάσει δουλειά σε μια εταιρεία που έχει συνεργασία με 2 εταιρείες από την Ισπανία.Με στέλνουν μια Παρασκευή για κάποια δουλειά με ένα συνάδελφο και θα επιστρέφαμε την Κυριακή το βράδυ.Πάμε Παρασκευή μεσημέρι στην εταιρεία που συνεργαζόμασταν και σε ένα διάλειμμα της δουλειάς μου λέει ένας Ισπανός αύριο να σας γυρίσουμε στην πόλη.Ο συνάδελφος βαριόταν οπότε λέω οκ. πάμε μαζί.Πάμε για καφέ και βλέπω δίπλα στο καφέ μια αφίσα που διαφήμιζε μια συναυλία.Με παρατήρησε που την κοίταζα μου λέει "Οι Tierra Santa είναι εξαιρετικό γκρουπ αλλά μπορεί να μη σου αρέσει η μουσική τους,παίζουν heavy metal.Τους ακούει ο αδερφός μου φανατικά!"Του λέω ότι κι εγώ τέτοια ακούω,και πού παίζουν;Μου λέει εδώ σε ένα club.Παίρνει τον αδερφό του και βρίσκει εισιτήρια και πάμε παρέα.Την ευχαριστήθηκα και αυτή τη συναυλία

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
Αυτούς δυστυχώς δεν τους έχω δει live.Αλλά είναι πολύ καλό γκρουπ.Κάποιοι μπορεί να δυσανασχετήσουν που χρησιμοποιούν Ισπανικό στίχο.Εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο.Η γλώσσα είναι πολύ ποιητική.Αν ήταν τίποτα Ρώσικα,Πολωνικά,Γερμανικά ή τα αστεία Πορτογαλικά ιδίως η Βραζιλιάνικη διάλεκτος δε θα μπορούσα να τους ακούσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom