Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 519K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.054
Πόντοι
2.696
soul cages.... ααααααλη γκρουπαρα... και στα 2 λαιβ που εδωσαν εδω ηταν ΥΠΕΡΟΧΟΙ. TWISTED SISTER....ο snider ειναι ενας ζωντανος θεος. και μονο για τον λογο του στο δικαστηριο στα '80s (φανταζομαι το ξερετε) αποδειξε οτι ειναι ΜΕΤΑΛΑΣ και Ανθρωπος .
Τους Soul Cages δεν τους ήξερα.Αλλά μόλις τους είδα live το ευχαριστήθηκα.Εξαιρετικοί.Οι Twisted Sister είναι το δεύτερο αγαπημένο μου γκρουπ μετά τους Sabbath.Ευτυχώς τους έχω δει 4 φορές και με τον A.J.Pero στα τύμπανα.Ο Dee Snider είναι μεγάλος performer.Το λόγο στο δικαστήριο τον ξέρω.Βλέπεις οι συντηριτικοί Αμερικανοί ήθελαν να λογοκρίνουν ΚΑΙ τη μουσική.Αλλά δεν τους πέρασε.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.781
Πόντοι
9.846
Να μια ωραία Ευρωπαϊκή ποζεριαρα!
Lixx, γκρουπάρα!
Αν και το τελευταίο ήταν μετριο τα δυο προηγουμενα τα σπανε!!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626
Να μια ωραία Ευρωπαϊκή ποζεριαρα!
Lixx, γκρουπάρα!
Αν και το τελευταίο ήταν μετριο τα δυο προηγουμενα τα σπανε!!
Μου αρέσουν οι Crazy Lixx, από τις λίγες μπάντες που έχου κρατήσει το σωστό 80's vibe...
Και μιας που μιλάμε για σύγχρονες μπάντες...
Στο LIVE τους είχα κατεβάσει ένα μπουκάλι, δεν θυμάμαι καν αν παίξανε ΚΥΤΤΑΡΟ ή GAGARIN, είχα τερματίσει και μπήκα μέσα και τα γάμησα όλα...
Οι σύγχρονοι MAIDEN...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.781
Πόντοι
9.846
Και αυτοί πολυ καλοί. Ευρωπαϊκο hard rockακι με στυλ Eurovision εμπορικές επιρροές. Έχουν 2 Album αρκετά καλά.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.781
Πόντοι
9.846
Κομματαρα, από Άλμπουμάρα, από υπέρτατη γκρουπάρα την οποία ακολουθώ από την αρχη της! (Είμαι και παλιος ο μπουστης...)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626
Και αυτοί πολυ καλοί. Ευρωπαϊκο hard rockακι με στυλ Eurovision εμπορικές επιρροές. Έχουν 2 Album αρκετά καλά.
Μελωδικοί !

Ρε παιδιά μιας και τα λέμε ωραία. Σε ροκάδικα βγαίνατε/βγαίνετε και αν ναι, σε ποια; Έχουνε κλείσει τα περισσότερα είναι η αλήθεια αλλά θα αναφέρω μερικά που έχω περάσει πολλές βραδιές με πολύ πιώμα heavy metal & rock n' roll.

Revenge of rock - το παλιό πάνω στην Αλεξάνδρας χαμηλά το οποίο έκλεισε και άνοιξε Κηφισίας και Αλεξάνδρας και ξαναέκλεισε για λόγους που δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω εδώ.
Bat city - λίγο πιο πάνω από το παλιό revenge of rock, πάνω στην Αλεξάνδρας. Έκλεισε και αυτό.
Alligator club - απέναντι από το παλιό Bat City.
Crow- χωμένο στου Ζωγράφου, είναι ανοιχτό μέχρι σήμερα.
Ragnarok- Πλατεία Εξαρχείων, έκλεισε και αυτό πριν λίγα χρόνια.
Rainbow- Γκάζι, κλασσικό club, λειτοργεί μέχρι και σήμερα.
Tithora club- Στη Λεωφόρο Ιωνίας.
Excalibur Bar- Αθήνα
Dr.Feelgood - Πλ. Εξαρχείων.

Σίγουρα μου διαφεύγουν αρκετά, ανοίξανε για κάποιο διάστημα πολλά και λειτουργήσανε σαν λαιβάδικα, ή eventάδικα με DJ's κτλπ...

• Like
Αντιδράσεις: koskam

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.625
Πόντοι
3.446
Μελωδικοί !

Ρε παιδιά μιας και τα λέμε ωραία. Σε ροκάδικα βγαίνατε/βγαίνετε και αν ναι, σε ποια; Έχουνε κλείσει τα περισσότερα είναι η αλήθεια αλλά θα αναφέρω μερικά που έχω περάσει πολλές βραδιές με πολύ πιώμα heavy metal & rock n' roll.

Revenge of rock - το παλιό πάνω στην Αλεξάνδρας χαμηλά το οποίο έκλεισε και άνοιξε Κηφισίας και Αλεξάνδρας και ξαναέκλεισε για λόγους που δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω εδώ.
Bat city - λίγο πιο πάνω από το παλιό revenge of rock, πάνω στην Αλεξάνδρας. Έκλεισε και αυτό.
Alligator club - απέναντι από το παλιό Bat City.
Crow- χωμένο στου Ζωγράφου, είναι ανοιχτό μέχρι σήμερα.
Ragnarok- Πλατεία Εξαρχείων, έκλεισε και αυτό πριν λίγα χρόνια.
Rainbow- Γκάζι, κλασσικό club, λειτοργεί μέχρι και σήμερα.
Tithora club- Στη Λεωφόρο Ιωνίας.
Excalibur Bar- Αθήνα
Dr.Feelgood - Πλ. Εξαρχείων.

Σίγουρα μου διαφεύγουν αρκετά, ανοίξανε για κάποιο διάστημα πολλά και λειτουργήσανε σαν λαιβάδικα, ή eventάδικα με DJ's κτλπ...
το revenge .... το είχα χτίσει.... μεγάλε αφού ερχόσουν, σε ξέρω κ με ξέρεις. κ alligator, και ... και.... και. (και όχι... δεν χρειάζεται να αναφερθεί γιατί έκλεισε)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.315
Πόντοι
13.626
το revenge .... το είχα χτίσει.... μεγάλε αφού ερχόσουν, σε ξέρω κ με ξέρεις. κ alligator, και ... και.... και. (και όχι... δεν χρειάζεται να αναφερθεί γιατί έκλεισε)
Το παλιό revenge το πρόλαβα φαντάσου τον τελευταίο 1,5 χρόνο λειτουργίας του, μετά πηγαίναμε στο καινούργιο... Θα έλεγα πολλά απίστευτα σκηνικά αλλά θα καρφωθώ και το νήμα είναι ανοιχτό για όλους. Χαχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom