You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 511K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Και εγώ δεν κόβω φλέβα. Το διδακτορικό μου το έχω κάνει πάνω στα Hard rock/Heavy Metal 1984-1993. Και η συγκεκριμένη περίοδος μουσικά είναι η αγαπημένη μου. 1991 το Hard rock έκανε το τελευταίο τεράστιο μπαμ. Από εκεί και μετά πήρε την φθίνουσα πορεία και την θέση του πήρε το grunge. Το οποίο μισώ. Σόρρυ Cobain. Το 90s grunge είχε μεμονωμένα κάποια καλά κομμάτια, τουλάχιστον για τα αυτιά μου. Μου έβγαζε ανέκαθεν μία μιζέρια, ενώ τα 80's hard rock ήταν το αντίθετο. Πάρτυ και σεξουαλικά grooves.Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό το εμπορικό New Metal έχει εκατομμύρια οπαδους. Από μένα δεν.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Το καλυτερο σόλο της δεκαετίας του 80, αναμφισβήτητα!Μαζί με το ομώνυμο του δίσκου τα καλύτερα κομμάτια.ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ για την ακρίβεια.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ είμαι μεγάλος οπαδός του μελωδικου Ευρωπαϊκου Heavy Metal Hard Rock.Και εγώ δεν κόβω φλέβα. Το διδακτορικό μου το έχω κάνει πάνω στα Hard rock/Heavy Metal 1984-1993. Και η συγκεκριμένη περίοδος μουσικά είναι η αγαπημένη μου. 1991 το Hard rock έκανε το τελευταίο τεράστιο μπαμ. Από εκεί και μετά πήρε την φθίνουσα πορεία και την θέση του πήρε το grunge. Το οποίο μισώ. Σόρρυ Cobain. Το 90s grunge είχε μεμονωμένα κάποια καλά κομμάτια, τουλάχιστον για τα αυτιά μου. Μου έβγαζε ανέκαθεν μία μιζέρια, ενώ τα 80's hard rock ήταν το αντίθετο. Πάρτυ και σεξουαλικά grooves.
Όπως Pretty Maids, Riot, Pink Cream 69, H. E. A. T, Praying Mantis, Royal Hunt (τα παλια) και ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΜΠΑΝΤΕΣ.
Το αμερικανικό Hard Rock έχει λίγες μπάντες καλές. Όπως οι Firehouse.
Μπάντες όπως οι Motleycrue και αυτου του sleazy glam αμερικάνικου meral δεν μου αρέσουν.
Αλλά φυσικά ακουω και πολυ Black, κυρίως μελωδικό ατμοσφαιρικο όμως. Οχι πρώιμο όπως Mayhem, Burzum και Darkthrone.
Είμαι πιο Limbonic Art, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Immortal, Enslaved, Amorphis και ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Δουλειες έξτρα από ιστορικους τραγουδιστές.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Pretty Maids, Riot, Pink Cream 69, H. E. A. T, Praying Mantis, Royal Hunt αγαπώ. Bonus points που ανέφερες και Pink Cream 69Εγώ είμαι μεγάλος οπαδός του μελωδικου Ευρωπαϊκου Heavy Metal Hard Rock.
Όπως Pretty Maids, Riot, Pink Cream 69, H. E. A. T, Praying Mantis, Royal Hunt (τα παλια) και ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΜΠΑΝΤΕΣ.
Μπάντες όπως οι Motleycrue και αυτου του sleazy glam αμερικάνικου meral δεν μου αρέσουν.
Αλλά φυσικά ακουω και πολυ Black, κυρίως μελωδικό ατμοσφαιρικο όμως. Οχι πρώιμο όπως Mayhem, Burzum και Darkthrone.
Είμαι πιο Limbonic Art, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Immortal, Enslaved, Amorphis και ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.
Τους H.E.A.T. τους είδα live πριν την καραντίνα, είναι νέοι ακόμα και παίζουνε δυνατά με τρομερή σκηνική παρουσία.
Εγώ είμαι το αντιθέτο όμως στα υπόλοιπα που είπες. Γουστάρω ΌΛΟ το αμερικάνικο φάσμα του glam/sleaze. Το οποίο πήρανε και πολλές ευρωπαικές μπάντες και δη Σουηδέζικες στα τέλη του 80' μέχρι το 94'. Black έχω ακούσει αλλά δεν με συγκινεί, κατανοώ αλλά μέχρι εκεί.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.305
- Πόντοι
- 3.446
MOTLEY CRUE ειναι ΜΕΤΑΛ σε ολα... οχι μονο στην μουσικη.Εγώ είμαι μεγάλος οπαδός του μελωδικου Ευρωπαϊκου Heavy Metal Hard Rock.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ειδικά τα πρώτα δύο, είναι "γεια σας"...MOTLEY CRUE ειναι ΜΕΤΑΛ σε ολα... οχι μονο στην μουσικη.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.305
- Πόντοι
- 3.446
Ευαγγέλια !!Ειδικά τα πρώτα δύο, είναι "γεια σας"...
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.305
- Πόντοι
- 3.446
τακου ιστοριουλα να γελασεις... ειμαι με παρεα πριν ποοοολα χρονια στο ROADBURN στην Ολλανδια και ειχαμε βγει απο το μερος που ηταν το φεστ για να φαμε κ να πιουμε καμια μπυρα μιας κ αυτη την ωρα δεν ειχε κατι ενδιαφερον για εμας που να μην ειχαμε δει . οπως τρωγαμε ηταν πισω μια παρεα οπου ετρωγε κ αυτη.... μιλουσαν στα αγγλικα, ηταν μερικοι απο enslaved κ απο goatsnake και λεει ο παπαρας απο enslaved "καμια φορα που ειμαι χαλια λεω αποτελεσματα απο το νορβηγικο πρωταθλημα, αφου δεν καταλαβαινουν τι λεω" και γελαγαν.... γελαγαμε κ εμεις.. ετσι εισαι μουνακι λεμε;; χαχαχα.. αληθεια λεω..Εγώ είμαι μεγάλος οπαδός του μελωδικου Ευρωπαϊκου Heavy Metal Hard Rock.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.305
- Πόντοι
- 3.446
πεθαινω!!!! το εχω σε cd , lp και κασετα εταιρειας. Καναδας ρε φιλε.... οτι μπαντα ειναι απο εκει , απλα ΓΑΜΑΕΙ
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Πολύ φίλος μου εσύ!πεθαινω!!!! το εχω σε cd , lp και κασετα εταιρειας. Καναδας ρε φιλε.... οτι μπαντα ειναι απο εκει , απλα ΓΑΜΑΕΙ
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Τους Pretty Maids τους είχα δει live στη Βιέννη.Εξαιρετική παρουσία.Οι Royal Hunt είναι στη 10αδα των αγαπημένων μου γκρουπ.Τους έχω δει live 8-9 φορές δε θυμάμαι καλά,και φυσικά πριν 4 χρόνια στο Κύτταρο με τους Soul Cages και ένα Ελληνικό γκρουπ support.Εξαιρετική συναυλία αν και Παρασκευή απόγευμα και δεν είχε καθόλου κόσμο...Κρίμα διότι είναι γκρουπάρα.Περιμένω να βγει το Dystopia 2 να το πάρω.Όλα τους είναι εξαιρετικά αν και έχουν αλλάξει 3 τραγουδιστές.Ο καθένας έδινε κάτι διαφορετικό.Ο D.C.Cooper κάνει πιο Heavy το γκρουπ,οι άλλοι πιο Hard Rock.Πάντως το πρώτο κομμάτι τους που άκουσα στο ραδιόφωνο το 1996 ήταν το Message to God από το Paradox.Εγώ είμαι μεγάλος οπαδός του μελωδικου Ευρωπαϊκου Heavy Metal Hard Rock.
Για το glam metal που λες διαφωνώ!Οι Twisted Sister είναι κορυφαίο γκρουπ στο ευρύτερο metal.Οι Motley Crue μου αρέσουν αλλά δεν κόβω φλέβες.Πάντως τα 3 πρώτα τους ήταν πολύ καλά.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Οχι ρε συ. Οι Twisted Sister γαμάνε!Τους Pretty Maids τους είχα δει live στη Βιέννη.Εξαιρετική παρουσία.Οι Royal Hunt είναι στη 10αδα των αγαπημένων μου γκρουπ.Τους έχω δει live 8-9 φορές δε θυμάμαι καλά,και φυσικά πριν 4 χρόνια στο Κύτταρο με τους Soul Cages και ένα Ελληνικό γκρουπ support.Εξαιρετική συναυλία αν και Παρασκευή απόγευμα και δεν είχε καθόλου κόσμο...Κρίμα διότι είναι γκρουπάρα.Περιμένω να βγει το Dystopia 2 να το πάρω.Όλα τους είναι εξαιρετικά αν και έχουν αλλάξει 3 τραγουδιστές.Ο καθένας έδινε κάτι διαφορετικό.Ο D.C.Cooper κάνει πιο Heavy το γκρουπ,οι άλλοι πιο Hard Rock.Πάντως το πρώτο κομμάτι τους που άκουσα στο ραδιόφωνο το 1996 ήταν το Message to God από το Paradox.
Για το glam metal που λες διαφωνώ!Οι Twisted Sister είναι κορυφαίο γκρουπ στο ευρύτερο metal.Οι Motley Crue μου αρέσουν αλλά δεν κόβω φλέβες.Πάντως τα 3 πρώτα τους ήταν πολύ καλά.
Οι Motley Crue δεν έχουν καμία σχέση!
Αλλο το ένα στυλ, άλλο το άλλο!
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.305
- Πόντοι
- 3.446
soul cages.... ααααααλη γκρουπαρα... και στα 2 λαιβ που εδωσαν εδω ηταν ΥΠΕΡΟΧΟΙ. TWISTED SISTER....ο snider ειναι ενας ζωντανος θεος. και μονο για τον λογο του στο δικαστηριο στα '80s (φανταζομαι το ξερετε) αποδειξε οτι ειναι ΜΕΤΑΛΑΣ και Ανθρωπος .Τους Pretty Maids τους είχα δει live στη Βιέννη.Εξαιρετική παρουσία.Οι Royal Hunt είναι στη 10αδα των αγαπημένων μου γκρουπ.Τους έχω δει live 8-9 φορές δε θυμάμαι καλά,και φυσικά πριν 4 χρόνια στο Κύτταρο με τους Soul Cages και ένα Ελληνικό γκρουπ support.Εξαιρετική συναυλία αν και Παρασκευή απόγευμα και δεν είχε καθόλου κόσμο...Κρίμα διότι είναι γκρουπάρα.Περιμένω να βγει το Dystopia 2 να το πάρω.Όλα τους είναι εξαιρετικά αν και έχουν αλλάξει 3 τραγουδιστές.Ο καθένας έδινε κάτι διαφορετικό.Ο D.C.Cooper κάνει πιο Heavy το γκρουπ,οι άλλοι πιο Hard Rock.Πάντως το πρώτο κομμάτι τους που άκουσα στο ραδιόφωνο το 1996 ήταν το Message to God από το Paradox.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ τους είχα δει πριν 12 χρόνια περιπου στη Λιοσίων μαζί με Firehouse. Έκλαιγα όταν είδα τους Maids. Τους ακολουθώ εδώ και 30+ χρόνια ανελλιπώς!Τους Pretty Maids τους είχα δει live στη Βιέννη.Εξαιρετική παρουσία.Οι Royal Hunt είναι στη 10αδα των αγαπημένων μου γκρουπ.Τους έχω δει live 8-9 φορές δε θυμάμαι καλά,και φυσικά πριν 4 χρόνια στο Κύτταρο με τους Soul Cages και ένα Ελληνικό γκρουπ support.Εξαιρετική συναυλία αν και Παρασκευή απόγευμα και δεν είχε καθόλου κόσμο...Κρίμα διότι είναι γκρουπάρα.Περιμένω να βγει το Dystopia 2 να το πάρω.Όλα τους είναι εξαιρετικά αν και έχουν αλλάξει 3 τραγουδιστές.Ο καθένας έδινε κάτι διαφορετικό.Ο D.C.Cooper κάνει πιο Heavy το γκρουπ,οι άλλοι πιο Hard Rock.Πάντως το πρώτο κομμάτι τους που άκουσα στο ραδιόφωνο το 1996 ήταν το Message to God από το Paradox.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι αρέσει στον κάθε έναν. Εννοείται!Pretty Maids, Riot, Pink Cream 69, H. E. A. T, Praying Mantis, Royal Hunt αγαπώ. Bonus points που ανέφερες και Pink Cream 69
Τους H.E.A.T. τους είδα live πριν την καραντίνα, είναι νέοι ακόμα και παίζουνε δυνατά με τρομερή σκηνική παρουσία.
Εγώ είμαι το αντιθέτο όμως στα υπόλοιπα που είπες. Γουστάρω ΌΛΟ το αμερικάνικο φάσμα του glam/sleaze. Το οποίο πήρανε και πολλές ευρωπαικές μπάντες και δη Σουηδέζικες στα τέλη του 80' μέχρι το 94'. Black έχω ακούσει αλλά δεν με συγκινεί, κατανοώ αλλά μέχρι εκεί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 8K