rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
αααα.... δεν έχεις δει τα καλά... μα φεύγουμε 10 το πρωί Κυριακή από εκεί... εγώ πρώτη φορά πήγα την δεύτερη μέρα που άνοιξε, το'99;; το 2000;; δεν θυμάμαι πότε ητανΤο παλιό revenge το πρόλαβα φαντάσου τον τελευταίο 1,5 χρόνο λειτουργίας του, μετά πηγαίναμε στο καινούργιο... Θα έλεγα πολλά απίστευτα σκηνικά αλλά θα καρφωθώ και το νήμα είναι ανοιχτό για όλους. Χαχα!
Είμαι πιο μικρός! Αλλά επί μια 9ετία και βάλε κάθε ΠαρασκευοΣάββατο έξω. Πολλά ξενύχτια, πολλές επιστροφές με ντάλα ήλιο, κόκκαλο εντελώς...αααα.... δεν έχεις δει τα καλά... μα φεύγουμε 10 το πρωί Κυριακή από εκεί... εγώ πρώτη φορά πήγα την δεύτερη μέρα που άνοιξε, το'99;; το 2000;; δεν θυμάμαι πότε ηταν
Είσαι μεγάλος χύστης...Αυτό και αυτό εδώ το έπος, Mikkey Dee θηρίο!Το είχα ακούσει κάπου το 1990 σε μια εκπομπή στο Τηλεάστυ ή Telecity δε θυμάμαι πώς λεγόταν τότε το κανάλι του Καρατζαφέρη.Έφαγα τον κόσμο να βρω το δίσκο.Τελικά το βρήκα σε ένα δισκάδικο που δεν περίμενα ότι θα τον έχει και φυσικά τον αγόρασα.Drummer ο Mikee Dee μετά των Motorhead
Metalcity λεγόταν και kaλοσόριζε τον κόσμο με το μεταλλάδες και μεταλλουδίτσες!Το είχα ακούσει κάπου το 1990 σε μια εκπομπή στο Τηλεάστυ ή Telecity δε θυμάμαι πώς λεγόταν τότε το κανάλι του Καρατζαφέρη.Έφαγα τον κόσμο να βρω το δίσκο.Τελικά το βρήκα σε ένα δισκάδικο που δεν περίμενα ότι θα τον έχει και φυσικά τον αγόρασα.Drummer ο Mikee Dee μετά των Motorhead
Old Boy, Esquelleto.Μελωδικοί !
Ρε παιδιά μιας και τα λέμε ωραία. Σε ροκάδικα βγαίνατε/βγαίνετε και αν ναι, σε ποια; Έχουνε κλείσει τα περισσότερα είναι η αλήθεια αλλά θα αναφέρω μερικά που έχω περάσει πολλές βραδιές με πολύ πιώμα heavy metal & rock n' roll.
Revenge of rock - το παλιό πάνω στην Αλεξάνδρας χαμηλά το οποίο έκλεισε και άνοιξε Κηφισίας και Αλεξάνδρας και ξαναέκλεισε για λόγους που δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω εδώ.
Bat city - λίγο πιο πάνω από το παλιό revenge of rock, πάνω στην Αλεξάνδρας. Έκλεισε και αυτό.
Alligator club - απέναντι από το παλιό Bat City.
Crow- χωμένο στου Ζωγράφου, είναι ανοιχτό μέχρι σήμερα.
Ragnarok- Πλατεία Εξαρχείων, έκλεισε και αυτό πριν λίγα χρόνια.
Rainbow- Γκάζι, κλασσικό club, λειτοργεί μέχρι και σήμερα.
Tithora club- Στη Λεωφόρο Ιωνίας.
Excalibur Bar- Αθήνα
Dr.Feelgood - Πλ. Εξαρχείων.
Σίγουρα μου διαφεύγουν αρκετά, ανοίξανε για κάποιο διάστημα πολλά και λειτουργήσανε σαν λαιβάδικα, ή eventάδικα με DJ's κτλπ...