Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.301
Πόντοι
3.446
Το παλιό revenge το πρόλαβα φαντάσου τον τελευταίο 1,5 χρόνο λειτουργίας του, μετά πηγαίναμε στο καινούργιο... Θα έλεγα πολλά απίστευτα σκηνικά αλλά θα καρφωθώ και το νήμα είναι ανοιχτό για όλους. Χαχα!
αααα.... δεν έχεις δει τα καλά... μα φεύγουμε 10 το πρωί Κυριακή από εκεί... εγώ πρώτη φορά πήγα την δεύτερη μέρα που άνοιξε, το'99;; το 2000;; δεν θυμάμαι πότε ηταν

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αααα.... δεν έχεις δει τα καλά... μα φεύγουμε 10 το πρωί Κυριακή από εκεί... εγώ πρώτη φορά πήγα την δεύτερη μέρα που άνοιξε, το'99;; το 2000;; δεν θυμάμαι πότε ηταν
Είμαι πιο μικρός! Αλλά επί μια 9ετία και βάλε κάθε ΠαρασκευοΣάββατο έξω. Πολλά ξενύχτια, πολλές επιστροφές με ντάλα ήλιο, κόκκαλο εντελώς...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το είχα ακούσει κάπου το 1990 σε μια εκπομπή στο Τηλεάστυ ή Telecity δε θυμάμαι πώς λεγόταν τότε το κανάλι του Καρατζαφέρη.Έφαγα τον κόσμο να βρω το δίσκο.Τελικά το βρήκα σε ένα δισκάδικο που δεν περίμενα ότι θα τον έχει και φυσικά τον αγόρασα.Drummer ο Mikee Dee μετά των Motorhead

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Το είχα ακούσει κάπου το 1990 σε μια εκπομπή στο Τηλεάστυ ή Telecity δε θυμάμαι πώς λεγόταν τότε το κανάλι του Καρατζαφέρη.Έφαγα τον κόσμο να βρω το δίσκο.Τελικά το βρήκα σε ένα δισκάδικο που δεν περίμενα ότι θα τον έχει και φυσικά τον αγόρασα.Drummer ο Mikee Dee μετά των Motorhead

Είσαι μεγάλος χύστης...Αυτό και αυτό εδώ το έπος, Mikkey Dee θηρίο!
Don Dokken είδα πριν μερικά χρόνια, δυστυχώς solo, acoustic. (Ψέμματα, δεν ήταν ακουστικό τώρα που το θυμήθηκα. Μέτρια απόδοση αλλά έχει μεγαλώσει και αυτός...)

Τελευταία τροποποίηση:

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.781
Πόντοι
5.396

Metalcity λεγόταν και kaλοσόριζε τον κόσμο με το μεταλλάδες και μεταλλουδίτσες!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, τι να πει κανείς για τον μεγάλο KIP WINGER, τον οποίο τον είχα πριν 4 χρόνια σε απόσταση μισού μέτρου σε live που έκανε εδώ Αθήνα και είχα ανατριχιάσει ολόκληρος. Μ Ο Υ Σ Ι Κ Ο Σ, όχι αρχιδιές...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μπορεί από αυτό το δίσκο να ήταν επιτυχία το Paradise city και όχι άδικα φυσικά αλλά αυτό το κομμάτι το θεωρώ καλύτερο.Είχα πάρει την κασέτα τότε μόλις το άκουσα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Σε αυτή τη συναυλία ήμουν κι εγώ!!!Πιτσιρικάς,μαθητής λυκείου.Είχαμε πάει οικογενειακώς για το γάμο ενός ξάδερφου που έμενε εκεί.Είχα διαβάσει ότι θα είχε εκείνη την περίοδο το live αυτό και είχα ζητήσει από τον ξαδερφό μου να βρει εισιτήριο.Εξηγήθηκε ωραία και βρήκε 2 εισιτήρια.Ένα για εμένα κι ένα για την αδερφή μου.Η αδερφή μου ψιλοάκουγε metal αλλά όχι πολλά πράγματα αλλά θα ερχόταν για παρέα.Ήταν η πρώτη φορά που θα έβλεπα live heavy metal groups και έπεσα στα βαθιά!Απίστευτος κόσμος.Είχαμε βρεθεί πολύ νωρίς να πιάσουμε καλή θέση και όντως ήμασταν αρκετά μπροστά.Ήταν εξαιρετική συναυλία,μας είχαν εντυπωσιάσει οι Motley Crue που είχαν τρομερή σκηνική παρουσία και φυσικά οι ACDC.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Μελωδικοί !

Ρε παιδιά μιας και τα λέμε ωραία. Σε ροκάδικα βγαίνατε/βγαίνετε και αν ναι, σε ποια; Έχουνε κλείσει τα περισσότερα είναι η αλήθεια αλλά θα αναφέρω μερικά που έχω περάσει πολλές βραδιές με πολύ πιώμα heavy metal & rock n' roll.

Revenge of rock - το παλιό πάνω στην Αλεξάνδρας χαμηλά το οποίο έκλεισε και άνοιξε Κηφισίας και Αλεξάνδρας και ξαναέκλεισε για λόγους που δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω εδώ.
Bat city - λίγο πιο πάνω από το παλιό revenge of rock, πάνω στην Αλεξάνδρας. Έκλεισε και αυτό.
Alligator club - απέναντι από το παλιό Bat City.
Crow- χωμένο στου Ζωγράφου, είναι ανοιχτό μέχρι σήμερα.
Ragnarok- Πλατεία Εξαρχείων, έκλεισε και αυτό πριν λίγα χρόνια.
Rainbow- Γκάζι, κλασσικό club, λειτοργεί μέχρι και σήμερα.
Tithora club- Στη Λεωφόρο Ιωνίας.
Excalibur Bar- Αθήνα
Dr.Feelgood - Πλ. Εξαρχείων.

Σίγουρα μου διαφεύγουν αρκετά, ανοίξανε για κάποιο διάστημα πολλά και λειτουργήσανε σαν λαιβάδικα, ή eventάδικα με DJ's κτλπ...
Old Boy, Esquelleto.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.301
Πόντοι
3.446
κουφαλες θα γνωριστουμε καμια στιγμη και θα γελαμε λεγοντας '' βρε μαλακα... εσυ εσαι;; '' γιατι 90% ο ενας ξερει τον αλλο εστω φατσικα :cheesy: :cheesy: εγω τωρα οταν παω καπου για να ακουσω μεταλ, old boy παω

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ήμουν και σε αυτη τη συναυλία,στο σταυρό του Νότου στην Ιερά οδό.Μπροστά από τον Eddie Ojeda καθόμουν,δεύτερη σειρά!Αν και θα μπορούσα να είμαι πάνω στο κάγκελο επειδή είχα πάει πολύ νωρίς

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
παλιατζουρα με ντραμς τις κατσαρολες και τις κουταλες απο την κουζινα αλλα δεν μασαμε :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom