Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.951
- Πόντοι
- 9.846
Εμενα το αγαπημενο μου απ τους Θεους ειναι το παρακατω...Απ τον ιδιο δισκο με το δικο σου συναγωνιστη μου!Τι αριστουργηματα ειναι αυτα ρε συ...Το αγαπημένο μου τραγούδι από τους Θεούς Maiden μουσικη και στίχοι που σε ''τρυπούν''
Κάλα αυτός ο δίσκος είναι μέγιστο μαστερ πισ μύστη μου πραγματικά με την έλευση του μπρους πήγαν την μουσική σε άλλο επίπεδοΕμενα το αγαπημενο μου απ τους Θεους ειναι το παρακατω...Απ τον ιδιο δισκο με το δικο σου συναγωνιστη μου!Τι αριστουργηματα ειναι αυτα ρε συ...
Αψεγαδιαστος αστο...Ο Μπρους πραγματικα τους απογειωσε τοτε...Γενικα οτι βγαλανε την δεκαετια του 80 ηταν αριστουργηματα.Τα προσωπικα αγαπημενα μου ειναι The number of the beast,Piece of mind,Seventh son of a seventh son...Κάλα αυτός ο δίσκος είναι μέγιστο μαστερ πισ μύστη μου πραγματικά με την έλευση του μπρους πήγαν την μουσική σε άλλο επίπεδο
Μ αυτη την ελπιδα ζουμε συναγωνιστη μου...Φανταζεσαι να το κανουν στο encore;Θα γινει της πουτανας!Αλλα βλεπω να μενουμε με την ορεξη γαμωτο...Φαντάσου στο λαιβ να τολμήσουν να πουν τελευταίο τραγούδι το alexander the great θα γκρεμιστεί το στάδιο
Δύσκολο το ξέρω αλλά έχω κάτι λίγες ελπίδες, ποτέ δεν ξέρειςΜ αυτη την ελπιδα ζουμε συναγωνιστη μου...Φανταζεσαι να το κανουν στο encore;Θα γινει της πουτανας!Αλλα βλεπω να μενουμε με την ορεξη γαμωτο...
Ναι ρε,εστω μια φορα ας το πουνε επιτελους...Αντε ρε Steve αρχηγε,παρε την αποφαση γαμωτο!Δύσκολο το ξέρω αλλά έχω κάτι λίγες ελπίδες, ποτέ δεν ξέρεις