Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.049
- Πόντοι
- 3.556
Ακόμα πιο κλασσικό αλλά είναι διαμάντι
Όντως! Η αρχή του Heavy Metal!Πιο κλασικο δεν γινεται.ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ...
Η εν λογω κομματαρα και το αλμπουμ απ το οποιο προερχεται ειναι οτι πιο αγαπημενο μου απο Judas Priest!Όντως! Η αρχή του Heavy Metal!
Ατόφιο 10αρι, όπως πολλα άλλα των Θεών του Heavy Metal. Για εμενα είναι το Defenders, αλλά τι να λεμε τώρα;;;; Οι τυποι έχουνε βγάλει τα Stained Glass, British Steel, Hell Bent for Leather, Screaming, Painkiller τα οποία είναι 10αρια άνετα! Κι έπεται το Sin που είναι κι αυτό έπος! Επίσης το Firepower είναι πολυ καλο, το καλυτερο της μετά Killer εποχή.Η εν λογω κομματαρα και το αλμπουμ απ το οποιο προερχεται ειναι οτι πιο αγαπημενο μου απο Judas Priest!
Αν θα μπορουσα να βαλω με σειρα τα 5 πρωτα αγαπημενα μου απο Priest θα ηταν (καθαρα υποκειμενικα)Ατόφιο 10αρι, όπως πολλα άλλα των Θεών του Heavy Metal. Για εμενα είναι το Defenders, αλλά τι να λεμε τώρα;;;; Οι τυποι έχουνε βγάλει τα Stained Glass, British Steel, Hell Bent for Leather, Screaming, Painkiller τα οποία είναι 10αρια άνετα! Κι έπεται το Sin που είναι κι αυτό έπος! Επίσης το Firepower είναι πολυ καλο, το καλυτερο της μετά Killer εποχή.
Εγώ θα έβαζα και το x factor λίγο διαφορετικό βέβαια αλλά μου αρέσει πολύΚαι για να αναφερθω στην αγαπημενη μου μπαντα ολων των εποχων,στην μπαντα που με μυησε σ αυτη τη μουσικη,στους θεους Iron Maiden,η τοπ 5αδα μου εκει ειναι η εξης
1.The number of the beast
2.Piece of mind
3.Seventh son of a seventh son
4.Powerslave
5.Somewhere in time
Ακολουθουν μετα οι 2 αλμπουμαρες με τον DiAnno και παει λεγοντας...UP THE IRONS!!!!
Χμ με χαλαει πολυ ο Bailey εκει συναγωνιστη μου.Εχει καποιες καλες συνθεσεις,ειναι ατμοσφαιρικο ναι,αλλα η φωνη δεν...Δλδ προτιμω πχ Brave new world η Dance of death,εξαιρετικοι δισκοι(οχι φυσικα στο επιπεδο των παλιων,ετη φωτος η αποσταση),Brucαρος εγγυηση!!!Εγώ θα έβαζα και το x factor λίγο διαφορετικό βέβαια αλλά μου αρέσει πολύ
Συμφωνώ μύστη μου , απλώς μου άρεσε πολύ η σκοτεινή ατμόσφαιρα του δίσκου ,τα φωνητικά δε πολύ μέτρια ..Χμ με χαλαει πολυ ο Bailey εκει συναγωνιστη μου.Εχει καποιες καλες συνθεσεις,ειναι ατμοσφαιρικο ναι,αλλα η φωνη δεν...Δλδ προτιμω πχ Brave new world η Dance of death,εξαιρετικοι δισκοι(οχι φυσικα στο επιπεδο των παλιων,ετη φωτος η αποσταση),Brucαρος εγγυηση!!!
Ναι η ατμοσφαιρα ειναι το δυνατο σημειο του δισκου θα συμφωνησω συναγωνιστη μου.Δλδ τον προτιμω απ την μεγιστη πατατα Virtual XI,μελανη σελιδα στην ιστορια των θεων το τελευταιο...Συμφωνώ μύστη μου , απλώς μου άρεσε πολύ η σκοτεινή ατμόσφαιρα του δίσκου ,τα φωνητικά δε πολύ μέτρια ..
Καλά το virtual είναι χάλι πραγματικά...Ας πούμε αυτό είναι ένα καλό του δίσκουΝαι η ατμοσφαιρα ειναι το δυνατο σημειο του δισκου θα συμφωνησω συναγωνιστη μου.Δλδ τον προτιμω απ την μεγιστη πατατα Virtual XI,μελανη σελιδα στην ιστορια των θεων το τελευταιο...
Ναι αυτο το κομματι,το Sign of the cross αντε και το Lord of the flies ξεχωριζουν καπως...Καλά το virtual είναι χάλι πραγματικά...Ας πούμε αυτό είναι ένα καλό του δίσκου
Τσέκαρε ομώνυμο DC Cooper και Silent Force - Walk the Earth. Δικός μου είσαι εσυ....!Τους Dream Theatre τους έχω δει 3 φορές live.1)New York 2)San Francisco 3)Toronto.Γκρουπάρα.
Από Progressive μου αρέσουν πολύ οι Royal Hunt.Τους έχω δει πολλές φορές,και το 2018 στην Αθήνα