Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.051
- Πόντοι
- 3.556
Επικό λάιβΠορωσηηηηηηηη,λατρεια αυτη η μπανταρα...
Επικό λάιβΠορωσηηηηηηηη,λατρεια αυτη η μπανταρα...
Αστα να πανε συναγωνιστη μου,επικη λαιβαρα απ την αγαπημενη μου μπανταρα...Δεν παιζονται!Επικό λάιβ
Πωωω ρε συ,ποσο καιρο ειχα να τ ακουσω.Κλασσικη κομματαρα!
Θεωρητικά θα έρθουν το καλοκαίρι για λάιβ αλλά ένας Θεός ξέρει τελικά Πολύ αγαπημένη μπάντα από τα νεανικά μας χρόνια , μια φορά τους είδα στο ρόδον και μια στο ροκ σιλόΠωωω ρε συ,ποσο καιρο ειχα να τ ακουσω.Κλασσικη κομματαρα!
Αστα να πάνε μύστη, στην τύχη περνουμε εισητήρια ...Πήρα εισητήριο Priest χθες και ότι γίνει..... Δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα γιατί έχουν ήδη πολλα αγορασμενα από περυσι. Δεν ήθελα να το ρισκάρω. Αν τελικά υπάρχουν περιορισμοι λόγω κορδονοιου κατακαλόκαιρο τι να πω.......
Εκλεισα τελικα και γω για Maiden κι οτι γινει...Δεν γινοταν να το ρισκαρω και να μη βρω μετα.Απο κει και περα ελπιζουμε να μην μας την φερει ο κωλοκορωνοιος μεσα στο καλοκαιρι.Αντε να δουμε...Εσυ συναγωνιστη εκλεισες;Αστα να πάνε μύστη, στην τύχη περνουμε εισητήρια ...
Θα κλέισω σήμερα μύστη μου, πήρες για αρένα ή κερκίδα τελικα ?Εκλεισα τελικα και γω για Maiden κι οτι γινει...Δεν γινοταν να το ρισκαρω και να μη βρω μετα.Απο κει και περα ελπιζουμε να μην μας την φερει ο κωλοκορωνοιος μεσα στο καλοκαιρι.Αντε να δουμε...Εσυ συναγωνιστη εκλεισες;
Κερκιδα τελικα συναγωνιστη,με 70 και κατι ευρω.Μακαρι να γινει ρε γαμωτο,για να δουμε!Θα κλέισω σήμερα μύστη μου, πήρες για αρένα ή κερκίδα τελικα ?
Για πες σε αριθμό κερκίδας να τσεκάρω κι εγώΚερκιδα τελικα συναγωνιστη,με 70 και κατι ευρω.Μακαρι να γινει ρε γαμωτο,για να δουμε!
Εδω συναγωνιστη,στο δειχνω σε σκρινσοτΓια πες σε αριθμό κερκίδας να τσεκάρω κι εγώ
Σε αυτή σκεφτόμουν να κλέισω κι εγώΕδω συναγωνιστη,στο δειχνω σε σκρινσοτ
Θεωρω πως ειναι η καλυτερη,αντε κοντα θα μαστε!Ελπιζοντας οτι θα γινει η λαιβαρα με τον κωλοκοβιντΣε αυτή σκεφτόμουν να κλέισω κι εγώ
Εκλεισα στην 3Α μπροστά μπροστά μύστη μουΘεωρω πως ειναι η καλυτερη,αντε κοντα θα μαστε!Ελπιζοντας οτι θα γινει η λαιβαρα με τον κωλοκοβιντ
Δεν είδα κάπου με 45 μύστη...Των 45€ είναι για ποια σημεία του χώρου παιδια;