kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Και γω μπροστα ειμαι συναγωνιστη,να πανε ολα καλα και θα σε πετυχω εκει χαχαΕκλεισα στην 3Α μπροστά μπροστά μύστη μου
Και γω μπροστα ειμαι συναγωνιστη,να πανε ολα καλα και θα σε πετυχω εκει χαχαΕκλεισα στην 3Α μπροστά μπροστά μύστη μου
Εννοειται μύστη μουΚαι γω μπροστα ειμαι συναγωνιστη,να πανε ολα καλα και θα σε πετυχω εκει χαχα
Ακουμε το επος απ τα στερεοφωνικα μας συναγωνιστη μου,γιατι live δεν βλεπω να το απολαμβανουμε...
Τα σέβη μου μεταλ μύστη δεν θα μπορούσες να τα γράψεις καλυτερα, συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες, θεωρώ ότι η μεταλ ίσως να είναι η καλύτερη μουσική, τόσο πλούσια σε ήχο, σε μουσικά όργανα, σε στοίχους UP THE IRONSΕνας απ τους εκατονταδες λογους που ακουω και λατρευω την metal εδω και 20+ χρονια,ειναι οτι εχει κομματια που μου φτιαχνουν την διαθεση οσο χαλια κι αν ειναι αυτη.Μια απο αυτες τις κομματαρες ειναι και το παρακατω απ τους αγαπημενους μου Arch Enemy...Τοσο μουσικα οσο και στιχουργικα...Εχω λιωσει στο στερεοφωνικο μου την αλμπουμαρα οπου περιλαμβανεται...Χωρια την βιντεοκλιπαρα...Οσες μα οσες φορες και να τ ακουσω δεν μου φτανει.Συγχωρειστε με αν το ανεβαζω τακτικα και επαναλαμβανομαι,αλλα δεν μπορω να αντισταθω!
Να σαι καλα συναγωνιστη μου!Η μεταλ εχει ενα απιστευτο φασμα τοσο μουσικο οσο και στιχουργικο,εχει να ακουσεις κυριολεκτικα τα παντα,τα οποια σου μιλανε κατ ευθειαν στο μυαλο και στην ψυχη.Σου φτιαχνει την διαθεση,σε διασκεδαζει,σε προβληματιζει με την καλη εννοια με στιχους που σου δινουν τροφη για σκεψη.Κι αυτος ο ηχος της ηλεκτρικης κιθαρας,σαν να σε διαπερναει ηλεκτρικο ρευμα,δεν υπαρχει.Μονο μεταλ ρεεεε!!Τα σέβη μου μεταλ μύστη δεν θα μπορούσες να τα γράψεις καλυτερα, συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες, θεωρώ ότι η μεταλ ίσως να είναι η καλύτερη μουσική, τόσο πλούσια σε ήχο, σε μουσικά όργανα, σε στοίχους UP THE IRONS
Εχω κλείσει Maiden, Priest, Manowar. Οι Megadeth λείπουν….!!!Θα κλέισω σήμερα μύστη μου, πήρες για αρένα ή κερκίδα τελικα ?
Ωπ παίζεις πολύ δυνατά εσύΕχω κλείσει Maiden, Priest, Manowar. Οι Megadeth λείπουν….!!!
Απο 10 χρόνων. Πρώτο βινύλιο που αγόρασα ποτε και μπήκα στο Metal ήταν το Holy Diver, Dio.Ωπ παίζεις πολύ δυνατά εσύ
Δεν τον πρόλαβα δυστυχώς... Μάλλον θα πάω και slipknot, ας είναι καλά τα πράγματα το καλοκαίριΑπο 10 χρόνων. Πρώτο βινύλιο που αγόρασα ποτε και μπήκα στο Metal ήταν το Holy Diver, Dio.
Eυτυχώς στον πρόλαβα 2 φορές, μια Αγγλία και μια εδώ.
R.I.P.
Μπα… δεν πάω να δώσω λεφτά σε αυτόν τον χρέλια τον TaylorΔεν τον πρόλαβα δυστυχώς... Μάλλον θα πάω και slipknot, ας είναι καλά τα πράγματα το καλοκαίρι
Οι Maiden και συγκεκριμένα ο Dickinson ξερουν πολυ περισσότερα απο ιστορία απο οτι ο τσιπρας κι οι άλλοι, ουτε θα ζητούσαν απο κανέναν την άδεια να το παίξουν Απλα δεν το παίζουν πουθενά. Δεν ξερω γιατι…Πέρα από την πλάκα αν δε γίνονταν οι μαλακιες με την Βόρεια Μακεδονία μπορεί να λέγανε το Alexander the great στο live.. Μπορεί και όχι