Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 520K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Ενας απ τους εκατονταδες λογους που ακουω και λατρευω την metal εδω και 20+ χρονια,ειναι οτι εχει κομματια που μου φτιαχνουν την διαθεση οσο χαλια κι αν ειναι αυτη.Μια απο αυτες τις κομματαρες ειναι και το παρακατω απ τους αγαπημενους μου Arch Enemy...Τοσο μουσικα οσο και στιχουργικα...Εχω λιωσει στο στερεοφωνικο μου την αλμπουμαρα οπου περιλαμβανεται...Χωρια την βιντεοκλιπαρα...Οσες μα οσες φορες και να τ ακουσω δεν μου φτανει.Συγχωρεστε με αν το ανεβαζω τακτικα και επαναλαμβανομαι,αλλα δεν μπορω να αντισταθω!
:rockon::rockon::rockon::headbaning2::headbaning2::headbaning2::kneel::kneel::kneel::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.051
Πόντοι
3.556
Ενας απ τους εκατονταδες λογους που ακουω και λατρευω την metal εδω και 20+ χρονια,ειναι οτι εχει κομματια που μου φτιαχνουν την διαθεση οσο χαλια κι αν ειναι αυτη.Μια απο αυτες τις κομματαρες ειναι και το παρακατω απ τους αγαπημενους μου Arch Enemy...Τοσο μουσικα οσο και στιχουργικα...Εχω λιωσει στο στερεοφωνικο μου την αλμπουμαρα οπου περιλαμβανεται...Χωρια την βιντεοκλιπαρα...Οσες μα οσες φορες και να τ ακουσω δεν μου φτανει.Συγχωρειστε με αν το ανεβαζω τακτικα και επαναλαμβανομαι,αλλα δεν μπορω να αντισταθω!
:rockon::rockon::rockon::headbaning2::headbaning2::headbaning2::kneel::kneel::kneel::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Τα σέβη μου μεταλ μύστη :rockon: :rockon: :rockon: δεν θα μπορούσες να τα γράψεις καλυτερα, συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες, θεωρώ ότι η μεταλ ίσως να είναι η καλύτερη μουσική, τόσο πλούσια σε ήχο, σε μουσικά όργανα, σε στοίχους UP THE IRONS:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Τα σέβη μου μεταλ μύστη :rockon: :rockon: :rockon: δεν θα μπορούσες να τα γράψεις καλυτερα, συμφωνώ απόλυτα σε όσα έγραψες, θεωρώ ότι η μεταλ ίσως να είναι η καλύτερη μουσική, τόσο πλούσια σε ήχο, σε μουσικά όργανα, σε στοίχους UP THE IRONS:headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Να σαι καλα συναγωνιστη μου!Η μεταλ εχει ενα απιστευτο φασμα τοσο μουσικο οσο και στιχουργικο,εχει να ακουσεις κυριολεκτικα τα παντα,τα οποια σου μιλανε κατ ευθειαν στο μυαλο και στην ψυχη.Σου φτιαχνει την διαθεση,σε διασκεδαζει,σε προβληματιζει με την καλη εννοια με στιχους που σου δινουν τροφη για σκεψη.Κι αυτος ο ηχος της ηλεκτρικης κιθαρας,σαν να σε διαπερναει ηλεκτρικο ρευμα,δεν υπαρχει.Μονο μεταλ ρεεεε!! :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.051
Πόντοι
3.556
Απο 10 χρόνων. Πρώτο βινύλιο που αγόρασα ποτε και μπήκα στο Metal ήταν το Holy Diver, Dio.

Eυτυχώς στον πρόλαβα 2 φορές, μια Αγγλία και μια εδώ.

R.I.P.
Δεν τον πρόλαβα δυστυχώς... Μάλλον θα πάω και slipknot, ας είναι καλά τα πράγματα το καλοκαίρι :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.051
Πόντοι
3.556
Πέρα από την πλάκα αν δε γίνονταν οι μαλακιες με την Βόρεια Μακεδονία μπορεί να λέγανε το Alexander the great στο live.. Μπορεί και όχι

• Like
Αντιδράσεις: kk1980

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Πέρα από την πλάκα αν δε γίνονταν οι μαλακιες με την Βόρεια Μακεδονία μπορεί να λέγανε το Alexander the great στο live.. Μπορεί και όχι
Οι Maiden και συγκεκριμένα ο Dickinson ξερουν πολυ περισσότερα απο ιστορία απο οτι ο τσιπρας κι οι άλλοι, ουτε θα ζητούσαν απο κανέναν την άδεια να το παίξουν :) Απλα δεν το παίζουν πουθενά. Δεν ξερω γιατι…

Ας ελπίσουμε (για μια ακόμα φορά!) στην έκπληξη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom