Για αυτό σε βλέπω πάντα στην επιφάνεια.Θα δείξει, αν και τέτοιοι φελλοί επιπλέουν όσο τσιμέντο κι αν τους ρίξεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεταφυσικά φαινόμενα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ακριβως....επειδη δεν εχουμε οσφρηση και ακοη στα επιπεδα των αλλων ζωων,οι ανθρωποι αναπτυξαμε μια 6η αισθηση....κατι σαν "αισθηση κινδυνου".....ειχε γινει και ενα πειραμα.... δεν θυμαμαι πως το ειχαν σχεδιασει,αλλα εβαζαν τους ανθρωπους σε μια κατασταση κινδυνου....πριν ξεκινησει η κατασταση κινδυνου,χωρις να εχει καποιο στοιχειο ο ανθρωπος για το ποτε θα ξεκινησει,παρατηρουσαν αυξηση των χτυπων της καρδιας......Αυτό που γράφεις παραπάνω, έχει απλή λογική εξήγηση. Όλοι μας, ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, μπορούμε να θυμηθούμε κάποια στιγμή την οποία κατά κανόνα είμασταν μέσα σε πλήθος (Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, Κινηματογράφο, καφετέρια με πολύ κόσμο κλπ), νιώσαμε κάτι παράξενο, γυρίσαμε απότομα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, κι είδαμε κάποιο άτομο να μας κοιτάζει. Νιώσαμε κάποιον να συντονίζεται πάνω μας. Πολύ βαθιά πίσω στο χρόνο, οι πρόγονοι ήταν ανίκανοι να οσφρανθούν, ακούσουν τα αρπακτικά που τους λιγουρεύονταν κι άρχιζαν να τους προσεγγίζουν αθόρυβα. Κάποιοι ανέπτυξαν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται ότι κάποιος θηρευτής τους έχει βάλει στο στόχαστρο. Ενώ οι άλλοι Σάπιενς κάθονταν κι έξυναν τα αρχίδια τους, οι πρόγονοι με την εν λόγω μετάλλαξη στον εγκέφαλο αντιδρούσαν. Ανέβαιναν σε ψηλότερο κλαδί, έπαιρναν στα χέρια το όπλο τους και περίμεναν πανέτοιμοι, κάτι έκαναν τέλος πάντων. Είχαν περισσότερες πιθανότητες να γλυτώσουν, και ΤΕΛΙΚΑ άφησαν περισσότερους απογόνους. Έτσι λειτουργεί η Φυσική Επιλογή
Δικο μου περιστατικο....
Ειμαι με το αμαξι στον κεντρικο δρομο της περιοχης.....και θελω να στριψω δεξια στο στενο που μενω....θυμομουν οτι εχω ενα μηχανακι πισω μου....βγαζω φλας,και τσεκαρω δεξι καθρεφτη να δω που ειναι το μηχανακι....αλλα κοιτωντας τον καθρεφτη νοιωθω σαν να με "χτυπαει ρευμα"....και παταω φρενο!!! κοκκαλωνει το αμαξι και οπως γυρναω μπροστα,βλεπω ενα παιδακι 10 εκατοστα απο τον προφυλακτηρα!!!! Επεσε κατω βεβαια....αλλα πιο πολυ απο την τρομαρα του!!!!! το θεμα ειναι οτι το ποδι μου πατησε το φρενο,πολυ πριν δω το παιδακι....
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
μπορούμε να θυμηθούμε κάποια στιγμή την οποία κατά κανόνα είμασταν μέσα σε πλήθος (Μέσο Μαζικής Μεταφοράς, Κινηματογράφο, καφετέρια με πολύ κόσμο κλπ), νιώσαμε κάτι παράξενο, γυρίσαμε απότομα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, κι είδαμε κάποιο άτομο να μας κοιτάζει.
Εγω μαγκες κατι κωλους σε τραινα και λεωφορεια που εχω κοιταξει πολυ επιμονα, δεν μπορω να πω οτι επιασε το βουντου να γυρισουν να με κοιταξουν οι κατοχοι τους. Και οταν λεμε επιμονα, εννοουμε επιμονα, ειχα κεντραρει το καθε ματι στο καθε κωλομαγουλο και δεν τα εκλεινα ουτε για οφθαλμικη λιπανση.Ακριβως....επειδη δεν εχουμε οσφρηση και ακοη στα επιπεδα των αλλων ζωων,οι ανθρωποι αναπτυξαμε μια 6η αισθηση....
Λετε να χει χαλασει το wifi μου;
μηπως το εχεις βαλει ρυθμιση "απορητο"???? Βαλε ρυθμιση "κοινη χρηση"...Εγω μαγκες κατι κωλους σε τραινα και λεωφορεια που εχω κοιταξει πολυ επιμονα, δεν μπορω να πω οτι επιασε το βουντου να γυρισουν να με κοιταξουν οι κατοχοι τους. Και οταν λεμε επιμονα, εννοουμε επιμονα, ειχα κεντραρει το καθε ματι στο καθε κωλομαγουλο και δεν τα εκλεινα ουτε για οφθαλμικη λιπανση.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Ναι. Ο εγκεφαλός σου αντιλήφθηκε ότι κάτι έτρεχε. Χωρίς κάποια προειδοποίηση άλλου, ας πούμε ένα κορνάρισμα.Ακριβως....επειδη δεν εχουμε οσφρηση και ακοη στα επιπεδα των αλλων ζωων,οι ανθρωποι αναπτυξαμε μια 6η αισθηση....κατι σαν "αισθηση κινδυνου".....ειχε γινει και ενα πειραμα.... δεν θυμαμαι πως το ειχαν σχεδιασει,αλλα εβαζαν τους ανθρωπους σε μια κατασταση κινδυνου....πριν ξεκινησει η κατασταση κινδυνου,χωρις να εχει καποιο στοιχειο ο ανθρωπος για το ποτε θα ξεκινησει,παρατηρουσαν αυξηση των χτυπων της καρδιας......
Δικο μου περιστατικο....
Ειμαι με το αμαξι στον κεντρικο δρομο της περιοχης.....και θελω να στριψω δεξια στο στενο που μενω....θυμομουν οτι εχω ενα μηχανακι πισω μου....βγαζω φλας,και τσεκαρω δεξι καθρεφτη να δω που ειναι το μηχανακι....αλλα κοιτωντας τον καθρεφτη νοιωθω σαν να με "χτυπαει ρευμα"....και παταω φρενο!!! κοκκαλωνει το αμαξι και οπως γυρναω μπροστα,βλεπω ενα παιδακι 10 εκατοστα απο τον προφυλακτηρα!!!! Επεσε κατω βεβαια....αλλα πιο πολυ απο την τρομαρα του!!!!! το θεμα ειναι οτι το ποδι μου πατησε το φρενο,πολυ πριν δω το παιδακι....
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Διόλου απίθανο οι κάτοχοι των εν λόγω κώλων να ένιωθαν το βλέμμα σου, αλλά να μην γύρναγαν επειδή κάθε μέρα τους συμβαίνει το ίδιοΕγω μαγκες κατι κωλους σε τραινα και λεωφορεια που εχω κοιταξει πολυ επιμονα, δεν μπορω να πω οτι επιασε το βουντου να γυρισουν να με κοιταξουν οι κατοχοι τους. Και οταν λεμε επιμονα, εννοουμε επιμονα, ειχα κεντραρει το καθε ματι στο καθε κωλομαγουλο και δεν τα εκλεινα ουτε για οφθαλμικη λιπανση.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Τωρα που το σκεφτομαι, πιθανοτατα να κοιταγαν και αλλοι παικτες και να λαμβαναν οι κωλοι μπερδεμενα σηματα. Οπως οταν πατας το 5 και το 7 ταυτοχρονα στο τηλεκοντρολ της τιβι και επειδη ουτε το 57 ουτε το 75 καναλι εχουν κατι, η τιβι κανει τον κινεζο... Αβυσσος η ψυχη του κωλουΔιόλου απίθανο οι κάτοχοι των εν λόγω κώλων να ένιωθαν το βλέμμα σου, αλλά να μην γύρναγαν επειδή κάθε μέρα τους συμβαίνει το ίδιο
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Τι έγινε φίλε τέλος το νήμα στο έκλεισαν ....αφού εβριζες τους μύστες έτσι είναι αυτά ....Για αυτό σε βλέπω πάντα στην επιφάνεια.
Μεχρι και ο τυπος με το μηχανακι σταματησε και μου ειπε "ρε φιλε στο 1 μετρο πεταχτηκε.....πως προλαβες να φρεναρεις??...αφου σε ειδα που με κοιτουσες απο τον καθρεφτη..."Ναι. Ο εγκεφαλός σου αντιλήφθηκε ότι κάτι έτρεχε. Χωρίς κάποια προειδοποίηση άλλου, ας πούμε ένα κορνάρισμα.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ είχα δει ένα γυφτάκι που έκανε τάχα πως θα πεσει μπροστά στο μπροστινό αυτοκίνητο για να τρομάξει τον οδηγό και να του κάνει πλάκα.
Έτσι είσαι λέω, και μόλις πλησιάσα κόβω το τιμόνι κατα πάνω του να το πατήσω, αλλά το μαλακισμένο είχε έκτη αίσθηση πήδηξε προς το πεζοδρόμιο αμέσως στο τσακ.
Έτσι είσαι λέω, και μόλις πλησιάσα κόβω το τιμόνι κατα πάνω του να το πατήσω, αλλά το μαλακισμένο είχε έκτη αίσθηση πήδηξε προς το πεζοδρόμιο αμέσως στο τσακ.
Κάνε τέτοια, να πατήσεις γυφτάκι, να το πληρώνεις για ελβετάκι μετά...Εγώ είχα δει ένα γυφτάκι που έκανε τάχα πως θα πεσει μπροστά στο μπροστινό αυτοκίνητο για να τρομάξει τον οδηγό και να του κάνει πλάκα.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Μάγκες υπάρχει τηλεπάθεια !
Σκεφτόμουν την Τίφανυ από το yourangels σήμερα
και τι να δώ;
Ήρθε ! !!!
Η πούτσα μου ΄ήταν πολύ σηκωμένη και πολύ
σκληρή, θέλω να ξαναγαμίσω αυτό το καυλάκι !
Σκεφτόμουν την Τίφανυ από το yourangels σήμερα
και τι να δώ;
Ήρθε ! !!!
Η πούτσα μου ΄ήταν πολύ σηκωμένη και πολύ
σκληρή, θέλω να ξαναγαμίσω αυτό το καυλάκι !
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Ρε τι έπαθα σήμερα τι εφιάλτης ήταν αυτός. Σας γράφω μπας και εξιλεωθω.
Είδα τον θείο μου που έχει πεθάνει εδώ και 12 χρόνια στον ύπνο μου να μου λέει:
-Εμένα δεν μου έστειλες ακόμα την Τζούλια.....
Η ιστορία έχει ως εξής. Ήταν 2010, που ο καλός μας θειος μας άφησε χρόνους λόγω ανιατης ασθένειας.
Στην κηδεία λοιπόν εν μέσω θλίψης και στεναχώριας, βρισκω το μούτρο τον ξάδερφο μου, που ο πουστης σίγουρα είναι γραμμένος και εδώ, γιατί είναι μεγάλη λέρα, σαν και εμένα.
Με τα πολλά και όπως πηγαίναμε τον θείο στην εκκλησία εγώ είχα στο νοκια με πλήκτρα ακόμα τότε την τσόντα της Τζούλιας, που ήταν φρέσκο απόκτημα ημερών, μου την είχε στείλει ένας πελάτης που χρωστάγε στο μαγαζί της Παναγίας τα μάτια, μπας και του κάνω κανένα σκοντο.
Στείλτη στείλτη με Bluetooth, μου πριξε τα αρχιδια ο ξάδερφος, έκανε μισή ώρα το video να σταλεί και κάποια στιγμή διακόπηκε γιατί απομακρυνθηκαμε. Ξαναστειλα μέσα στην εκκλησία, ξανά έστειλα όταν τον θαβαμε, στο τέλος το video, ολοκληρώθηκε η μεταφορά στον καφέ της παρηγοριάς..... Ο ξάδερφος στα 5 μέτρα μη χαθεί το Bluetooth....
Και ο ξάδερφος άρχισε να στέλνει σε άλλους και σε άλλους, μέχρι που έβλεπες στην κηδεία και στην επιστροφή στο σπίτι, όλοι να έχουν τα κινητά και να περιμένουν με έξαψη την Τζούλια.
Θυμάμαι τα ομηρικά γαμησια που μου έκανε η γυναίκα μου μετά την κηδεία, καθώς το βράδυ μεχρι και αυτή από στόμα σε στόμα έμαθε για την τσόντα, και μόλις την είδε, βγήκε από μέσα της η Τζούλια...
Είδα τον θείο μου που έχει πεθάνει εδώ και 12 χρόνια στον ύπνο μου να μου λέει:
-Εμένα δεν μου έστειλες ακόμα την Τζούλια.....
Η ιστορία έχει ως εξής. Ήταν 2010, που ο καλός μας θειος μας άφησε χρόνους λόγω ανιατης ασθένειας.
Στην κηδεία λοιπόν εν μέσω θλίψης και στεναχώριας, βρισκω το μούτρο τον ξάδερφο μου, που ο πουστης σίγουρα είναι γραμμένος και εδώ, γιατί είναι μεγάλη λέρα, σαν και εμένα.
Με τα πολλά και όπως πηγαίναμε τον θείο στην εκκλησία εγώ είχα στο νοκια με πλήκτρα ακόμα τότε την τσόντα της Τζούλιας, που ήταν φρέσκο απόκτημα ημερών, μου την είχε στείλει ένας πελάτης που χρωστάγε στο μαγαζί της Παναγίας τα μάτια, μπας και του κάνω κανένα σκοντο.
Στείλτη στείλτη με Bluetooth, μου πριξε τα αρχιδια ο ξάδερφος, έκανε μισή ώρα το video να σταλεί και κάποια στιγμή διακόπηκε γιατί απομακρυνθηκαμε. Ξαναστειλα μέσα στην εκκλησία, ξανά έστειλα όταν τον θαβαμε, στο τέλος το video, ολοκληρώθηκε η μεταφορά στον καφέ της παρηγοριάς..... Ο ξάδερφος στα 5 μέτρα μη χαθεί το Bluetooth....
Και ο ξάδερφος άρχισε να στέλνει σε άλλους και σε άλλους, μέχρι που έβλεπες στην κηδεία και στην επιστροφή στο σπίτι, όλοι να έχουν τα κινητά και να περιμένουν με έξαψη την Τζούλια.
Θυμάμαι τα ομηρικά γαμησια που μου έκανε η γυναίκα μου μετά την κηδεία, καθώς το βράδυ μεχρι και αυτή από στόμα σε στόμα έμαθε για την τσόντα, και μόλις την είδε, βγήκε από μέσα της η Τζούλια...
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 662K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 8K