Πατερ φοβερή ιδιότητα! Ότι μουνι βλέπεις από μακριά το φέρνεις στα μουτρα σου!
πιτσιρικι ειπα
@Διανοούμενος
αλλα τωρα που ειπες για μουνι, θυμηθηκα κατι αλλο.
ειχα δει ονειρο οτι κανω σεξ με μια ψηλη ξανθια μουναρομουναρα, που φορουσε μαυρα εσωρουχα και ζαρτιερες. προσωπο κορμι ολα τελεια, οτι μου αρεσει ακριβως... αν και προτιμω τις μελαχρινες πιο πολυ.
μου εριχνε σχεδον ενα κεφαλι.
το δωματιο ηταν πολυ σκοτεινο και το κρεβατι ηταν ενα στρωμα πανω σε κατι σαν υποστρωμα, χωρις τα γυρω γυρω η' πλατη. μιλαμε για τρελο σεξ ομως.
μια μερα λοιπον ανεβαινω φυλης 86 οροφο (φανταζομαι ξερεις πως ειναι ο χωρος εκει εε ?) και βλεπω τη ξανθια του ονειρου, οπως ακριβως την ειχα δει.
μαυρα εσωρουχα, ζαρτιερες και μου εριχνε μισο κεφαλι με τα πορνοτακουνα.
αυτο το σκηνικο πριν καμια 10αρια + χρονια φαντασου.
αφου εμεινα με το στομα ανοιχτο να την κοιταω σα χανος, ουτε που καταλαβα πως ειχα μπει δωματιο και την περιμενα. σκαει μεσα και κανουμε ΤΟ ΣΕΞ με απιστευτες στασεις, να μου εχει δεσει το καβλι με τις ζαρτιερες και να πεφτει τρελος πονος. τελειωνοντας, εχει μεινει καγκελο και αυτη και με ξεκιναει στην ανακριση ενω ειναι ξαπλωμενη.
που θα πας τωρα, με ποια θα βγεις και τι θα κανεις κλπ κλπ.
της λεω θα παω σε ενα παρτυ, ενω ντυνομουν.
μου λεει θα εχει και γυναικες στο παρτυ ?
ε λεω μαλλον, δεν ειμαι γκεουλας, οπως ειδες.
παιρνει το λευκο πουκαμισο που ειχα Levis με απιστευτο υφασμα, το θυμαμαι ακριβως σαν τωρα, τεντωνει το γιακα και τον περναει ολον με τα κοκκινα χειλια της, αφηνοντας μου κραγιον. σαν να περναγε τη γλωσσα να σφραγισει ενα φακελο αλληλογραφιας φαντασου.
εμεινα μαλακας. της λεω τι κανεις αυριο ?
τιποτα μου λεει.
δωσε μου το τηλεφωνο σου.
γραψε μου λεει... 69 κλπ κλπ.
τι ωρα να σε παρω ?
μετα τις 11.00 οτι ωρα θες.
ολο το κομιουνικεϊσο στα αγγλικα.
τελειωνουμε, κατεβαινω και παω στο αμαξι που ειχα τοτε.
παω στο παρτυ κανονικα και γυριζω σπιτι ξημερωματα κλασσικα.
ανεβαινω δωματιο, γδυνομαι και παω να δω το τηλεφωνο στο χαρτακι.
ψαχνω τσεπες, ψαχνω, κωλοτσεπες, ξαχνω πουκαμισοτσεπη, ψαχνω, ψαχνω, ξαναψαχνω... τιποτα, πουθενα το γαμωχαρτο.
λεω θα'χει πεσει στο αμαξι και απο τη χαρα μου δε θα το εβαλα καλα στην τσεπη.
με την αναμπουμπουλα εχει παει 10,00.
κατεβαινω κατω αμαξι και το γδυνω στην κυριολεξια.
ταμπλω, πατακια μπρος πισω, ντουλαπακια, τασακια, πορτμπαγκαζ, ρεζερβα, ραδιοκασετοφωνο, καθισματα .... ΤΙΠΟΤΑ !!!
τα πεταω ολα μεσα και ανεβαινω σπιτι.
εχει παει 11,00 και ξεκιναω να περνω αριθμους τυχαιους.
θυμομουν καποια ψηφια.
πηρα καμια 10αρια, ολα λαθος.
εκει πεσανε ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ σε ολες τις παγκοσμιες θρησκευτικες βερσιονς.
την επομενη μερα στα καπακια, ξαναπαω ιδια ωρα ακριβως στο 86 και περιμενω να βγει το μωρο.
βγαινει ενα 3μπαζο περιοπης και τρωω την πρωτη ηττα.
παω μεσα στον πουστοτσατσο και ρωταω η ΕΛΕΝΑ η χθεσινη, το αλογο, που ειναι σημερα ?
και μου λεει το εξης κουφο.
ποια ΕΛΕΝΑ ? δε ξερω καμια ελενα.
χθες ηταν αλλος τσατσος και σημερα ειμαι εγω με αλλη κοπελα.