Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ μεταφορα του πατησιων 160 στην φερρων 19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
μπα.....εμφανησιακα τουλαχιστον δεν παιζει να την διαλεξω....τωρα τι πως ειναι μεσα μαλλον δεν θα το μαθω.....
  για ποια χριστινα λεs  ?  για το boss  η για το μικρο με το baby-face ? 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
  για ποια χριστινα λεs  ?   για το boss  η για το μικρο με το baby-face ? 
οχι για την σεριφισα ....αυτη κ αν ειναι εκτος γουστων μου....να πω την αληθεια ο loop μου ειπε να περασω με την δικια σου........αλλα μπα.. ;)

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
πήρα προ καιού 1,5 εβδομάδας την Κατερίνα (Αλβανάκι).

Εμαφάνιση καλή σώμα προς το αδύνατο κωλο χαλαρό.

Συμμετοχή 0 βαριέται αφάνταστα.

Μόνο για αυτό χ
δεν κάνει για αυτή την δουλειά

ας το λάβουν υπόψη ότι πλέον με άχρηστες δεν γίνεται δουλειά

Επαναλαμβάνω συμμετοχή  ολοκληρψτικό μηδέν

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
    ποια δικια μου ?  την εχει πηδηξει και ο loop ?  looppppppppppppppppp  που εισαι αχορταγε ?   
:coffee:

Ντοντ γουορι....απλα ηξερα την αδυναμια σου στο πρωην 160....οπότε περνουσα και ακουγα γελια και χαρες(και ουισκακια :cool2:)απο κουζινα μερια,ηξερα οτι ησουν μεσα :grin:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
:coffee:

Ντοντ γουορι....απλα ηξερα την αδυναμια σου στο πρωην 160....οπότε περνουσα και ακουγα γελια και χαρες(και ουισκακια :cool2:)απο κουζινα μερια,ηξερα οτι ησουν μεσα :grin:
  :2funny:  :2funny:    πραγματι, εχω μερικεs  που τιs παω ,  που ειναι σε 3-4 μαγαζια.    αλλα στο 160 , εχω  κατι μηνεs να παω  και στο καινουργιο τουs, δεν εχω παει ακομη.

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
και 10αδες αλλοι......δικια σου ,ειναι του γουστου σου... ;)
    ;)  ;)    μηπωs εκατονταδεs ?            την αλλα φορα οταν ξανασυναντησειs τιs αδελφουλεs να τιs καλησπερισειs  οπωs πρεπει με διπλο χαιρετισμο.      :thefinge:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
    ;)  ;)     μηπωs εκατονταδεs ?            την αλλα φορα οταν ξανασυναντησειs τιs αδελφουλεs να τιs καλησπερισειs   οπωs πρεπει με διπλο χαιρετισμο.       :thefinge:
τι λες ρε....αυτες ειναι ικανες να μου την πεσουν μετα..... :cheesy: κ ποιος τα βγαζει περα κ με της δυο μαζι.............

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
τι λες ρε....αυτες ειναι ικανες να μου την πεσουν μετα..... :cheesy: κ ποιος τα βγαζει περα κ με της δυο μαζι.............
  :2funny:         θα μαζεψουν παλι ολο το χρημα.     :tooth: :tooth:  οπωs ειχε γινει και την αλλη φορα.     ιδιωs  η  μια,  τα 7-8   :fuck1:  τα ειχε σιγουρα την ημερα , λογω τηs εμφανισηs και χωριs να προσφερει και τιποτα το ιδιαιτερο μεσα.   και καθε τοσο και λιγακι  λογω των πολλων  :fuck1:  ετρεχε στον γυναικολογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom