Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησιων 145

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spa@xristina

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλιμερα σιμερα θα είμαστε.κατεριννα.μαριννα.σηερι.χριστιννα.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Τι καλο εχει σημερα ;και μεχρι τι ωρα;

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αρνάκι στη γάστρα, γεμιστά, μουσακά και όλα της ώρας.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.223
Πόντοι
506
...Έχει καμιά βυζαρού εδώ??

spa@xristina

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΙΜΕΡΑ  ΣΙΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.  ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΡΙΝΑ, ΑΛΕΚΣΑΝΔΡΑ, ΚΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΗΕΡΙΝΑ.  :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  ενα περασμα απο εδω και ,    αννα και μαγια εχουν φυγει .  το μαγαζι ειναι πια  για  τους  μιλφακηδες.  μια ψηλη ξανθια ανοιξε,  η κατερινα.( 50-55 )    επισης  ηταν  μια αλεξανδρα  νταρντανε  ,  με καλα  :tits:  τα εχει τα πιασιματακια της ( 40-45 )  .    μαρινα ( κατσαρα μαυρα μακρυα  μαλλια . πιο μικρη απο τις  2 προηγουμενες ).  και η σηερινα (  καλες  αναλογιες ,  ωραιο σωματακι , πολυ  καυλιαρικο και ομορφο κωλλαρακι , μεγαλουτσικα  :tits: μακρυα  μαυρα  ισια μαλλια.    η καλυτερη και  σιγουρα η πιο μικρη . 35αρα ? ) . 

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το μαγαζί είχε δύο Άννες. Αυτή με τα κοκκινωπά μαλλιά και την χοντρούλα που δούλευε παλιά στο Μάρνης. Εσύ για ποιά λες;

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Το μαγαζί είχε δύο Άννες. Αυτή με τα κοκκινωπά μαλλιά και την χοντρούλα που δούλευε παλιά στο Μάρνης. Εσύ για ποιά λες;

για την πρωτη .    τωρα για αυτην την αννα που λες  που δουλευε και μαρνης ,  μαλλον θα λες για αυτην που εχει το μαγαζι , και εδω λεγεται χριστινα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
περασμα πριν λιγες μερες,πασαρελα απο 2 χοντρες και μια ψηλολιγνη μιλφ,η Χριστινα απο το 160 και Φερων δεν ηταν εκεινη τη μερα στο μαγαζι-ψηλολιγνη ξανθια μιλφ με εβαλε στο δωματιακι σαν τον Ντεμη :2funny: :s&m_2: και με αισθησιακη σιγανη φωνη μου ελεγε τι και πως απο τιμες και προγραμμα...της ζητησα να μου δειξει το κωλαρακι της και τα βυζια της,με μια αστραπιαια κινηση και τα 2 φανερωθηκαν μπροστα μου..δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια αν και με δελεασε με 60 να περασω,το αφησα και ανοιξα την πορτα για την Πατησιων..
Με λιγα λογια--οταν τετοιες εποχες το ροστερ ειναι τετοιο,δυσκολα τα πραγματα...----

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πάντα για μιλφάκιδες ήταν

η αννα ,  η μαγια , η μαριαννα , μια αλλη που πηγε μετα στην γιαννα (  δεν θυμαμαι  το ονομα )  η συλβια  κλπ    δεν ηταν  μεγαλες.  απο 24 μεχρι 29 χρ.

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
περασμα πριν λιγες μερες,πασαρελα απο 2 χοντρες και μια ψηλολιγνη μιλφ,η Χριστινα απο το 160 και Φερων δεν ηταν εκεινη τη μερα στο μαγαζι-ψηλολιγνη ξανθια μιλφ με εβαλε στο δωματιακι σαν τον Ντεμη :2funny: :s&m_2: και με αισθησιακη σιγανη φωνη μου ελεγε τι και πως απο τιμες και προγραμμα...της ζητησα να μου δειξει το κωλαρακι της και τα βυζια της,με μια αστραπιαια κινηση και τα 2 φανερωθηκαν μπροστα μου..δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια αν και με δελεασε με 60 να περασω,το αφησα και ανοιξα την πορτα για την Πατησιων..
Με λιγα λογια--οταν τετοιες εποχες το ροστερ ειναι τετοιο,δυσκολα τα πραγματα...----

μηπως πηγες  την παρασκευη το απογευμα ? 

spa@xristina

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα.Σημερα ειμαστε Χριστινα,Κατερινα,Μαρινα,Αλεχανδρα,Σερινα,Μαριαννα. :-* :-* :-* :-*

spa@xristina

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
.Σημερα ειμαστε Χριστινα,Κατερινα,Μαρινα,Αλεχανδρα,μαριαννα :-* :-* :-* :-*

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
καλημερα στα κοριτσια...
θα μας πειτε (για να μην διαβαζουμε ολο το θεμα)
ποσο κοστιζει η επισκεψη? προγραμμα-διαρκεια κλπ...
ευχαριστω πολυ !!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom