Πέρασα χτες Δευτέρα απο το εν λόγω κατάστημα στο οποίο είχα να πάω περίπου 2 μήνες. Εξεπλάγην πολύ ευχάριστα οταν είδα μια δίμετρη κουκλάρα να μου ανοίγει την πόρτα. Ηταν η Χριστίνα (ή Αννα τώρα τελευταία), η ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία ήταν αδυνατισμένη πάρα πολύ και καταφανώς πολύ πιό όμορφη και σεξουαλική! Φόρεγε ένα φόρεμα που διαγραφόταν σχεδόν τα 3/4 του στήθους της (βυζάρες 3 με 3,5), και κοντό σχεδον μέχρι τον κώλο φαινόταν το μικροσκοπικό στρινγκάκι της. Καύλωσα τόσο πολύ μαζί της, που όταν μου ανήγγειλε τις άλλες κοπέλες και πήγε να τις φωνάξει για να τις δω, την σταμάτησα και της είπα οτι δε θέλω να δω καμμία και την προέτρεινα να κάτσει δίπλα μου στο καναπέ να τα πούμε για πολύ λίγο. Αντ' αυτού κάθισε με πλάτη τον μπράτσο του καναπέ και μου άνοιξε διάπλατα τις δίμετρες ποδάρες της. Δεν άντεξα και έπεσα με τα μούτρα μέσα στη μουνάρα της που μοσχομύριζε και παραμερίζοντας το στρινγκ έπιασα δουλειά. Ο μούναρος καύλωσε τόσο πολύ, που με σήκωσε όρθιο και άρχισε να μου παίρνει πίπα ακάπωτη. Για να μη χύσω, την σήκωσα και ξάπλωσε στο κρεββάτι του μασάζ όπου άρχισα να την γλύφω απο την κορυφή μέχρι τα νύχια. Ενιωσα το σάκχαρο μου και τη πούτσα μου στα ύψη!!!
Η κόρη ήταν γινομένο φρούτο πια και άρχισα να την γλύφω απο πίσω. Δεν μου αντέδρασε, ίσα ίσα, έδειχνε να το απολαμβάνει. Με σταμάτησε και μου πέρασε το προφυλακτικό και αφού με πίπωσε για λίγο, με οδήγησε στη πίσω τρυπούλα όπου βέβαια και κατέθεσα!
Η Χριστίνα χτες ήταν το κάτι άλλο με τεράστια συμμετοχή, νόμιζα ότι πήδαγα κάποια γκομενά μου.
Χαίρομαι, που κάποιες ιδρώνουν για τη φανέλλα και άξίζουν τα λεφτά τους.