Ανοιξε και εσυ τοτε ενα μεσημεριανο ή και βραδυνο αφου ειναι τοσο καλη επενδυση,και εγω μεσατι για κλεισιμο ρε
αστο πολυ κονομα πεφτει
μιλαμε για πανω απο 1 εκ euro ο καθενας
μιλαω επειδη ξερω οχι στην τυχη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεσημεριανά Κωλόμπαρα-Στριπ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
little devil!!!
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας παιδες εχω ακουσει για ενα στριπ κλαμπ βασικα δεν ειναι μονο με στριπτιζκανεις και αλλα απ οτι λεει η διαφημηση για πρωτη φορα στην ελλαδα και κατι τετοια στην λεωφορο δημοκρατιας το παρις αν δεν κανω λαθος γνωριζει καποιος τπτ?
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Ανοιξε και εσυ τοτε ενα μεσημεριανο ή και βραδυνο αφου ειναι τοσο καλη επενδυση,και εγω μεσα
εμαθες ορθογραφια?η μας δουλευες τοσο καιρο?
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
αυτό φιλαράκι ήταν πολύ καιρό τώρα ο βόθρος μας δουλεύει κανονικότατα . ;) ;) ;)εμαθες ορθογραφια?η μας δουλευες τοσο καιρο?
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
αυτό φιλαράκι ήταν πολύ καιρό τώρα ο βόθρος μας δουλεύει κανονικότατα . ;) ;) ;)
ααα.δεν μου αρεσουν αυτα.αλλος ειμαι και αλλον δειχνω προς τα εξω?και τι κερδιζω??
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
σαν τι θέλεις να κερδίσεις ?ααα.δεν μου αρεσουν αυτα.αλλος ειμαι και αλλον δειχνω προς τα εξω?και τι κερδιζω??
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Συνημμένα
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
αυτό ευχαρίστως να στο δώσω .αυτο......
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
αυτό ευχαρίστως να στο δώσω .
οχι σε μενα αντωνη.εγω οτι ειμαι και εξω ειμαι και εδω.μαλλον σε αλλον αρμόζει
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν σε καταλαβαίνω φιλαράκο τι θέλεις να πεις ? για κάνε το λιανά .οχι σε μενα αντωνη.εγω οτι ειμαι και εξω ειμαι και εδω.μαλλον σε αλλον αρμόζει
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
δεν σε καταλαβαίνω φιλαράκο τι θέλεις να πεις ? για κάνε το λιανά .
ελα ρε συ αντωνη.βλεπω ενα ποστ του βοθρου με σωστη ορθογραφια.και ποσταρω:εμαθες ορθογραφια?η μας δουλευες τοσο καιρο? μου απαντας οτι αυτο παιζει κανονικοτατα.και λεω τι μπορει να κερδιζει καποιος αν αλλος ειναι και αλλον μας παριστανει εδω.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
και εγώ που να ξέρω ρε συ άμα ο βόθρος παριστάνει άλλον εδώ μέσα και άλλων έξω, πάντως δεν μπορεί στην αρχή να έγραφε κανονικά και μετά να άλλαξε, εκεί κάτι παίζει, κάτι βρωμάει αλλά δεν με ενδιαφέρει . ;) ;) ;)ελα ρε συ αντωνη.βλεπω ενα ποστ του βοθρου με σωστη ορθογραφια.και ποσταρω:εμαθες ορθογραφια?η μας δουλευες τοσο καιρο? μου απαντας οτι αυτο παιζει κανονικοτατα.και λεω τι μπορει να κερδιζει καποιος αν αλλος ειναι και αλλον μας παριστανει εδω.
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
και εγώ που να ξέρω ρε συ άμα ο βόθρος παριστάνει άλλον εδώ μέσα και άλλων έξω, πάντως δεν μπορεί στην αρχή να έγραφε κανονικά και μετά να άλλαξε, εκεί κάτι παίζει, κάτι βρωμάει αλλά δεν με ενδιαφέρει . ;) ;) ;)
δεν ειπα ρε συ ατνωνη οτι ξερεις ΕΣΥ.ΕΓΩ το λεω οτι ειναι μαλακια.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
κακό του κεφαλιού ρε συ φίλε .δεν ειπα ρε συ ατνωνη οτι ξερεις ΕΣΥ.ΕΓΩ το λεω οτι ειναι μαλακια.
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
κακό του κεφαλιού ρε συ φίλε .
οκ αρκετα ασχοληθήκαμε.ελα στο θρεντ του λιλα πεφτει πολυ γελιο.c u my friend
Επισκέπτης
ελα ρε συ αντωνη.βλεπω ενα ποστ του βοθρου με σωστη ορθογραφια.και ποσταρω:εμαθες ορθογραφια?η μας δουλευες τοσο καιρο? μου απαντας οτι αυτο παιζει κανονικοτατα.και λεω τι μπορει να κερδιζει καποιος αν αλλος ειναι και αλλον μας παριστανει εδω.
read behind the lines φιλτατε...
τι εννοεις?read behind the lines φιλτατε...
καλα πεδια για τν ορθο εχο απαντισι και αλεσ φορεσ αλα εσισ δε το χετε διαβασι ,οποτε ξαναπαντο ιμουν ορθοντοπε και με γουιντουσ και δε εμπενα μονοσ στο σατι ουτε εγραφα σιχνα γιατι ντρεπομουν,τορα εχο φεντορα και το ορθοντοπε αργι πολι οποτε με ανεχεστε ετσι οποσ ιμε,τορα αμα δε σασ αρεσο πιτε να με διοξετε καντε ψιφοφορια ζιτιστε το απο τουσ σαιταρχεσ,εγο παντοσ σασ εφχομε τα καλιτερα και καλεσ γιορτεσ ,ουτε θα στεναχοριθο ,γιατι σιγουρα δε ιμαστε στιν ιδια μορφοτιριακι επιπεδα!!!!!!να στε καλα καλα πεδια!!!!!!!!!!!!δεν ειπα ρε συ ατνωνη οτι ξερεις ΕΣΥ.ΕΓΩ το λεω οτι ειναι μαλακια.