Νέα

Μεσημεριανά Κωλόμπαρα-Στριπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι για κλεισιμο ρε
αστο πολυ κονομα πεφτει
μιλαμε για πανω απο 1 εκ euro ο καθενας
μιλαω επειδη ξερω οχι στην τυχη
Ανοιξε και εσυ τοτε ενα μεσημεριανο ή και βραδυνο αφου ειναι τοσο καλη επενδυση,και εγω μεσα

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
καλησπερα σαs εκτοσ απο 2 παμπ στο κεντρο στην οδο πιπινου και μια ακομα στην αλεξανδραs ξερει κανειs καmiaμεσημεριανο εσημεριανη παμπ.

little devil!!!

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδες  εχω ακουσει για ενα στριπ κλαμπ βασικα δεν ειναι μονο με στριπτιζκανεις και αλλα απ οτι λεει η διαφημηση για πρωτη φορα στην ελλαδα και κατι τετοια στην λεωφορο δημοκρατιας το παρις αν δεν κανω λαθος γνωριζει καποιος τπτ?  :think:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    1,9 KB · Εμφανίσεις: 42

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
δεν σε καταλαβαίνω φιλαράκο τι θέλεις να πεις ? για κάνε το λιανά .

ελα ρε συ αντωνη.βλεπω ενα ποστ του βοθρου με σωστη ορθογραφια.και ποσταρω:εμαθες ορθογραφια?η μας δουλευες τοσο καιρο? μου απαντας οτι αυτο παιζει κανονικοτατα.και λεω τι μπορει να κερδιζει καποιος αν αλλος ειναι και αλλον μας παριστανει εδω.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ελα ρε συ αντωνη.βλεπω ενα ποστ του βοθρου με σωστη ορθογραφια.και ποσταρω:εμαθες ορθογραφια?η μας δουλευες τοσο καιρο? μου απαντας οτι αυτο παιζει κανονικοτατα.και λεω τι μπορει να κερδιζει καποιος αν αλλος ειναι και αλλον μας παριστανει εδω.
και εγώ που να ξέρω ρε συ άμα ο βόθρος παριστάνει άλλον εδώ μέσα και άλλων έξω, πάντως δεν μπορεί στην αρχή να έγραφε κανονικά και μετά να άλλαξε, εκεί κάτι παίζει, κάτι βρωμάει αλλά δεν με ενδιαφέρει . ;) ;) ;)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
και εγώ που να ξέρω ρε συ άμα ο βόθρος παριστάνει άλλον εδώ μέσα και άλλων έξω, πάντως δεν μπορεί στην αρχή να έγραφε κανονικά και μετά να άλλαξε, εκεί κάτι παίζει, κάτι βρωμάει αλλά δεν με ενδιαφέρει . ;) ;) ;)

δεν ειπα ρε συ ατνωνη οτι ξερεις ΕΣΥ.ΕΓΩ το λεω οτι ειναι μαλακια.

Επισκέπτης

read behind the lines φιλτατε...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειπα ρε συ ατνωνη οτι ξερεις ΕΣΥ.ΕΓΩ το λεω οτι ειναι μαλακια.
καλα πεδια για τν ορθο εχο απαντισι και αλεσ φορεσ αλα εσισ δε το χετε διαβασι ,οποτε ξαναπαντο ιμουν ορθοντοπε και με γουιντουσ και δε εμπενα μονοσ στο σατι ουτε εγραφα σιχνα γιατι ντρεπομουν,τορα εχο φεντορα και το ορθοντοπε αργι πολι οποτε με ανεχεστε ετσι οποσ ιμε,τορα αμα δε σασ αρεσο πιτε να με διοξετε καντε ψιφοφορια ζιτιστε το απο τουσ σαιταρχεσ,εγο παντοσ σασ εφχομε τα καλιτερα και καλεσ γιορτεσ ,ουτε θα στεναχοριθο ,γιατι σιγουρα δε ιμαστε στιν ιδια μορφοτιριακι επιπεδα!!!!!!να στε καλα καλα πεδια!!!!!!!!!!!!

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Καλησπερα σαs εκτοσ απο τηs pub πιπινου oδοs corner to νομα τησ και αλλη μια διπλα τηs,και αλλεs 3 οδοs περγαμου ειναι οι 2 και αλλοι μια fideglio πανω στην Αλεξανδραs ξερει κανειs κανενα αλλο μεσημεριανο κωλομπαρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom