Νέα

Μεσημεριανά Κωλόμπαρα-Στριπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά,

όποιος ξέρει αν παίζει κάτι μεσημεριάτικα για μας τους παντρεμένους εντός των Αθηνών, μπαράκι με φραπέ ίσως, στριπ (υπήρχε παλιά ένα αρχές Συγγρού που άνοιγε παλιά μεσημέρι απο τις 2) ας το πει please!  :think: :think:

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγω ειχα βολευτει παλια με ενα στριπ στη Συγγρου και Αμφιθεας μεχρι που εγινε πιστα.Νομιζω λεγοταν Σιροκο.Πηγαινα απο τις 7 το απογευμα και καθομουν μεχρι 9 οποτε και γυριζα στη γυναικα.Τωρα ξεραιλα.Μονο μασαζ .Μου εχουν λειψει ομως.Αν υπαρχει ενδιαφερομαι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε παιδιά,

όποιος ξέρει αν παίζει κάτι μεσημεριάτικα για μας τους παντρεμένους εντός των Αθηνών, μπαράκι με φραπέ ίσως, στριπ (υπήρχε παλιά ένα αρχές Συγγρού που άνοιγε παλιά μεσημέρι απο τις 2) ας το πει please!  :think: :think:

υπηρχε προ πενταετιας στην ευριπιδου οπου γινοντουστανε χτυποφραποεξαλλοσυνες απο τα μεσημερια,αλλα μας το κλεισανε και αυτο!που θα χαρουν τα σκελια μας φραπε τα μεσημεροαπογευματα,ε?σε τι καφετεριες θα φερουμε τα παιδια μας νικο τσαμτσικα?

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
στην οδο πιπίνου  και γ ΄σεμπτεμβριου  εχει δυο τετοια  μαγαζια ,αν δεν κανω λαθος ,το κορνερ και ενα αλλο διπλα διπλα ειναι . ειναι απο τις τρεις το μεσημερι .αν εχει αλλαξει κατι συγνωμη αλλα εχω να παω κανα χρονο

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
στην οδο πιπίνου  και γ ΄σεμπτεμβριου  εχει δυο τετοια  μαγαζια ,αν δεν κανω λαθος ,το κορνερ και ενα αλλο διπλα διπλα ειναι . ειναι απο τις τρεις το μεσημερι .αν εχει αλλαξει κατι συγνωμη αλλα εχω να παω κανα χρονο

Έχουν στριπ;

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Παιρνοντας απο την οδο Δημοκρατιας κοντα στην διασταυρωση με Καματερο(εχει πολλα σουβλατζιδικα και καφενεια εκει)εχει ενα κωλομπαρο ή στριπ πολυ παρακμιακο μου φαινεται οτι λεγεται cesars ή καπως ετσι ειδα απ'εξω ταμπελα που εγραφε ανοιχτα απο τις 18:00 το απογευμα.
Θα περασω ξανα και θα ενημερωσω..........εκτος εαν καποιος φιλος γνωριζει.
Βεβαια κεντρο δεν ειναι αλλα ειναι κοντα στην εθνικη οποτε αμα εχει καποιος δουλιτσα προς τα εκει παιρναει περνει την φραπεδια του και φευγει.
Βεβαα δεν ξερω τι παιζει!!!

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιρνοντας απο την οδο Δημοκρατιας κοντα στην διασταυρωση με Καματερο(εχει πολλα σουβλατζιδικα και καφενεια εκει)εχει ενα κωλομπαρο ή στριπ πολυ παρακμιακο μου φαινεται οτι λεγεται cesars ή καπως ετσι ειδα απ'εξω ταμπελα που εγραφε ανοιχτα απο τις 18:00 το απογευμα.
Βεβαια κεντρο δεν ειναι αλλα ειναι κοντα στην εθνικη οποτε αμα εχει καποιος δουλιτσα προς τα εκει παιρναει περνει την φραπεδια του και φευγει.
αυτο πριν δυο χρονια ηταν peep showειχα παει αλλα πολυ ξενερωμα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στην Κυπρο εχει νωρις το απογευμα λογω φανταρων και οχι μονο φραπε...

Anyparktos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
0

Και εγω το εχω δει αυτο το μαγαζι και μαλιστα το Σαββατο πηγε ενας φιλος

Χορος 20 €
Prive 50 €

Στο prive το οποιο ειναι δωματιακι σερβιρουν το φραπε

Να πω επισης οτι το μαγαζι ειναι strip club και οχι κωλομπαρο

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και εγω το εχω δει αυτο το μαγαζι και μαλιστα το Σαββατο πηγε ενας φιλος

Χορος 20 €
Prive 50 €

Στο prive το οποιο ειναι δωματιακι σερβιρουν το φραπε

Να πω επισης οτι το μαγαζι ειναι strip club και οχι κωλομπαρο
ειναι οντως strip αλλα πολυ δευτερο για να μην πω τριτο-τεταρτο.

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τι έγινε ρε παιδια δεν υπάρχει τιποτα τελικά ?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στην Κυπρο εχει....

nikosnikos69

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τι για κλεισιμο ρε
αστο πολυ κονομα πεφτει
μιλαμε για πανω απο 1 εκ euro ο καθενας
μιλαω επειδη ξερω οχι στην τυχη

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι για κλεισιμο ρε
αστο πολυ κονομα πεφτει
μιλαμε για πανω απο 1 εκ euro ο καθενας
μιλαω επειδη ξερω οχι στην τυχη
Μαθε και μας τους ασχετους φιλε,χαρισε μας την γνωση
Η γνωση ειναι δυναμη και επειδη δεν την εχω ειμαι αδυναμος :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom