Νέα

Mέσα Μαζικής μεταφοράς και Απεργίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μεχρι τωρα ο Ελληνας κοροιδευε τον Γερμανο που ετρωγε μονο μια χωριατικη
ενω αυτος με μισο μισθο του Γερμανου  παραγγειλε ολο το μαγαζι
ο Έλληνας ομως δεν πηγαινε στην αλλη ακρη του κοσμου για διακοπες! Αυτοι που πηγαινουν με γκρουπ σε αλλες χωρες με μια φετα καρπουζι τη βγαζουν αντιστοιχα! ή μηπως πιστευετε πως ο Ελληνας που παει στην Πραγα λ.χ. με γκρουπ μπαινει στο εστιατοριο και παραγγελνει ολο τον καταλογο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εαν εσεις πιστευετε πως εσεις ειστε οτι χειροτερο προσωπικα, τοτε πως κρινετε τους υπολοιπους?
παρε εσενα παραδειγμα,το τι μισος βγαζεις προς τους συνανθρωπους σου.για να καταλαβεις τι εννωω αγαπητε.

Επισκέπτης
παρε εσενα παραδειγμα,το τι μισος βγαζεις προς τους συνανθρωπους σου.για να καταλαβεις τι εννωω αγαπητε.
εγω βγαζω μισος για τους συνανθρωπους μου???  βλαμμενο εισαι παιδακι μου? που το ειδες αυτο?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ο Έλληνας ομως δεν πηγαινε στην αλλη ακρη του κοσμου για διακοπες! Αυτοι που πηγαινουν με γκρουπ σε αλλες χωρες με μια φετα καρπουζι τη βγαζουν αντιστοιχα! ή μηπως πιστευετε πως ο Ελληνας που παει στην Πραγα λ.χ. με γκρουπ μπαινει στο εστιατοριο και παραγγελνει ολο τον καταλογο?

μαλακια του που δεν παει... πιο φτηνα θα του βγει... απ το να παει σε ενα κοσμοπολιτικο νησι!
εμας γδερνουν και τους ξενους τους δινουν το ιδιο στην μιση τιμη....

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ειμαστε ο πιο κακομαθημενος και πλεονεκτης λαος? μπορειτε να μου το εξηγησετε?
Μας έκαναν κακομαθημένους. Άφηναν οι αγρότες τα χωριά τους και τα χωράφια τους στους αλλοδαπούς για να έρθουν στην Αθήνα να το παίξουν δημ. υπάλληλοι και πρωτευουσιάνοι.

Επισκέπτης
εμας γδερνουν και τους ξενους τουσ δινουν το ιδιο στην μιση τιμη....
ακριβως!
γιατι οι κατα τα άλλα "καλοι" ξενοι, βαζουν το πιστολι στον κροταφο των τουριστικων επιχειρηματιων της χωρας μας και τους εξουθενωνουν οικονομικα για να τα κονομανε αυτοι! (οι ξενοι)

ουτε αυτο το γνωριζατε? κατι λεγαμε πιο πριν για πλεονεκτες, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

Επισκέπτης
Μας έκαναν κακομαθημένους. Άφηναν οι αγρότες τα χωριά τους και τα χωράφια τους στους αλλοδαπούς για να έρθουν στην Αθήνα να το παίξουν δημ. υπάλληλοι και πρωτευουσιάνοι.
αν και δεν εννοουσε ο γραφων, αυτο το ειδος κακομαθησιας αλλα τις υλικες απολαυσεις του Ελληνα, εν τουτοις συμφωνειτε κι εσεις οτι δεν φταιει ο λαος αλλα οι πολιτικοι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ακριβως!
γιατι οι κατα τα άλλα "καλοι" ξενοι, βαζουν το πιστολι στον κροταφο των τουριστικων επιχειρηματιων της χωρας μας και τους εξουθενωνουν οικονομικα για να τα κονομανε αυτοι! (οι ξενοι)

ουτε αυτο το γνωριζατε? κατι λεγαμε πιο πριν για πλεονεκτες, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.
ανθρωπε μου εισαι καλα;χρειαζεσαι καποια βοηθεια;οταν δεν εχουμε ιδεα τι λεμε,καλυτερα να μην το ξεστομιζουμε.Πως ακριβως βαζουν το πιστολι στον κροταφο των πρακτορων και ξενοδοχων;

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ακριβως!

δεν αναφερφηκα σε "καλο" ξενο εγω... ολοι κοιταμε το συμφερων μας (αρκει να μην καταπατω τα δικα σου)
οταν λοιπον μπορω να παω στην ρωμη με λιγοτερα λεφτα απ το να παω θεσαλλονικη... τι να λεμε τωρα....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ακριβως!

και εσυ αν κλεισεις με γκρουπ για εξω
τζαμπα θα πας

Επισκέπτης
ανθρωπε μου εισαι καλα;χρειαζεσαι καποια βοηθεια;οταν δεν εχουμε ιδεα τι λεμε,καλυτερα να μην το ξεστομιζουμε.Πως ακριβως βαζουν το πιστολι στον κροταφο των πρακτορων και ξενοδοχων;
αμα δεν γνωριζεις ενα θεμα καλο ειναι να μην παρεμβαινεις μεχρι να το μαθεις!

επισης μου χρωστας μια απαντηση για το που εγω εμφανιζομαι ως μισανθρωπος!

απαντα αυτα και τα ξαναλεμε

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αν και δεν εννοουσε ο γραφων, αυτο το ειδος κακομαθησιας αλλα τις υλικες απολαυσεις του Ελληνα, εν τουτοις συμφωνειτε κι εσεις οτι δεν φταιει ο λαος αλλα οι πολιτικοι?
Κατάλαβα τι εννόησε ο γραφων αλλα, το ενα φέρνει τ άλλο. Οταν το παίζεις πρωτευουσιάνος το παιδί σου τι το κάνεις εκτος απο άβουλο, κακομαθημένο, τεμπέλικο....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τους πολιτικους ποιος τους ψιφιζει;πρωτα απο ολους φταιει ο απλος λαμογιος λαος.παρε παραδειγμα τις συνεχομενες απεργιες.γιατι ρε κανεις απεργιες;ποιος εισαι ρε αλητη που γονατιζεις ετσι τον κοσμακη που παει στην δουλιτσα του;εσυ ρε αλητη τεμπελχανα,οτι και να γινει θα την εχεις την δουλια σου.ο κακομοιρης ιδιωτικος υπαληλος ετσι και αργησει μιση ωρα ξερεις τι θα του κανουν ρε λαμογιο;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αμα δεν γνωριζεις ενα θεμα καλο ειναι να μην παρεμβαινεις μεχρι να το μαθεις!

επισης μου χρωστας μια απαντηση για το που εγω εμφανιζομαι ως μισανθρωπος!

απαντα αυτα και τα ξαναλεμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειμαι του επαγγελματος φιλε μου και γνωριζω απειρως περισσοτερα απο εσενα.επισης,για να σου απαντησω,απλα μελετησε προσεκτικα τους χαρακτιρισμους που εχεις δωσεις κατα καιρους σε καποιους που ειχες τσακωθει μαζι τους.καποιον φεθρυ και κατι αλλους.

Επισκέπτης
δεν αναφερφηκα σε "καλο" ξενο εγω... ολοι κοιταμε το συμφερων μας (αρκει να μην καταπατω τα δικα σου)
οταν λοιπον μπορω να παω στην ρωμη με λιγοτερα λεφτα απ το να παω θεσαλλονικη... τι να λεμε τωρα....
και εσυ αν κλεισεις με γκρουπ για εξω
τζαμπα θα πας
τοτε λοιπον, για να επανελθουμε στο θεμα, που ακριβως εγγυται η σιγουρια ορισμενων οτι εμεις ειμαστε οι χειροτεροι και ολοι οι άλλοι καλυτεροι?

Εγω λεω οτι ολοι ειμαστε το ιδιο εφοσον συντρεχουνοι ιδιες συθηκες ενιοτε και σε διαφορετικες!

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ειμαι του επαγγελματος φιλε μου και γνωριζω απειρως περισσοτερα απο εσενα.επισης,για να σου απαντησω,απλα μελετησε προσεκτικα τους χαρακτιρισμους που εχεις δωσεις κατα καιρους σε καποιους που ειχες τσακωθει μαζι τους.καποιον φεθρυ και κατι αλλους.

κανενα καλο ταξιδακι για ρωμη, πραγα η βουκουρεστη? τι λεει?  :offtopic:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε δεν τα μαθες?
παει ο φεθρυ κοκκινησε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το πως γινεται και να ειστε "του επαγγελματος" σε κάθε συζήτηση που συμμετέχετε είναι κατι που μαλλον μονον εσεις μπορειτε να επιτυχετε!

ο φεθρυ ειναι ιδιαιτερη περιπτωση και εχρηζε ιδιαιτερης αντιμετωπισης! Ευχομαι να μην αποδειχθειτε κι εσεις παρομοια περιπτωση

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τους πολιτικους ποιος τους ψιφιζει;πρωτα απο ολους φταιει ο απλος λαμογιος λαος.παρε παραδειγμα τις συνεχομενες απεργιες.γιατι ρε κανεις απεργιες;ποιος εισαι ρε αλητη που γονατιζεις ετσι τον κοσμακη που παει στην δουλιτσα του;εσυ ρε αλητη τεμπελχανα,οτι και να γινει θα την εχεις την δουλια σου.ο κακομοιρης ιδιωτικος υπαληλος ετσι και αργησει μιση ωρα ξερεις τι θα του κανουν ρε λαμογιο;
Ειναι αλυσίδα. Οι πολιτικοί διόριζαν δημ. υπαλληλους προς όφελός τους(ψήφους)και οι δημ. υπαλληλοι τις θεσούλες τους. Φταίνε και οι δυο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παει ο φεθρυ
τον μπαγλαρωσαν.