Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
το 80% ειναι αλητες αλλα δεβ φταινε αυτοι μονο, φταιει και οι πολιτεια που τους εκανε πλατες ολα αυτα τα χρονια. Δυστηχως η ευτυχως ι κριση προσγειωσε πολους και πολλα στραβα.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
410
Πόντοι
36
το 80% ειναι αλητες αλλα δεβ φταινε αυτοι μονο, φταιει και οι πολιτεια που τους εκανε πλατες ολα αυτα τα χρονια. Δυστηχως η ευτυχως ι κριση προσγειωσε πολους και πολλα στραβα.
εχεις δικιο οπως και για τα κανουργια παιδια που ειναι πολυ μορφωμενα και εχουν επιπεδο,το βλεπω οταν ερχομαι Ελλαδα,
Αλλα συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες ιδιαιτερα οταν η αδεια ειχε φτασει στις 250 000 ευρο
και τωρα εχει παει στα 35 000 χωρις αμαξι,κριμα σε αυτους που ειχαν παρει αδεια τοτε
και χρωστανε τοσα λεφτα στις τραπεζες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
υπαρχουν μαντραδες που εχουν πανω απο 100 ταξι,μαζευουν κυριως χηρες που τους εχει μεινει η αδεια και τους δινουν 600 με 800 τον μηνα,αναλογα την μαντρα χωρις αμαξι και με το αμαξι 800 με 1000 την στιγμη που τα δινουν σε οδηγους
με 35 50 ευρο την βαρδια (2 βαρδιες η μερα) αναλογα με το αμαξι,βεβαια λενε οτι αναλαμβανουν ολα τα εξοδα πλην τελη κυκλοφοριας ,η αληθεια ειναι εχουν εναν μηχανικο παιρνουν τα κομμενα για 300 ευρο και τα κανιββαλιζουν για ανταλακτικα,οσο για ασφαλεια εχουν κανει τα κονε με καποια εταιρεια ασφαλειας και σε περιπτωση που γινει ζημια τους βγαζει ενα προσωρινο ασφαλιστηριο.Απο εκει και περα κανε της πραξεις να δεις ποσο βγαζουν τον μηνα και ποσα δινουν στον κατοχο της αδειας και ολα μαυρα δεν φαινονται πουθενα,αυτα στα λεω απο πρωτο χερι.
Σχεση με την πραγματικότητα;

Μηδενική!!!!

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
410
Πόντοι
36
Σχεση με την πραγματικότητα;

Μηδενική!!!!
μαλλον εισαι μαντρας
για να τα λες αυτα
οποιος νομιζει οτι λεω υπερβολες ας παει στην λιοσιων να ρωτησει η σαν οδηγος
η να ρωτησει οτι η μητερα του εχει αδεια  και θελει να την δωσει ,τοσο απλα
η ακομα ποιο απλα να ρωτησει εναν οδηγο αμα βρεθει σε ενα ταξι
και να βγαλει τα συμπερασματα του,σου ευχομαι μια ομορφη κυριακη να εχεις

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μαλλον εισαι μαντρας
για να τα λες αυτα
οποιος νομιζει οτι λεω υπερβολες ας παει στην λιοσιων να ρωτησει η σαν οδηγος
η να ρωτησει οτι η μητερα του εχει αδεια  και θελει να την δωσει ,τοσο απλα
και να βγαλει τα συμπερασματα του,σου ευχομαι μια ομορφη κυριακη να εχεις
Ναι ειμαι μαντρας που κονομαει 100000€ τον μηνα και μπαινω στα μπου.κομ για να περναω την ωρα μου.
Και μονο απο αυτό που εγραψες για την ασφαλεια του αυτοκινητου δείχνει ποσο ασχετος εισαι.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
υπαρχουν μαντραδες που εχουν πανω απο 100 ταξι,μαζευουν κυριως χηρες που τους εχει μεινει η αδεια και τους δινουν 600 με 800 τον μηνα,αναλογα την μαντρα χωρις αμαξι και με το αμαξι 800 με 1000 την στιγμη που τα δινουν σε οδηγους
με 35 50 ευρο την βαρδια (2 βαρδιες η μερα) αναλογα με το αμαξι,βεβαια λενε οτι αναλαμβανουν ολα τα εξοδα πλην τελη κυκλοφοριας ,η αληθεια ειναι εχουν εναν μηχανικο παιρνουν τα κομμενα για 300 ευρο και τα κανιββαλιζουν για ανταλακτικα,οσο για ασφαλεια εχουν κανει τα κονε με καποια εταιρεια ασφαλειας και σε περιπτωση που γινει ζημια τους βγαζει ενα προσωρινο ασφαλιστηριο.Απο εκει και περα κανε της πραξεις να δεις ποσο βγαζουν τον μηνα και ποσα δινουν στον κατοχο της αδειας και ολα μαυρα δεν φαινονται πουθενα,αυτα στα λεω απο πρωτο χερι.
Εσυ ξερεις πολλα πρεπει να πεθανεις!!!! :grin: :grin:
Η μιση βάρδια πρωινη είναι 30 και η βραδινη είναι απο 25 μέχρι 27 συν το ικα σου περιπου στα 10 ευρω τη μερα.
;)
Ολα οσα εγραψες ισχυουν και υπαρχουν  χειροτερα ακομα!

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
410
Πόντοι
36
Ναι ειμαι μαντρας που κονομαει 100000€ τον μηνα και μπαινω στα μπου.κομ για να περναω την ωρα μου.
Και μονο απο αυτό που εγραψες για την ασφαλεια του αυτοκινητου δείχνει ποσο ασχετος εισαι.
τοσο ασχετος που εγινε σε συγγενικο προσωπο πρωτου βαθμου οπως ειπα μπορει καποιος να ρωτησει
καλη συνεχεια να εχεις

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.226
Πόντοι
2.356
Πάντως ακούω όλο και περισσότερους που θέλουν να γίνουν ταρίφες.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.439
Πόντοι
3.187
δυσκολο να πεθανει μια και υπαρχει η αναλογια πλυθυσμου με ταξι,για μενα το χειροτερο ειναι οτι κανεις δεν δεινει αποδειξη
και ακομα το χειροτερο οι μαντραδες που μπορει να βγαζουν και 100 000 ευρο καθαρα μαυρα τον μηνα
μιλαμε για τρελλα λεφτα
Ποιός δε δίνει απόδειξη ρε τύπε??Όλοι δίνουν,αλλά όταν εσύ πληρώνεις κ φεύγεις πριν προλάβει να βγει,τι ζητάς??

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ποιός δε δίνει απόδειξη ρε τύπε??Όλοι δίνουν,αλλά όταν εσύ πληρώνεις κ φεύγεις πριν προλάβει να βγει,τι ζητάς??
Οποιος είχε πανθηρα ταξιμετρο αν δεν του ζηταγες την εκλεβε με το τσιπακι που ειχε!
Τωρα που τα κλειδωσανε συνεχιζουν να κλεβουν με τον αναπτηρα!
;)

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.439
Πόντοι
3.187
Οποιος είχε πανθηρα ταξιμετρο αν δεν του ζηταγες την εκλεβε με το τσιπακι που ειχε!
Τωρα που τα κλειδωσανε συνεχιζουν να κλεβουν με τον αναπτηρα!
;)
Σωστός..αλλά αν τη ζητάς την παίρνεις..

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.439
Πόντοι
3.187
Αυτό με τον αναπτήρα που λες,δεν το ξέρω..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σωστός..αλλά αν τη ζητάς την παίρνεις..
Παπαρια την ζητανε εκτος απο πελατες που την χρειαζονται για δικαιολογηση εξοδων.
Οσο για τον αναπτηρα δεν το ξερω ακριβως πως γινεται αλλα θα το μαθω! ;)

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.439
Πόντοι
3.187
Παπαρια την ζητανε εκτος απο πελατες που την χρειαζονται για δικαιολογηση εξοδων.
Οσο για τον αναπτηρα δεν το ξερω ακριβως πως γινεται αλλα θα το μαθω! ;)
Αυτό είπα..όταν τη ζητάς την παίρνεις..αλλά όταν πληρώνεις κ την κοπανάς,σιγά μη σε κυνηγάει ο ταρίφας για να σου δώσει την απόδειξη..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αυτό είπα..όταν τη ζητάς την παίρνεις..αλλά όταν πληρώνεις κ την κοπανάς,σιγά μη σε κυνηγάει ο ταρίφας για να σου δώσει την απόδειξη..
Να μη σου πω που σε γραφει αν δεν την ζητησεις! :2funny: :2funny:
Εδω δεν βαζουν ταξιμετρο σε μικρες αποστασεις που ξερουν οτι ειναι κατω απο 3.20.
πχ δικαστηρια - εφετειο!
:grin:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Ποτέ δε ζητάω απόδειξη. Προτιμώ να παντελονιάσει ο ταρίφας το ΦΠΑ παρά να το δώσω στους γερμαναράδες.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.439
Πόντοι
3.187
Ποτέ δε ζητάω απόδειξη. Προτιμώ να παντελονιάσει ο ταρίφας το ΦΠΑ παρά να το δώσω στους γερμαναράδες.
Κ εγώ το ίδιο..όχι μόνο στους ταρίφες,αλλα κ στις καφετέριες ακόμη κ στα εμπορικά μαγαζιά που τα δουλεύουν οι ιδιοκτήτες,στους χώρους εστίασης...παντού!!
Σιγά μην κάνω πλούσια τη Μέρκελ,το Βαρδινογιάννη,το Μπόμπολα κ το Λάτση..
Όχι ρε..εδώ μεταξύ μας,να κινείται το χρήμα!!

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.439
Πόντοι
3.187
Να μη σου πω που σε γραφει αν δεν την ζητησεις! :2funny: :2funny:
Εδω δεν βαζουν ταξιμετρο σε μικρες αποστασεις που ξερουν οτι ειναι κατω απο 3.20.
πχ δικαστηρια - εφετειο!
:grin:
Ο καθένας να επιβιώσει προσπαθεί κ απο τη στιγμή που δεν κλέβει εμένα,δε με νοιάζει καθόλου..ίσα ίσα που όταν πηγαίνω κάπου κ ξέρω τι πληρώνω,λέω απο μόνος μου να μην το βάλει..

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Κ εγώ το ίδιο..όχι μόνο στους ταρίφες,αλλα κ στις καφετέριες ακόμη κ στα εμπορικά μαγαζιά που τα δουλεύουν οι ιδιοκτήτες,στους χώρους εστίασης...παντού!!
Σιγά μην κάνω πλούσια τη Μέρκελ,το Βαρδινογιάννη,το Μπόμπολα κ το Λάτση..
Όχι ρε..εδώ μεταξύ μας,να κινείται το χρήμα!!

Σωστός  :rockon:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Γάμηστε τα μάγκες εμένα μου εχει φάει γκομενα ταξιτζής