Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
για ενα μεγαλο διαστημα τους αφηνα απληρωτους αμπαξ και μου εκαναν την παραμικρη μαλακια. τωρα πλεον απλα καλω τους μπατσους, απληρωτοι μενουν οταν βιαζομαι και μιας και στην ελλαδα συνηθως ερχομαι για διακοπες, βιαζομαι μονο την τελευταια μερα που παω προς το αεροδρομιο, ολες τις υπολοιπες ειμαι δικος τους.

Πρεπει να ομολογισω παντως οτι τα χριστουγεννα που περασαν και ηταν η τελαυταια φορα που ειμουν Αθηνα, διεκρινα μια στροφη στην ποιοτητα... αρκετα παιδια, ευγενικα, καλοβαλμενα και που πραγματικα εκαναν τη δουλεια τους. Κοινος παρονομαστης κατα τα λεγομενα τους "ε δεν μενει τιποτα με τον οδηγο, την αδεια την ειχε ο πατερας μου και ειπα να το πιασω εγω".
Για να ξερουμε τι μας γινεται το λεω αυτο. Τωρα απο φασεις και καζουρες... οσες θελετε.
για πες κανα καλο σκηνικο που σου συνεβη...

Επισκέπτης
Για εχθροπαθεια.
Αμα κανεις κοριτσακι αντιχριστε και σου ερθει χεσμενο που ενας 45αρης που την εχει στο πισω καθισμα της λεει "ελα στον μπαμπα" και "παμε να σου δειξω" και "ξερεις εγω τον εχω μες'το μελι"... τοτε να δουμε γιατι πραμα να γινει η καταγγελια.
τυπε υπογειε το κοριτσακι που μπορει να παει μονο του στα μπουζουκια ειναι γυναικα και μια γυναικα πρεπει να υποστιριζει τις μεταμεσονυχτιες εξοδους της αλιως ας πανε συνοδευομενες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τυπε υπογειε το κοριτσακι που μπορει να παει μονο του στα μπουζουκια ειναι γυναικα και μια γυναικα πρεπει να υποστιριζει τις μεταμεσονυχτιες εξοδους της αλιως ας πανε συνοδευομενες...
πας καλα ρε μιλαμε για επαγγελματια.για φαντασου να πας τωρα σε ενα μαγαζι,οτιδηποτε,και να σου μιλαει ο αλλος ετσι.

Επισκέπτης
πας καλα ρε μιλαμε για επαγγελματια.για φαντασου να πας τωρα σε ενα μαγαζι,οτιδηποτε,και να σου μιλαει ο αλλος ετσι.
Ρε μαστερ η νυχτα ειναι νυχτα και εχει και χειροτερα απο εναν πευτουλα ταριφα.-
Αν δεν μπορεις να προστατευσεις τον εαυτο σου η κατσε σπιτι η βγες με γκομενους- φιλους απλα πραγματα

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
847
Πόντοι
96
το επιχειρημα σου δειχνει οτι το μυαλο σου το δουλευεις και δεν εισαι βλακας, υποθετω λοιπον οτι απλα εισαι πιτσιρικας ή δεν εχεις παιδια.
δηλαδη αφου πας στα μπουζουκια δεν εχεις προβλημα να σε προσβαλουν? ή να σου αφησουν υπονουμενο οτι "ξερεις μπορει και να σε γαμησω αμα θελω"? και τελος παντων μη βλακα αντιχριστε... ακομα και αν "τα θελει ο κωλος της", που ειναι ο επαγγελματισμος του ταριφα μας?

Επισκέπτης
το επιχειρημα σου δειχνει οτι το μυαλο σου το δουλευεις και δεν εισαι βλακας, υποθετω λοιπον οτι απλα εισαι πιτσιρικας ή δεν εχεις παιδια.
δηλαδη αφου πας στα μπουζουκια δεν εχεις προβλημα να σε προσβαλουν? ή να σου αφησουν υπονουμενο οτι "ξερεις μπορει και να σε γαμησω αμα θελω"? και τελος παντων μη βλακα αντιχριστε... ακομα και αν "τα θελει ο κωλος της", που ειναι ο επαγγελματισμος του ταριφα μας?
παιδια οχι δεν εχω αλλα οταν αποκτησω θα τους μιλησω για τους κυνδινους και θα τα προετιμασω οσο μπορω για τον κοσμο που ζουμε.
Η ερωτηση μου τωρα.
Αν οι δυο κοπελες που χεστηκαν απο το πηραγμα ενως ταξιτζη επεφταν στα χερια ενως μεθυσμενου τι θα εκαναν?
Ειπαμε η νυχτα ειναι νυχτα 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παιδια οχι δεν εχω αλλα οταν αποκτησω θα τους μιλησω για τους κυνδινους και θα τα προετιμασω οσο μπορω για τον κοσμο που ζουμε.
Η ερωτηση μου τωρα.
Αν οι δυο κοπελες που χεστηκαν απο το πηραγμα ενως ταξιτζη επεφταν στα χερια ενως μεθυσμενου τι θα εκαναν?

Αραγε στο εξωτερικο γινονται αυτα  :think: :think: :think:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Η ερωτηση μου τωρα.
ναι ρε αλλα οι κοπελες ταξι πηρανε... ουτε πηγανε περπατοντας απο τιποτα σκοτεινα στενακια,ουτε πηγαν βραδιατικα στον υπογειο στην ομονοια...  θελω να πω οτι δεν προκαλουσαν την τυχη τους.

Επισκέπτης
Ο τύπος ήτανε απλά γελοίος. Όποια δουλειά και να 'κανε τον ίδιο επαγγελματισμό θα είχε.

Επισκέπτης
ναι ρε αλλα οι κοπελες ταξι πηρανε... ουτε πηγανε περπατοντας απο τιποτα σκοτεινα στενακια,ουτε πηγαν βραδιατικα στον υπογειο στην ομονια...  θελω να πω οτι δεν προκαλουσαν την τυχη τους.
και ο ταξιτζης ενα καμακι εκανε δεν τις βιασε κιολας
Εγω δεν θελω να υποστιριξω το λαμογιο τον ταξιτζη απλα βλεπω οτι δυο ενηλικες γυναικες παγωσαν μπρωστα σενα απλο καμακι φαντασου τι θα εκαναν αν.......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω δεν θελω να υποστιριξω το λαμογιο τον ταξιτζη απλα βλεπω οτι δυο ενηλικες γυναικες παγωσαν μπρωστα σενα απλο καμακι φαντασου τι θα εκαναν αν.......

1.Δεν εκανε απλο καμακι , το χοντραινε.

2. Δεν ξερουμε πως ηταν ντυμενες και αυτες και κατα ποσο προκαλουσαν.

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ναι αλλα αν ηθελε θα μπορουσε.τι θα καναν,θα τον πλακωναν στο ξυλο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε μαστερ η νυχτα ειναι νυχτα και εχει και χειροτερα απο εναν πευτουλα ταριφα.-
Αν δεν μπορεις να προστατευσεις τον εαυτο σου η κατσε σπιτι η βγες με γκομενους- φιλους απλα πραγματα
ρε ανθρωπε σκεψου λιγο τι να προστατευσουν 2 κοπελες 22 χρονων τον εαυτο τους;μπορει να πηγαιναν να δουν τους γκομενους τους και εκει να ειχαν μια υποτιποδη προστασια,αλλα αν ειναι να κινδυνευουν και απο τον ταξιτζη,γαμησε τα.

Επισκέπτης
Πριν καμιά δεκαετία, φοιτητής ακόμα, κατέβηκα Πειραιά να πάρω το πλοίο για το νησί για διακοπές Χριστουγέννων.
Είχα κατέβει με ηλεκτρικό και είχα αργήσει. Το καράβι αναχωρούσε σε κάνα εικοσάλεπτο. Σημειωτέον ότι από τον σταθμό του ηλεκτρικού στο πλοίο είναι κάνα μισάωρο με τα πόδια, ειδικά αν έχεις και αποσκευή.
Πάω που λέτε να πάρω το εσωτερικό λεωφορείο του λιμανιού το οποίο είναι δωρεάν.
Ψάχνω, κάνω, ράνω πουθενά το λεωφορείο.
Μου φωνάζει ένας ταρίφας να μην περιμένω άδικα, οι λιμενεργάτες έχουν απεργία όλως περιέργως!
Πω ρε πούστη βρίζω εγώ. Κι έχω αργήσει.
Έλα να σε πάω εγώ, μου λέει.
Άσε φίλε είμαι άφραγκος του λέω, θα τρέξω να το προλάβω.
Πόσα έχεις με ρωτάει.
Ψάχνομαι και βγάζω 50 λεπτά (ήμουν όντως ταπί).
Δώσ' τα μου λέει, φτάνουν.
Τα δίνω κι εγώ γεμάτος απορία.
50 τα δικά σου μου λέει κι άλλα 50 από 'μενα ένα ευρώ.
Φωνάζει έναν συνάδελφό του να του δώσει κάνα ψιλό κι εκείνος του δίνει 1 ευρώ.
Κοίτα μου λέει, 2 ευρώ μαζέψαμε μια χαρά. Σάλτα μέσα.
Και πρόλαβα μια χαρά το πλοίο.
Συμπέρασμα! Υπάρχουν και ξηγημένοι ταρίφες  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πριν καμιά δεκαετία, φοιτητής ακόμα, κατέβηκα Πειραιά να πάρω το πλοίο για το νησί για διακοπές Χριστουγέννων.
Είχα κατέβει με ηλεκτρικό και είχα αργήσει. Το καράβι αναχωρούσε σε κάνα εικοσάλεπτο. Σημειωτέον ότι από τον σταθμό του ηλεκτρικού στο πλοίο είναι κάνα μισάωρο με τα πόδια, ειδικά αν έχεις και αποσκευή.
Πάω που λέτε να πάρω το εσωτερικό λεωφορείο του λιμανιού το οποίο είναι δωρεάν.
Ψάχνω, κάνω, ράνω πουθενά το λεωφορείο.
Μου φωνάζει ένας ταρίφας να μην περιμένω άδικα, οι λιμενεργάτες έχουν απεργία όλως περιέργως!
Πω ρε πούστη βρίζω εγώ. Κι έχω αργήσει.
Έλα να σε πάω εγώ, μου λέει.
Άσε φίλε είμαι άφραγκος του λέω, θα τρέξω να το προλάβω.
Πόσα έχεις με ρωτάει.
Ψάχνομαι και βγάζω 50 λεπτά (ήμουν όντως ταπί).
Δώσ' τα μου λέει, φτάνουν.
Τα δίνω κι εγώ γεμάτος απορία.
50 τα δικά σου μου λέει κι άλλα 50 από 'μενα ένα ευρώ.
Φωνάζει έναν συνάδελφό του να του δώσει κάνα ψιλό κι εκείνος του δίνει 1 ευρώ.
Κοίτα μου λέει, 2 ευρώ μαζέψαμε μια χαρά. Σάλτα μέσα.
Και πρόλαβα μια χαρά το πλοίο.
Συμπέρασμα! Υπάρχουν και ξηγημένοι ταρίφες  ;)
εννωειται τυπε δεν ειναι ολοι ετσι..
προχθες ειχα αφησει την χονταρα μου για σερβις,και πηρα ταξι να παω στο μετρο του αιγαλεω.μιλαμε τωρα για 5μιση η ωρα το πρωι.
περνω ταριφα κρητικαρο,με τα μουστακια του και τα ολα του.σε ολη την διαδρομη(ευτυχως μικρη)ειχε στο διαπασον σχεδον κρητικα τραγουδια,και να τραγουδαει και αυτος. :S :S :S :S

Επισκέπτης
εννωειται τυπε δεν ειναι ολοι ετσι..
προχθες ειχα αφησει την χονταρα μου για σερβις,και πηρα ταξι να παω στο μετρο του αιγαλεω.μιλαμε τωρα για 5μιση η ωρα το πρωι.
περνω ταριφα κρητικαρο,με τα μουστακια του και τα ολα του.σε ολη την διαδρομη(ευτυχως μικρη)ειχε στο διαπασον σχεδον κρητικα τραγουδια,και να τραγουδαει και αυτος. :S :S :S :S
Υπάρχουν και χειρότερα φίλε... να σου απαγγέλλει μαντινάδες ας πούμε χωρίς καν μουσική...  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θανατος στους κιτρινιαριδες http://[URL unfurl="true"]www.apn.gr/wp-content/uploads/2009/01/taxi.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/grim-reaper.gif[/img[/URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
θανατος στους κιτρινιαριδες http://[URL unfurl="true"]www.apn.gr/wp-content/uploads/2009/01/taxi.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/people/baddies/grim-reaper.gif[/img[/URL]]
[/quote]οχι στις κινεζες ομως τυπε,κιτρινιαριδες ταξιτζηδες μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom