Νέα

Μερη για πρωτο ραντεβου με γκομενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τυποι, εχω στα σκαρια να βγω πρωτο ραντεβου με γκομενακι 10 χρονια μικροτερη μου (39 εγω 29 αρα το μουνετο). Πειτε μερη για να την παω πρωτο ραντεβου. Ναναι και βολικα στο να την πλησιαζεις πχ ορθιος σε stools ή καπως ετσι , για να γινει το χωσιμο.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Που την γνωρισες τυπε

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Που την γνωρισες τυπε

Την ξερω απο πολλα χρονια πριν, ειναι ξαδελφη φιλου μου. Ημουνα β λυκειου και αυτη δημοτικο οταν την προωτογνωρισα. Εχει γινει μουνετο. Δεν την πετυχαινα συχνα. Προσφατα την ξανασυνασντησα σε βαφτησια , ειχα να την δω  3 χρονια, και επεσε ανταλλαγη τηλεφωνων. Κανονισαμε να βγουμε αυριο.

Πειτε τυποι

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Την ξερω απο πολλα χρονια πριν, ειναι ξαδελφη φιλου μου. Ημουνα β λυκειου και αυτη δημοτικο οταν την προωτογνωρισα. Εχει γινει μουνετο. Δεν την πετυχαινα συχνα. Προσφατα την ξανασυνασντησα σε βαφτησια , ειχα να την δω  3 χρονια, και επεσε ανταλλαγη τηλεφωνων. Κανονισαμε να βγουμε αυριο.

Πειτε τυποι

Tι ονομα δωσανε στο μωρο τυπε  :think: :S :S :S

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Κάπου για φαγητό μεγάλε.Όχι σε πατσατζίδικο.Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά το γκομενάκι,μόνο σε εστιατόριο για πρώτο ραντεβού.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Θυμαμαι τον λακη που ελεγε οτι οποιος παει για φαγητο γκομενα που δεν εχει γαμησει ειναι μεγας μαπας

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Κάπου για φαγητό μεγάλε.Όχι σε πατσατζίδικο.Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά το γκομενάκι,μόνο σε εστιατόριο για πρώτο ραντεβού.

Πατσατζιδικο...χαχαα....ωραιος ο τυπος!!

Σοβαρα δεν με ενδιαφερει, να το εχω για γαμησι στο καλοκαιρι θελω...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Θυμαμαι τον λακη που ελεγε οτι οποιος παει για φαγητο γκομενα που δεν εχει γαμησει ειναι μεγας μαπας

Εγώ εκεί πάω τις γκόμενες που δεν έχω γαμήσει,για να τις γαμήσω μετά.Αυτός ο Λάκης πρέπει να ήταν ο μέγας αυνανιστής...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Όταν λέω να σε ενδιαφέρει σοβαρά δεν εννοώ για γάμο.Αν θέλεις απλώς να περάσεις ένα βράδυ πηγαίντε σε ένα μπαράκι.Αλλά μη νομίζεις ότι θα σου κάτσει.Εκτός αν ψάχνει ζευγάρωμα οπότε και στα goodys να την πας πάλι στο κρεβάτι θα καταλήξετε

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Όταν λέω να σε ενδιαφέρει σοβαρά δεν εννοώ για γάμο.Αν θέλεις απλώς να περάσεις ένα βράδυ πηγαίντε σε ένα μπαράκι.Αλλά μη νομίζεις ότι θα σου κάτσει.Εκτός αν ψάχνει ζευγάρωμα οπότε και στα goodys να την πας πάλι στο κρεβάτι θα καταλήξετε

δεν νομιζω οτι ψαχνει γαμηθει στο πρωτο ραντεβου. Και δεν βιαζομαι να την πηδηξω εδω και τωρα....αλλα στο 3ο ραντεβου θελω να το γαμησω

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Δώσε περισσότερες πληροφορίες, ώρα, μουσική, φαΐ, μπάτζετ.... αόριστα δε θα πάρεις ινφο παρά μόνο καζούρα.

Εγώ αύριο θα βγω με ένα μικρό, 20 χρόνια διαφορά και θα το πάω στον κήπο του Μεγάρου για ποτάκι. Ελπίζω μετά να το φάω το ροζάκι

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πήγαινε τη για φαγητό,μετά για ποτό όπως είπε ο Γάσπαρης,και όλα θα έρθουν.Οι γκόμενες έχουν ανάγκη το εγκεφαλικό γαμήσι.Με τέτοιες κινήσεις δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι και ότι σου αρέσει.Και φτιάχνονται άγρια.

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
καπου στην Νικης  σε ενα γιαπωνεζικο/κορεατικο ( Koi Sushi bar )  και μετα ποτακι στην Κολοκοτρωνη .

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εγώ αύριο θα βγω με ένα μικρό, 20 χρόνια διαφορά και θα το πάω στον κήπο του Μεγάρου για ποτάκι. Ελπίζω μετά να το φάω το ροζάκι

Εσύ 60 και αυτό 40;Γιατί στο Μέγαρο για ποτάκι μεγαλοκοπέλες πάνε.Τα πιτσιρίκια,μέχρι 30 εννοώ,πάνε σε πιο νεανικά στέκια.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
καπου στην Νικης  σε ενα γιαπωνεζικο/κορεατικο ( Koi Sushi bar )  και μετα ποτακι στην Κολοκοτρωνη .

Ωραίος.Και την πας και μια βόλτα μέχρι τη Σοφοκλέους να της δείξεις το κτήριο όπου στεγαζόταν το Χρηματιστήριο.Πιο κάτω μην πάτε όμως διότι οι βρωμιάριδες θα σας βιάσουν!!!

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
Ωραίος.Και την πας και μια βόλτα μέχρι τη Σοφοκλέους να της δείξεις το κτήριο όπου στεγαζόταν το Χρηματιστήριο.Πιο κάτω μην πάτε όμως διότι οι βρωμιάριδες θα σας βιάσουν!!!

οχι βρε συ ! Δεν ειναι τοσο χαμηλα . Εξαλλου εκει τριγυρω ειναι τα ξενοδοχεια που συχναζω οταν βρισκομαι Αθηνα :)

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Εσύ 60 και αυτό 40;Γιατί στο Μέγαρο για ποτάκι μεγαλοκοπέλες πάνε.Τα πιτσιρίκια,μέχρι 30 εννοώ,πάνε σε πιο νεανικά στέκια.
-15 και οι δύο, εγώ 45 δλδ. Είναι κυριλάτο, κάνει μεταπτυχιακό, την έχει λίγο την κουλτούρα και λέω να του την κάνω πιασάρικα και διαφορετικά από έναν στην ηλικία της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom