Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Απορία τώρα μου έτυχε προχθές να ειμαι μεσημεράκι στο μετρό και να ξαπλώσει στον ώμο μου μια κοπέλα όπου την πήρε ο ύπνος και μετά από κανένα 20 λεπτό που κατεβήκαμε μου είπε ενώ ήταν με τις φίλες της συγγνώμη ήμουν πολύ κουρασμένη...
Βγάλε άκρη τώρα
Για κρεβάτια μας έχουν, αλλά όχι για κρεβάτωμα...

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Οι άνδρες πάντα και για πάντα μόλις δουν και γκόμενα που τους αρέσει αρχικά θέλουν μονο να την γαμήσουν. Το ότι έχουν γίνει γλυφτακηδες για σχέση είναι άλλο καπέλο και πηγάζει από την ανασφάλεια να κρατήσουν δική τους την κάθε πατσαβούρα λες και δεν θα βρουν άλλη.
Ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παράγοντας που κάνει εναν αντρα λουζερ στο καμάκι ειναι στο υποσυνείδητο το σεξ.
Πιστευουν οτι για να πηδηξουν πρεπει να βγαλουν το τέλειο εαυτό τους,οτι πρέπει να κανουν κοπλιμέντα ενα δυο τρια μαστ πράγματα.
Οι γκόμενες δεν το αντιλαμβάνονται αλλα εχουν μάθει απο τοσους πριν με το ίδιο στυλ τι ζητάνε και τι θελουν.
Με λιγα λογια θελει χαλαρότητα να ειναι ανετος ντομπρος και να δείχνει οτι δεν εχει ανάγκη.

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Απορία τώρα μου έτυχε προχθές να ειμαι μεσημεράκι στο μετρό και να ξαπλώσει στον ώμο μου μια κοπέλα όπου την πήρε ο ύπνος και μετά από κανένα 20 λεπτό που κατεβήκαμε μου είπε ενώ ήταν με τις φίλες της συγγνώμη ήμουν πολύ κουρασμένη...
Βγάλε άκρη τώρα
Έπρεπε να εκμεταλλευτεις κατάσταση και οπου πήγαινε μην το αφηνες στο φλου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες όσο καλύτερα τους φέρεσαι τόσο αποκτούν αξία. Είναι ανασφαλη και κατώτερα όντα. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό από τις τραγικές αντιδράσεις τους όταν τσακώνεστε όπου με πουτανιστικες μεθόδους τύπου τι σόι άνδρας είσαι εσύ ή δεν φοράς παντελόνια ή πως θα στηριχθω πάνω σου κτλ, προσπαθούν να σε ρίξουν στο φιλότιμο. Χαχαχα πουτάνες, αφού θέλατε ισότητα θα σας κάνουμε την ζωή κόλαση. Θα ιδρωνετε για το οτιδήποτε μέχρι να διαλυθειτε τελείως. Αυτό θέλετε, αυτό θα πάρετε. Και βέβαια ακόμα και στο γαμήσι αναρωτηθείτε αν έχετε γαμήσει ποτέ γκόμενα που πήρε πρωτοβουλία. Μια ζωή εμείς κάνουμε παιχνίδι. Τις τσιμπουκώνουμε, τις γυρίζουμε έτσι η αλλιώς κι αυτές ακολουθούν. Η μόνη πρωτοβουλία που παίρνουν είναι να πουν μην χύσεις ακόμα καύλα μου ή μωρό μου μέχρι να χυσιυν κι αυτές. Άχρηστες σε όλα! Ακόμα και τις μπογιές που βάζουν στην μάπα τους, άνδρες τις έχουν φτιάξει. Πολιτισμός, τέχνες κτλ, που στον πούτσο έχουν βγάλει κάτι σπουδαίο; Κάτι μουνόπανα φοράνε σε όλη την διάρκεια της ζωής τους. Για γέλια είναι! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στα σόσιαλ μπαίνουν και παινεύονται ότι γεννούν.
Τι λένε ρε τα γαμιολια; Μόνες τους γεννούν; Αν δεν πέσει πούτσα, μωρό δεν βγαίνει. Άρα τουμπεκί μαϊντανός ψιλοκομμένος. Είναι λέει μανάδες κτλ. Στην πούτσα μας. Κι εμείς γινόμαστε πατέρες. Καθείς τον ρόλο του. Μήπως θέλουν να βυζαίνουμε κιόλας για να κάθονται; Όλο στην κλαψα ειναι με σκοπό να πάνε την συζήτηση εκεί που θέλουν που δεν είναι άλλο από ότι απαιτούν σεβασμό για να πατήσουν σε αυτό με σκοπό το όφελος. Ο σεβασμός κερδίζεται. Θα δουλεύουν σαν Αιγύπτιες σκλάβες, θα φέρονται άψογα, θα γαμιουνται σαν να μην έχουν ξαναφάει πούτσα κτλ. Αυτές οι γυναίκες είναι οκ για σχέση. Για γάμο θέλει κι αλλα τεστ.

Λουκι λουξ

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
179
Πόντοι
1
Προσωπικά έγραψα τα 5 καλύτερα μέρη που πιάνουν τόπο. Έστω όπως τα βλέπω. Απαραίτητη προϋπόθεση όλων όμως να ρίχνεται
ο άνδρας. Αυτό είναι το μόνο εμπόδιο στους περισσότερους. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Μόλις το υπερβούν, οι δρόμοι θα φαρδύνουν. Πριν μια εβδομάδα ρίχτηκα σε μια που κωλοτριβόταν 3-4 φορές. Πολύ καλά πήγαινε
η δουλειά.
Χθες όμως ήρθε με την κόρη της και μου την γνώρισε. Άρα έχει παιδί. Πρώτη φορά ήρθε με παιδί. Άρα ψάχνει μπαμπάκα. Δεν μου κάνει. Δεν θέλω ευθύνες και να μου λέει για το παιδί της. Δεν είναι δικό μου. Δεν με απασχολει..Δεν είπα κάτι, σήμερα ήρθε σιωπηλή. Το κατάλαβε ήδη. Έτσι πάει. Αύριο βλέπουμε.
Γενικά μετα το ονομα τους πρέπει να λενε οτι εχουν παιδί,αλλα πανε πονηρα,σου λεει ασε τον μαλακα να δαγκωθει πρωτα και μετα του το πεταω οτι εχω παιδι.
Ετσι δυσκολα θα πει οχι και να με αφησει συν οτι θα αναλάβει και το παιδί.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Οι άνδρες πάντα και για πάντα μόλις δουν και γκόμενα που τους αρέσει αρχικά θέλουν μονο να την γαμήσουν. Το ότι έχουν γίνει γλυφτακηδες για σχέση είναι άλλο καπέλο και πηγάζει από την ανασφάλεια να κρατήσουν δική τους την κάθε πατσαβούρα λες και δεν θα βρουν άλλη.

Δυστυχώς όμως έτσι έχουν γίνει τα πράγματα.Όταν οι περισσότεροι φτύνουν αίμα να γνωρίσουν κάποια,και τους έχει φάει μοναξιά/αγαμία,όταν βρουν θα κολλήσουν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γενικά μετα το ονομα τους πρέπει να λενε οτι εχουν παιδί,αλλα πανε πονηρα,σου λεει ασε τον μαλακα να δαγκωθει πρωτα και μετα του το πεταω οτι εχω παιδι.
Ετσι δυσκολα θα πει οχι και να με αφησει συν οτι θα αναλάβει και το παιδί.
Όντως έτσι είναι. Μετά έρχεσαι σε δυσκολη θέση να της πεις έτσι κι έτσι η την αφήνεις να καταλάβει. Θα προτιμούσα κάτι πιο έξυπνο. Αυτό είναι πολύ βλάχικο. Θα μπορούσαν ας πούμε κατά την γνωριμία να πουν 5 ευθείες μαλακίες μιας που δεν μπορώ να διασταυρώσω κάτι για την ζωή τους εκτός όσων δω με το δικό μου μυαλό. Κάτι που σιχαίνομαι πολύ είναι να βρίζουν τον άνδρα τους που τις παράτησε κτλ. Κυρά μου να είσαι έξυπνη. Δεν λες τίποτα γιατί ο άλλος το πρώτο που φαντάζεται είναι ότι συμβαίνει το ανάποδο αν κατηγορείς τον άνδρα σου συνέχεια είτε λες αλήθεια είτε ψέμματα. Δεν σε ξέρω κι από χθες ούτε είμαστε κολλητοί να πιστεύω ότι λες. Μου έτυχε γκόμενα που της την έπεσα και ξενέρωσα επειδή μου είπε ότι ο άνδρας της δίνει μόνο 200 ευρώ για τον μικρό και αυτα δεν φτάνουν για τίποτα. Λάθος. Το σωστό είναι αν σε ρωτήσω και μόνο τότε ότι υπάρχει μια διατροφή αλλά αυτό θεωρείται κάτι ως ενίσχυση μιας που πατάω στα πόδια μου. Όχι ότι θα το χάψω αλλά είναι πιο εύπεπτο.
Αλλιώς θα την σχηματίσω ως πουτάνα στο μυαλό μου και τέλος. Σε γενικές γραμμές όμως, να αναλάβεις παιδί άλλου, πολύ δύσκολο.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Οι γυναίκες όσο καλύτερα τους φέρεσαι τόσο αποκτούν αξία. Είναι ανασφαλη και κατώτερα όντα. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό από τις τραγικές αντιδράσεις τους όταν τσακώνεστε όπου με πουτανιστικες μεθόδους τύπου τι σόι άνδρας είσαι εσύ ή δεν φοράς παντελόνια ή πως θα στηριχθω πάνω σου κτλ, προσπαθούν να σε ρίξουν στο φιλότιμο. Χαχαχα πουτάνες, αφού θέλατε ισότητα θα σας κάνουμε την ζωή κόλαση. Θα ιδρωνετε για το οτιδήποτε μέχρι να διαλυθειτε τελείως. Αυτό θέλετε, αυτό θα πάρετε. Και βέβαια ακόμα και στο γαμήσι αναρωτηθείτε αν έχετε γαμήσει ποτέ γκόμενα που πήρε πρωτοβουλία. Μια ζωή εμείς κάνουμε παιχνίδι. Τις τσιμπουκώνουμε, τις γυρίζουμε έτσι η αλλιώς κι αυτές ακολουθούν. Η μόνη πρωτοβουλία που παίρνουν είναι να πουν μην χύσεις ακόμα καύλα μου ή μωρό μου μέχρι να χυσιυν κι αυτές. Άχρηστες σε όλα! Ακόμα και τις μπογιές που βάζουν στην μάπα τους, άνδρες τις έχουν φτιάξει. Πολιτισμός, τέχνες κτλ, που στον πούτσο έχουν βγάλει κάτι σπουδαίο; Κάτι μουνόπανα φοράνε σε όλη την διάρκεια της ζωής τους. Για γέλια είναι! :2funny:
Μισογυνίστικος μονόλογος από ένα ακόμη θλιβερό ον.
Έχεις σκεφτεί ότι μέσα στο «άχρηστες» βάζεις μέσα και την μητέρα σου ή δεν ντρέπεσαι ούτε για αυτό;
Τα ίδια λένε στο ισλάμ ότι οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα και μαλακίες.
Ακολούθα την συμβουλή τους τότε ρε και φτιάχτα με άντρα να φορτώσεις αξία!
Ή πήγαινε στις χώρες τους που αντί για κοπέλες στα στριπτιτζάδικα όπως εμείς, έχουνε αγοράκια:
:vomit:!

Δεν ξέρω αν έχω την όρεξη και τον χρόνο να αντιπαρέλθω με επιχειρήματα γιατί απέναντι σε κάποια πράγματα ακόμη και οι Θεοί πολεμούν μάταια - και εγώ είμαι απλά κοινός θνητός.
Και ως κοινός θνητός η ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν γίνεται να υπάρχει άντρας χωρίς γυναίκα.
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των μπουρδελιάρηδων εδώ μέσα αν αύριο εξαφανιζόντουσαν οι γυναίκες θα αυτοκτονούσαμε (ή θα κουμπωνόμασταν με ψυχοφάρμακα για να επιβιώσουμε).
(Το ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ γιατί εξαιρώ όσους πάνε με οτιδήποτε έχει αρχίδια μέσα του)

Αυτά που λέω δεν κατευθύνονται ΜΟΝΟ σε εσένα αλλά και σε ΟΛΟΥΣ έχουν την ίδια αρρωστημένη ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άντρας ο οποίος είναι μισογύνης.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.850
Πόντοι
216
Έχεις σκεφτεί ότι μέσα στο «άχρηστες» βάζεις μέσα και την μητέρα σου ή δεν ντρέπεσαι ούτε για αυτό;
Ή πήγαινε στις χώρες τους που αντί για κοπέλες στα στριπτιτζάδικα όπως εμείς, έχουνε αγοράκια:

Δεν ξέρω αν έχω την όρεξη και τον χρόνο να αντιπαρέλθω με επιχειρήματα γιατί απέναντι σε κάποια πράγματα ακόμη και οι Θεοί πολεμούν μάταια - και εγώ είμαι απλά κοινός θνητός.
Και ως κοινός θνητός η ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν γίνεται να υπάρχει άντρας χωρίς γυναίκα.
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των μπουρδελιάρηδων εδώ μέσα αν αύριο εξαφανιζόντουσαν οι γυναίκες θα αυτοκτονούσαμε (ή θα κουμπωνόμασταν με ψυχοφάρμακα για να επιβιώσουμε).

Αυτά που λέω δεν κατευθύνονται ΜΟΝΟ σε εσένα αλλά και σε ΟΛΟΥΣ έχουν την ίδια αρρωστημένη ιδέα ότι μπορεί να υπάρχει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άντρας ο οποίος είναι μισογύνης.

Είπαμε ο τύπος περνάει μόνιμο ψυχωτικό επεισόδιο και έχει εξάρσεις λόγω ζέστης και καύσωνα. Σε λίγο θα κουμπώσει τα ψυχοφάρμακα του και αύριο πάλι από την αρχή.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Τύπε εισαι ωραίος με λίγα λόγια έγραψες!

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1

Ε καλά πες μας κάτι που φτιάχτηκε από γυναίκες? Ας μη το πάμε μισογυνιστικα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο τομέα των επιστημών οι γυναίκες είναι ανύπαρκτες, δεν εχουν φτιάξει τίποτα ούτε βίδα, όλη η τεχνολογία από άντρες φτιάχτηκε, κυρίως λευκκους και μετά ιαπωνεζους κορεατες και Κινέζους Αφρικανοί και γυναίκες είναι τεχνολογικά και βιομηχανικά στο μηδεν

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Ε καλά πες μας κάτι που φτιάχτηκε από γυναίκες? Ας μη το πάμε μισογυνιστικα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο τομέα των επιστημών οι γυναίκες είναι ανύπαρκτες, δεν εχουν φτιάξει τίποτα ούτε βίδα, όλη η τεχνολογία από άντρες φτιάχτηκε, κυρίως λευκκους και μετά ιαπωνεζους κορεατες και Κινέζους Αφρικανοί και γυναίκες είναι τεχνολογικά και βιομηχανικά στο μηδεν
Άνοιξε κανένα βιβλίο.
Για την Μαρία Κιουρί δεν θυμάσαι τι σας λέγανε στο σχολείο;
Επιστήμη ΚΑΙ τεχνολογία δεν ήταν αυτό;
Είπες για ΚΑΤΙ για αυτό έβαλα ΕΝΑ γνωστό παράδειγμα!
Αν θέλεις όλες δεν θα τελειώσω ούτε αύριο!

Και μην ξεχνάς ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ πετύχανε αυτά που πετύχανε!

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Είπαμε ο τύπος περνάει μόνιμο ψυχωτικό επεισόδιο και έχει εξάρσεις λόγω ζέστης και καύσωνα. Σε λίγο θα κουμπώσει τα ψυχοφάρμακα του και αύριο πάλι από την αρχή.
Το αστείο (ή τραγικό μάλλον) είναι να βλέπεις τύπους σαν αυτόν που από την μία λένε ότι:
Οι γυναίκες είναι άχρηστες, κακές, ηλίθιες, βλαμμένες, πρέπει να τις λιώσουνε να τις εξαφανίσουνε και λοιπές μαλακίες
Και από την άλλη να μην καταλαβαίνουν γιατί οι γυναίκες (που σίγουρα θα έχουν διαβάσει χιλιάδες σχόλια σαν το δικό του - υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν δυστυχώς) είναι καχύποπτες, ρίχνουν άκυρα, δεν κάθονται με τίποτα με την πρώτη κλπ.
Άμα βλέπουν πως σκέφτονται πολλοί εδώ μέσα, ηρωίδες είναι όσες τολμούν!
Άσε γιατί άμα το ξεκινήσουμε τι σκατά που τα έχουμε κάνει δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο.

Ευτυχώς στους περισσότερους εδώ μέσα βλέπω ότι υπάρχει μυαλό μες στο κεφάλι τους και έχουν δεχθεί κάποιες αλήθειες, όπως:
1) Η γυναίκα είναι άνθρωπος και περιμένει σεβασμό από εμάς όπως και εμείς από αυτήν
2) Όπως δεν μας αρέσουν όλες έτσι και εμείς δεν αρέσουμε σε όλες
3) Υπάρχουν κακές γυναίκες όπως σίγουρα υπάρχουν και κακοί άντρες
4) Αν κάθεσαι στον πισινό σου και περιμένεις να πέσουνε στα πόδια σου επειδή απλά υπάρχεις είσαι μαλάκας και έτσι θα μείνεις
5) Αν σε φτύνουν κάποιες μπορεί να είναι αναμενόμενο.
Αν σε φτύνουν όλες όμως, τότε ρε φίλε ΨΑΞΟΥ λίγο γιατί ΜΑΛΛΟΝ έχεις κάποιο πρόβλημα:
α) Μπορεί τα τελευταία δύο βιβλία που έχεις διαβάσει να είναι το «ΔΙΠΛΟ ΤΗΛΕΡΑΜΑ» και όταν ανοίγεις το στόμα σου να λες τέτοιες μαλακίες που κάθε φυσιολογική γυναίκα θα φύγει τρέχοντας
β) Μπορεί να έχεις παρατήσει τον εαυτό σου και να έχεις καταντήσει σαπιοκοιλιάς
γ) Μπορεί να μην ΤΟΛΜΗΣΕΣ ποτέ να αντιμετωπίσεις ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΦΟΒΟΥΣ για να γίνεις «Ο Κυνηγός» και μετά τις κατηγορείς που δεν σε βλέπουν έτσι!
6) Όπως με όλα στην ζωή, αν δεν πετύχεις με την πρώτη δεν σηκώνεις τα χέρια ψηλά.
Παίρνεις τα μαθήματά σου και ξαναπροσπαθείς. Για πόσο; ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Δεν έχω ελπίδες ότι θα αλλάξω και τίποτα αλλά αμάν πια με το γνωστό μοτίβο: «Δεν είμαι μισογύνης αλλά...»
Ξέρετε τι θυμίζει έτσι;
Καληνύχτα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βλέπω έσκασε μύτη πιο πάνω κλασσικός δειλός λευκο-ιπποτάκος της σειράς, ο κυρ Σεντούσερας (η ξελογιάστρα). :2funny:
Ώρα να υπερασπίσουμε την αξία μας απέναντι σε ασπόνδυλους που μιλούν σαν γκόμενες! Όχι δεν ξέρει αν έχει όρεξη, χρόνο κι επιχειρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ισχύ να μπει κατευθείαν στο ζουμί ότι μίλησα σε ποστ με αδιάσειστα επιχειρήματα και δεν άντεξε η ψυχούλα του. Τι να κάνει; το γύρισε στο καλαματιανό περί θεών και παπαριών, περί μητέρας και μπαρμπούτσαλα μήπως πείσει τον εαυτό του. Αμόλυσε και την θολή τριπλή φασολάτη πορδή ότι δεν μπορεί να φανταστεί κόσμο χωρίς γυναίκες (ρομαντικό και άσχετο συζήτησης νούμερο 1), ότι θα φούνταραν οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες ή θα χαπακώνονταν μπλα μπλα (αδύναμο και άσχετο συζήτησης νούμερο 2), συν ότι δεν γίνεται να υπάρχει άνδρας χωρίς γυναικα λες και μπορεί να υπάρξει το αντίθετο ή λες κι αυτό θα αναιρέσει την γυναικοκεντρική σαπίλα (λειψό και άσχετο συζήτησης νούμερο 3). Αρχή και τέλος του ποστ με ασπίδα την λέξη μισογύνης. Μομίζει ότι κάτι έκανε τώρα ενώ εγω χαίρομαι. Νομίζει ότι θα σπάσει το μπετό με το άδειο του κεφάλι. Τέτοια λιγούρια σέρνονται στην ζωή ή στα σόσιαλ μόλις κάνουμε τις μπόχες να κλάνουν μέντες με την σάπια συμπεριφορά τους. Οι λεγόμενοι υποτακτικοί. Συνιστώ να πάρει αγκαλιά τον άλλον τον γραφικό τον Συριούλη που λέει όλο τα ίδια σαν τις γριές :2funny:και να πάνε για γλυφομούνια σε καμιά Ρωσίδα πορνο-κωλόγρια γιατί γκόμενα
δεν παίζει να βρουν ούτε κι έχουν βρει ποτέ. Μπαμ κάνουν!
Όποιος θέλει ακολουθει και γαμεί.
Ο κόσμος φτιάχτηκε για τους άνδρες! Σε όλα ανώτεροι. Έχει χαθεί
η μπάλα στην σύγκριση. Θυμίζω τέλος την τραγική κατάντια των γυναικών όπου μετά τα 30 και έχοντας τεστοστερόνη ίσα με ένα κουταλάκι μπροστά στον άνδρα (γι'αυτό και βάφονται έτσι ώστε να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους, κάτι που εμείς δεν χρειαζόμαστε) τρέχουν την μεγάλη κούρσα να βρουν γαμπρό. Πούτσα θα τρώνε και πιάτα θα πλένουν! :2funny:Μεγάλη προσοχή μην σας φάει η πολιτική ορθότητα σαν μερικούς μερικούς που έχουν τον πούτσο μόνο για να κατουράνε :effemine:και έρπονται ευνουχισμένοι (ακόμα και) σε ανδρικά σάιτ. Αυτά με σαφήνεια! Συνεχίζουμε μόνο με σοβαρούς συνομιλητές. Τώρα νάνι! :sleeping:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.850
Πόντοι
216
Βλέπω έσκασε μύτη πιο πάνω κλασσικός δειλός λευκο-ιπποτάκος της σειράς, ο κυρ Σεντούσερας (η ξελογιάστρα). :2funny:
Ώρα να υπερασπίσουμε την αξία μας απέναντι σε ασπόνδυλους που μιλούν σαν γκόμενες! Όχι δεν ξέρει αν έχει όρεξη, χρόνο κι επιχειρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ισχύ να μπει κατευθείαν στο ζουμί ότι μίλησα σε ποστ με αδιάσειστα επιχειρήματα και δεν άντεξε η ψυχούλα του. Τι να κάνει; το γύρισε στο καλαματιανό περί θεών και παπαριών, περί μητέρας και μπαρμπούτσαλα μήπως πείσει τον εαυτό του. Αμόλυσε και την θολή τριπλή φασολάτη πορδή ότι δεν μπορεί να φανταστεί κόσμο χωρίς γυναίκες (ρομαντικό και άσχετο συζήτησης νούμερο 1), ότι θα φούνταραν οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες ή θα χαπακώνονταν μπλα μπλα (αδύναμο και άσχετο συζήτησης νούμερο 2), συν ότι δεν γίνεται να υπάρχει άνδρας χωρίς γυναικα λες και μπορεί να υπάρξει το αντίθετο ή λες κι αυτό θα αναιρέσει την γυναικοκεντρική σαπίλα (λειψό και άσχετο συζήτησης νούμερο 3). Αρχή και τέλος του ποστ με ασπίδα την λέξη μισογύνης. Μομίζει ότι κάτι έκανε τώρα ενώ εγω χαίρομαι. Νομίζει ότι θα σπάσει το μπετό με το άδειο του κεφάλι. Τέτοια λιγούρια σέρνονται στην ζωή ή στα σόσιαλ μόλις κάνουμε τις μπόχες να κλάνουν μέντες με την σάπια συμπεριφορά τους. Οι λεγόμενοι υποτακτικοί. Συνιστώ να πάρει αγκαλιά τον άλλον τον γραφικό τον Συριούλη που λέει όλο τα ίδια σαν τις γριές :2funny:και να πάνε για γλυφομούνια σε καμιά Ρωσίδα πορνο-κωλόγρια γιατί γκόμενα
δεν παίζει να βρουν ούτε κι έχουν βρει ποτέ. Μπαμ κάνουν!
Όποιος θέλει ακολουθει και γαμεί.
Ο κόσμος φτιάχτηκε για τους άνδρες! Σε όλα ανώτεροι. Έχει χαθεί
η μπάλα στην σύγκριση. Θυμίζω τέλος την τραγική κατάντια των γυναικών όπου μετά τα 30 και έχοντας τεστοστερόνη ίσα με ένα κουταλάκι μπροστά στον άνδρα (γι'αυτό και βάφονται έτσι ώστε να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους, κάτι που εμείς δεν χρειαζόμαστε) τρέχουν την μεγάλη κούρσα να βρουν γαμπρό. Πούτσα θα τρώνε και πιάτα θα πλένουν! :2funny:Μεγάλη προσοχή μην σας φάει η πολιτική ορθότητα σαν μερικούς μερικούς που έχουν τον πούτσο μόνο για να κατουράνε :effemine:και έρπονται ευνουχισμένοι (ακόμα και) σε ανδρικά σάιτ. Αυτά με σαφήνεια! Συνεχίζουμε μόνο με σοβαρούς συνομιλητές. Τώρα νάνι! :sleeping:

Συγχύστηκε τώρα και θα πρέπει να κουμπώσει διπλάσια δόση από τα χαπάκια χαχα Και έλεγα που χάθηκε ο τρελός του μετρό χαχα

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.438
Πόντοι
206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom