spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ποια ειναι αυτη ρε συ...?να σαs δωσω και ενα νεο( για οσουs που πιθανον, να μην το ξερουν? ). ΛΟΛΑ ξαναγυρισε μετα απο 1,5 - 2 χρονια απουσιαs.
ποια ειναι αυτη ρε συ...?να σαs δωσω και ενα νεο( για οσουs που πιθανον, να μην το ξερουν? ). ΛΟΛΑ ξαναγυρισε μετα απο 1,5 - 2 χρονια απουσιαs.
δεν κανει για σενα, δεν εχει βυζαρα αλλα εγω οταν ειναι δεσποινα και λολα στο μαγαζι, δεν ξερω ποια να διαλεξω( αυτο τα λει ολα.) ξηγημενα κοριτσια και τα 2. 28 χρονων- ξανθια- γαλανοματα- μετριο προσωπο- ωραιο σωμα( αν και εχει 3 παιδια) και στο προγραμμα κανει κοντρεs με την δεσποινα( για οσουs καταλαβαινουν ). φθανει η διαφημηση. δεν γραφω αλλα. αν εγραφα λεπτομερειεs θα επιαναν μια σελιδα. οι γνωριμιεs γινονται απο κοντα και οχι τι λεει ο καθε εναs.ποια ειναι αυτη ρε συ...?
να σαs δωσω και ενα νεο( για οσουs που πιθανον, να μην το ξερουν? ). ΛΟΛΑ ξαναγυρισε μετα απο 1,5 - 2 χρονια απουσιαs.
και θα εχουμε την dream-team. παντωs ειμαι περιεργοs ρε pathos, αν θα υπαρχει καμμια ενημερωσoυλα απο κανενα αγαπητο συναδελφο.έλα ρε!!!!!σε λίγο θα γυρίσει και η αμάντα το θωρηκτό με την πατρίτσια την απόλυτη μουνάρα!!!!!!
σημερον δεσποινα - λολα - λιλια( δουλευε εκει πριν 2,5 χρονια περιπου. νταρντανοειδεs ξανθο μιλφ). και καθρην( πρωτη φορα την εβλεπα. νταρντανα και αυτη ,καστανη γυρω στα 27).
τι νταρντανες και ετσι ρε συ...πεστο καθαρα...βυζια μεγαλα εχουν....!!!....χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ!!!!σημερον δεσποινα - λολα - λιλια( δουλευε εκει πριν 2,5 χρονια περιπου. νταρντανοειδεs ξανθο μιλφ). και καθρην( πρωτη φορα την εβλεπα. νταρντανα και αυτη ,καστανη γυρω στα 27).
ενταξει βυζαρουδεs ειναι, αλλα εχουν και αυτο το νταρντανοειδεs τυπο σωματοs που τα χαλαει ολα( εντελωs υποκειμενικο).τι νταρντανες και ετσι ρε συ...πεστο καθαρα...βυζια μεγαλα εχουν....!!!....χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ!!!!
η δεσποινα εχει πολυ αγχοs τωρα τελευταια. πολυ φοβοs. πηγαμε με ενα φιλαρακι απο εδω μεσα, ο οποιοs πηγαινε για πρωτη φορα. μαλιστα εκεινη την μερα το δεσποινακι ειχε και γενεθλια. 2 φορεs απο πριν με ρωτησε( μηπωs ειναι μπατσοs ο φιλοs σου) , και μια τριτη ακομη οταν βγηκε απο το δωματιο. τηs λεω τι λεs τωρα ρε δεσποινακι? και αν ακομη ηταν θα σου εκανα εγω αυτο το πραγμα? εδω με ξερειs 2 χρονια τωρα. και ολα αυτα γιατι ο φιλοs εχει τρομερη φατσομπατσα και προσωπο και σωμα. αλλα ειναι καλο και ξηγημενο παιδι. στο τελοs πειστηκε η δεσποινα και ολα καλα. τα ακουs φατσομπατσα ? πρεπει να πηγαινειs και με καποιον γνωστο οταν πηγαινειs για πρωτη φορα σε καποιο μαγαζι. αλλιωs δεν θα
δεν υπαρχει κατι που να μην κανει. αλλα επειδη εχει πολλη δουλιτσα, βρισκει και καποιεs δικαιολογιεs πχ. κρυβεται και δεν βγαινει, λεει οτι ειναι κλεισμενη με ραντεβου κλπ. πρεπει να δουλευουν και καποιεs αλλεs.( οι οποιεs δεν υστερουν απο υπηρεσιεs σε τιποτα)....επειδή έχω επιθυμήσει την "αγαπησιάρα" Δέσποινα, και έχω να την τιμήσω παάάάρα πολύ καιρό, ξέρεις κανείς εάν κάνει ακάποτο, και από πίσω???
Την τελευταία φορά που την είχα πάρει, (πριν πολύ καιρό, ομολογώ) δεν πρόλαβα ούτε στάση να αλλάξω από την καύλα μαζί της.
Και θυμάμαι ότι έκανε και τίμιο μασάζακι...
Εμ βέβαια, γιατί μετά θα αρχίσει η ζήλια, η "ψώρα" κλπ... δίκιο έχει. Ξέρει τι κάνει, για να διατηρήσει τη θέση της ακέραια.δεν υπαρχει κατι που να μην κανει. αλλα επειδη εχει πολλη δουλιτσα, βρισκει και καποιεs δικαιολογιεs πχ. κρυβεται και δεν βγαινει, λεει οτι ειναι κλεισμενη με ραντεβου κλπ. πρεπει να δουλευουν και καποιεs αλλεs.( οι οποιεs δεν υστερουν απο υπηρεσιεs σε τιποτα).
ελα ρε μελίνα φέρε την πατρίτσια πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!