Νέα

Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μηπως παντρευτηκε για τα χαρτια ρε παιδια?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
τωρα βλεπω να ψειρίζουμε τη μα'ι'μου..

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως αυριο θα της το παρω το κολι

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Αν ξανακάνει πέρασμα η Πατρίτσια από το μαγαζί, ας ενημερώσει κάποιος συναγωνιστής...... Έχω ανοικτούς λογαριασμούς μαζί της.... :fuck2:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν σας τα ειπα οτι παντρευτηκε για τα χαρτια της  παντως το κολι της ειναι πολυυυυυυυυυυυ ανοιχτο βαζει και κρεμα αστα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
δεν σας τα ειπα οτι παντρευτηκε για τα χαρτια της  παντως το κολι της ειναι πολυυυυυυυυυυυ ανοιχτο βαζει και κρεμα αστα
  εχει επιστρεψει δυναμικα.  εμενα ναι μεν, μου ελεγε πηδα με, ειμαι η πουτανα σου αλλα αλλον πηγε και παντρευτηκε :headbang: μαλλον θα ισχυει απο εκει ο αντραs μου και απο εδω το αισθημα μου.  κρεμουλα βαζει παντου για το προφυλακτικο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αν ξανακάνει πέρασμα η Πατρίτσια από το μαγαζί, ας ενημερώσει κάποιος συναγωνιστής...... Έχω ανοικτούς λογαριασμούς μαζί της.... :fuck2:

αλήθεια όποιος ξέρει ας ενημερώσει τους φάν της πατρίτσιας.Μελίνα αν ακούς φέρτην πίσω :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ένα πραγματικά σέξυ μουνί με άπαικτο σώμα ήταν αυτη η πατρίτσια που ήταν πριν 2 χρονια στο μελινόσπιτο.Δυστυχώς όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων τα τρώει η μαρμάγκα και χάνονται ώς δια μαγείας από την πιάτσα τρώγωντας στη μάπα πάλι τα μπάζα και τις πατόλες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
ένα πραγματικά σέξυ μουνί με άπαικτο σώμα ήταν αυτη η πατρίτσια που ήταν πριν 2 χρονια στο μελινόσπιτο.Δυστυχώς όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων τα τρώει η μαρμάγκα και χάνονται ώς δια μαγείας από την πιάτσα τρώγωντας στη μάπα πάλι τα μπάζα και τις πατόλες.

Που να βολοδέρνει  :pipa1: αυτό το καυλοράπανο..... Α, ρε Πατρίτσια τι έχεις να πάθεις αν ξανασκάσεις μύτη.... :fuck1: ;) ;) ;)

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Πρώτη φορά στο ίδρυμα. Συνεδρία με Μελίνα (μάλλον, τρεις ήταν όλες κι όλες, ονόματα δεν μου είπαν, σερίφισσα ξανθό milf, άρα μάλλον αυτή ήταν!)
Καθόλου κακό αλλά μέχρις εκεί, μασάζ δεν θα έλεγα τίποτα ιδιαίτερο, ψιλοπασάλλειμα, μπριζολίτσα καλή, παπάριασμα στα μπαλάκια, αν δεν ήταν και η αερόπιπα θα έλεγα πως ήταν πολύ καλό το session. Συστήνεται για μία στις τόσες. 70 ο λογαριασμός.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κανενα νεο απο εδω ?  ανοιχτο η κλειστο ?   την παρασκευη που επαιρνα τηλ.  δεν απαντουσαν.      και  μια  που συναντησα στην φορμιωνοs( δουλευε πριν 2-3 μηνεs στην μελινα), μου ειπε οτι εφυγαν ολεs απο εκει. πχ  αντριαννα κλπ. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα  κλασσικα  μελινα- δεσποινα και μια μαργαριτα( κατι το κινεζοειδεs  εφερνε). το εχουν ολεs εκει μεσα να πηδιουνται πολυ προστυχα( και οχι μονο). στα μειον τουs για μενα το στοματικο( το θελω καπωs αλλιωs).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697
σημερα  κλασσικα  μελινα- δεσποινα και μια μαργαριτα( κατι το κινεζοειδεs  εφερνε). το εχουν ολεs εκει μεσα να πηδιουνται πολυ προστυχα( και οχι μονο). στα μειον τουs για μενα το στοματικο( το θελω καπωs αλλιωs).

οσον αφορα την Δέσποινα θα διαφωνισω για το στοματικο.
Κανει πολυ καλό στοματικο με ρουφηγματα, φτυσιματα, deepthroat, gag κτλ.
είναι απο τις κορυφες για εμένα

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συμωνω κι εγω. Μακραν η καλυτερη. Μιλαει και προστυχα αν γουσταρεις! :fuck2:

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Την Μαργαριτα την εχει τσιμπησει κανεις παιδια? Ολο την αποφευγω αλλα σκεφτομαι να το κανω τελικα. Αποψη κανεις?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ρε παιδιά η δέποινα πρέπει να βάζει κανά κιλό κρέμα στο νιμού της.Σαν μαγγανοπήγαδο το έχει κάνει.Μιλάμε ο "παράσχος" κολύμπαγε στην κυριόλεξία, δεν είχε αντἰσταση καθόλου :zfuck:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  σωστα ετσι ειναι.  απλα εμενα μου αρεσει πιο γλυκα και πιο ηρεμα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
να σαs δωσω και ενα νεο( για οσουs που πιθανον, να μην το ξερουν? ).  ΛΟΛΑ  ξαναγυρισε μετα απο  1,5 - 2 χρονια απουσιαs.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom