You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 355
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
τωρα βλεπω να ψειρίζουμε τη μα'ι'μου..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ρωτα τη για τα χαρτια..εγω παντως αυριο θα της το παρω το κολι
εχει επιστρεψει δυναμικα. εμενα ναι μεν, μου ελεγε πηδα με, ειμαι η πουτανα σου αλλα αλλον πηγε και παντρευτηκε μαλλον θα ισχυει απο εκει ο αντραs μου και απο εδω το αισθημα μου. κρεμουλα βαζει παντου για το προφυλακτικο.δεν σας τα ειπα οτι παντρευτηκε για τα χαρτια της παντως το κολι της ειναι πολυυυυυυυυυυυ ανοιχτο βαζει και κρεμα αστα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αν ξανακάνει πέρασμα η Πατρίτσια από το μαγαζί, ας ενημερώσει κάποιος συναγωνιστής...... Έχω ανοικτούς λογαριασμούς μαζί της....
αλήθεια όποιος ξέρει ας ενημερώσει τους φάν της πατρίτσιας.Μελίνα αν ακούς φέρτην πίσω
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ένα πραγματικά σέξυ μουνί με άπαικτο σώμα ήταν αυτη η πατρίτσια που ήταν πριν 2 χρονια στο μελινόσπιτο.Δυστυχώς όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων τα τρώει η μαρμάγκα και χάνονται ώς δια μαγείας από την πιάτσα τρώγωντας στη μάπα πάλι τα μπάζα και τις πατόλες.
ένα πραγματικά σέξυ μουνί με άπαικτο σώμα ήταν αυτη η πατρίτσια που ήταν πριν 2 χρονια στο μελινόσπιτο.Δυστυχώς όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων τα τρώει η μαρμάγκα και χάνονται ώς δια μαγείας από την πιάτσα τρώγωντας στη μάπα πάλι τα μπάζα και τις πατόλες.
Που να βολοδέρνει αυτό το καυλοράπανο..... Α, ρε Πατρίτσια τι έχεις να πάθεις αν ξανασκάσεις μύτη.... ;) ;) ;)
Πρώτη φορά στο ίδρυμα. Συνεδρία με Μελίνα (μάλλον, τρεις ήταν όλες κι όλες, ονόματα δεν μου είπαν, σερίφισσα ξανθό milf, άρα μάλλον αυτή ήταν!)
Καθόλου κακό αλλά μέχρις εκεί, μασάζ δεν θα έλεγα τίποτα ιδιαίτερο, ψιλοπασάλλειμα, μπριζολίτσα καλή, παπάριασμα στα μπαλάκια, αν δεν ήταν και η αερόπιπα θα έλεγα πως ήταν πολύ καλό το session. Συστήνεται για μία στις τόσες. 70 ο λογαριασμός.
Καθόλου κακό αλλά μέχρις εκεί, μασάζ δεν θα έλεγα τίποτα ιδιαίτερο, ψιλοπασάλλειμα, μπριζολίτσα καλή, παπάριασμα στα μπαλάκια, αν δεν ήταν και η αερόπιπα θα έλεγα πως ήταν πολύ καλό το session. Συστήνεται για μία στις τόσες. 70 ο λογαριασμός.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.605
- Πόντοι
- 42.697
σημερα κλασσικα μελινα- δεσποινα και μια μαργαριτα( κατι το κινεζοειδεs εφερνε). το εχουν ολεs εκει μεσα να πηδιουνται πολυ προστυχα( και οχι μονο). στα μειον τουs για μενα το στοματικο( το θελω καπωs αλλιωs).
οσον αφορα την Δέσποινα θα διαφωνισω για το στοματικο.
Κανει πολυ καλό στοματικο με ρουφηγματα, φτυσιματα, deepthroat, gag κτλ.
είναι απο τις κορυφες για εμένα
Συμωνω κι εγω. Μακραν η καλυτερη. Μιλαει και προστυχα αν γουσταρεις!οσον αφορα την Δέσποινα θα διαφωνισω για το στοματικο.
Την Μαργαριτα την εχει τσιμπησει κανεις παιδια? Ολο την αποφευγω αλλα σκεφτομαι να το κανω τελικα. Αποψη κανεις?σημερα κλασσικα μελινα- δεσποινα και μια μαργαριτα( κατι το κινεζοειδεs εφερνε). το εχουν ολεs εκει μεσα να πηδιουνται πολυ προστυχα( και οχι μονο). στα μειον τουs για μενα το στοματικο( το θελω καπωs αλλιωs).
σωστα ετσι ειναι. απλα εμενα μου αρεσει πιο γλυκα και πιο ηρεμα.οσον αφορα την Δέσποινα θα διαφωνισω για το στοματικο.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις