pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Τι σημαίνει μερέντα για εμάς τους καινούριους?
με φουντούκι γεύση είναι η καλύτερη.
Τι σημαίνει μερέντα για εμάς τους καινούριους?
με φουντούκι γεύση είναι η καλύτερη.
δεν ρωτησα τιμοκαταλογο, αφησα 90 γιουρια.... δεν ξερω αν ειναι καλα....
καλησπερα μην σας παραμυθιαζει η μελινα οτι δεν δινει κουλουρι το δινει παντα 90-100 ευρω προσοχη παντως στην μερεντα
ειδικα με την αναδουλεια που τους δερνει εννοειται....θυμαμαι καποιες εποχες που γινοτανε τις πουτανας...δεν ειχε δωματιο,ασε που ολοι τρεχαν απο δω και απο κει να μην τους δουνε...χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!κ με 80€ δεν θα σου έλεγε όχι ....
χα,, χα ..... ετσι :o.....και τις βαφτίζανε όλες.. Δέσποινες, κρύβοντας την κανονική
για να μην το κάνω τότε θέμα εδώ μέσα .. ;) ;) ;) ;) ;) )
Παιδια εχει περασει σχεδον ενας μηνας.Μηπως εχει κανεις κανα νεο απο το μαγαζι?
Παιδια εχει περασει σχεδον ενας μηνας.Μηπως εχει κανεις κανα νεο απο το μαγαζι?
το δινει παντωςθεραπεια με μελινακι καλο μασαζ για τα δεδομενα των ψησταριων
αν και μου φανηκε καπως κουρασμενη....πιπα καλη καβαλημα απο πανω
μαζι με την πουτσα στο μουνακι της εβαζα και δαχτυλο στο κολαρακι της
που μου φανηκε στενο μαλλον την αλλη φορα θα το τιμησω γενικα
καλο και τιμιο μιλφ καυλιαρικο σταθερη αξια.
η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ για να ειναι συνεχεια κανενα χρονο εκει, παει να πει οτι θα ειναι καλη και στο cim, αφου εκει μεσα ειναι η ειδικοτητα τουs , αν και απο φατσα και σωμα δεν λεει. την βερα τηs ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ την ειδα και εγω. παει να πει οτι τον τιμαει και τον σκεφτεται. ειναι τυχεροs. και ομορφουλα και καλο παιδι καβλιαρα - ανωμαλιαρα και μπολικο χρημα εχει. αν ειχε και γουστο στο ντυσιμο.Μεσημεριανή επίσκεψη τη προηγούμενη εβδομάδα με στόχο το κωλαράκι της Μελίνας
Στην υποδοχή Μελίνα βαμμένη περιποιημένη και φιλική λόγω του ότι είμαι από τους παλιούς πελάτες έδειχνε φρέσκια και ορεξάτη σαν να είχε μόλις μπει στο μαγαζί.
Δεύτερη παρουσία η Αντριάννα ψιλή αδιάφορη νταρτανοξανθιά και ενώ περιμένω να δω και τη χοντρή με τα μπούτια μπουκάλες F1 που λέει πολύ εύστοχα παραπάνω ο φίλος ως εκ θαύματος εμφανίζετε το ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ !!!!!
Αναθεώρηση του σχεδίου και περνάω με Δεσποινάκι που γύρισε ανανεωμένο ελαφρώς αδυνατισμένο και παντρεμένο μετά από πολύμηνη απουσία στην πατριδα της.
Για τις υπηρεσίες δεν χρειάζεται να αναφερθώ αφού υπάρχουν παλαιότερες εκτεταμένες μου αναφορές
Τα μόνα που θέλω να συμπληρώσω είναι το νέο LOOK στο ξύρισμα που αφήνει μια στενή διακριτική γραμμούλα και δεύτερο ότι οι υπηρεσίες της που πάντα ήταν πλήρης και σε υψηλό επίπεδο τώρα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία
Οι πιθανότεροι λόγοι είναι η ανανέωση από τη μακρόχρονη απουσία η αγωνία να ξαναμαζέψει τη στάνταρ πελατεία της και η μεγάλη αναδουλειά κατά δήλωση της από το πρωί ήμουν ο πρώτος πελάτης της
Συνολικά με δύο ντουζάκια χρόνος παραμονής 1 ώρα και 45 λεπτά !!!!και το κουδούνι κτύπησε μόνο μια φορά χωρίς θετικό αποτέλεσα
Κόστος 70 ευρο χωρίς απόδειξη αφού έκοψα τα 10-20 έξτρα που έδινα λόγω και των ειδικών υπηρεσιών εν όψη ΚΡΙΣΗΣ
σιγα μωρε.. άλλοι δινουν κιολας για να τους τη γαμησουν..ναι όντως...είναι πολύ τυχερός που όποιος θέλει πάει και του την γαμάει με 70 ευρώ...