Νέα

Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.978
Πόντοι
7.815
δεν ρωτησα τιμοκαταλογο, αφησα 90 γιουρια.... δεν ξερω αν ειναι καλα....

καλησπερα μην σας παραμυθιαζει η μελινα οτι δεν δινει κουλουρι το δινει παντα 90-100 ευρω προσοχη παντως στην μερεντα

κ με 80€ δεν θα σου έλεγε όχι .... 

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
κ με 80€ δεν θα σου έλεγε όχι .... 

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
ειδικα με την αναδουλεια που τους δερνει εννοειται....θυμαμαι καποιες εποχες που γινοτανε τις πουτανας...δεν ειχε δωματιο,ασε που ολοι τρεχαν απο δω και απο κει να μην τους δουνε...χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
χα,,  χα ..... :cheesy: ετσι  :o.....και τις βαφτίζανε  όλες.. Δέσποινες, κρύβοντας την κανονική  :dancing: :headbang:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.978
Πόντοι
7.815
χα,,  χα ..... :cheesy: ετσι   :o.....και τις βαφτίζανε  όλες.. Δέσποινες, κρύβοντας την κανονική   :dancing: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να καταλάβεις φίλε μου .. αυτό το κάνανε κ σε μένα .. 2 μέρες μόνο αφού είχα πάει με την κανονική Δέσποινα (ξαναπήγα για την Δέσποινα κ μου πάσαραν μια ξενέρωτη, νομίζω την Πατρίτσια, ότι αυτή είναι η .. Δέσποινα .. αυτό κάπου στα τέλη του Αυγ.2008 .. κ τελικά τα σπασμένα τα πλήρωσε η Μελίνα για να μην το κάνω τότε θέμα εδώ μέσα ..  ;) ;) ;) ;) ;) )

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.978
Πόντοι
7.815
:think: :think: :think: :think: :think:

...κάτι πρέπει να είχα αναφέρει στο "μασσατζίδικα που γαμάς" αλλά πάνε κοντά 18-19 μήνες από τότε ...

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Καλή χρονιά σε όλους

Έχουμε κανένα νέο αν και πότε επιστρέφει το Δεσποινάκι?
Οι δικές μου πληροφορίες ήταν για αρχές του χρόνου

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πρώτη μου επίσκεψη στο μαγαζί πριν δυο μέρες. Ηταν η Μελίνα και άλλες δυο, δεν μου είπαν ονόματα, αλλά ήταν έτσι και αλλιώς αδιάφορες. Πέρασα με τη Μελίνα, τα πράγματα είναι όπως τα λένε οι συναγωνιστές πιο πάνω. Απο εμφάνιση είναι κοντούλα, ξανθιά προμιλφ, 2αρι + στήθος, γενικά αρκετά καλή. Το μασάζ τίποτα σπουδαίο, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης σε τέτοια μαγαζιά, βέβαια καμία σχέση με επαγγελματικό. Στα υπόλοιπα ήταν πολύ καλή. Πίπα με φτυσίματα και με γλώσσα, γλείψιμο τα @@, καβάλιμα στο μασαζοκρέββατο και κουλούρι, κατόπιν σχετικού αιτήματος. Συνολική τιμή 90 ευρώ. Δεν έκλαψα τα λεφτά αλλά πιθανότατα να δοκιμάσω και κανένα άλλο ίδρυμα την επόμενη φορά. Ευχαριστώ το φόρουμ για την ενημέρωση, μου έδωσε την δυνατότητα να σχηματίσω σωστή άποψη πριν προχωρήσω...

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Παιδια εχει περασει σχεδον ενας μηνας.Μηπως εχει κανεις κανα νεο απο το μαγαζι?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.694
Πόντοι
12.056

Tιποτα το αξιογαμητο κατα την προσωπικη μου αποψη.
Περνα και εσυ μια βολτα και δωσε αναφορα μετα.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Φίλε είχα περάσει πριν από 10-15 μέρες. Δεν είχα διαθεση για πειραματισμούς εκείνη τη μέρα και πήρα τη Μελίνα χωρίς καν να δω τις άλλες κοπέλες. Για τη Μελίνα έχω γράψει παλιότερα. Εν συντομία είναι από τις καλές περιπτώσεις που υπάρχουν στη massage scene.

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Χτεσινή επίσκεψη:
Μελίνα και 3 ακόμα αδιάφορες, η μία εκ των οποίων είναι η standard που που έχει μπούτια μπουκάλας σαμπάνιας F1. Η Δέσποινα δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Η Αντριάννα το ξανθό 25άχρονο παχουλό πήρε μεταγραφή στην Φ9-11 όπως διαπίστωσα στην αμέσως επόμενη στάση, για την οποία θα αναφερθώ στο σχετικό θρέντι.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
θεραπεια με μελινακι καλο μασαζ για τα δεδομενα των ψησταριων
αν και μου φανηκε καπως κουρασμενη....πιπα καλη καβαλημα απο πανω
μαζι με την πουτσα στο μουνακι της εβαζα και δαχτυλο στο κολαρακι της
που μου φανηκε στενο μαλλον την αλλη φορα θα το τιμησω γενικα
καλο και τιμιο μιλφ καυλιαρικο σταθερη αξια. :rockon:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
θεραπεια με μελινακι καλο μασαζ για τα δεδομενα των ψησταριων
αν και μου φανηκε καπως κουρασμενη....πιπα καλη καβαλημα απο πανω
μαζι με την πουτσα στο μουνακι της εβαζα και δαχτυλο στο κολαρακι της
που μου φανηκε στενο μαλλον την αλλη φορα θα το τιμησω γενικα
καλο και τιμιο μιλφ καυλιαρικο σταθερη αξια. :rockon:
το δινει παντως

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Μεσημεριανή επίσκεψη τη προηγούμενη εβδομάδα με στόχο το κωλαράκι της Μελίνας
Στην υποδοχή Μελίνα βαμμένη περιποιημένη και φιλική λόγω του ότι είμαι από τους παλιούς πελάτες έδειχνε φρέσκια και ορεξάτη  σαν να είχε μόλις μπει στο μαγαζί.

Δεύτερη παρουσία η Αντριάννα ψιλή αδιάφορη νταρτανοξανθιά και ενώ περιμένω να δω και τη χοντρή με τα μπούτια μπουκάλες F1 που λέει πολύ εύστοχα παραπάνω ο φίλος ως εκ θαύματος εμφανίζετε το ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ !!!!!
Αναθεώρηση του σχεδίου και περνάω με Δεσποινάκι που γύρισε ανανεωμένο ελαφρώς αδυνατισμένο και παντρεμένο μετά από πολύμηνη απουσία στην πατριδα της.
Για τις υπηρεσίες δεν χρειάζεται να αναφερθώ αφού υπάρχουν παλαιότερες εκτεταμένες μου αναφορές
Τα μόνα που θέλω να συμπληρώσω είναι το νέο LOOK στο ξύρισμα που αφήνει μια στενή διακριτική γραμμούλα και δεύτερο ότι οι υπηρεσίες της που πάντα ήταν πλήρης και σε υψηλό επίπεδο τώρα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία
Οι πιθανότεροι λόγοι είναι η ανανέωση από τη μακρόχρονη απουσία η αγωνία να ξαναμαζέψει τη στάνταρ πελατεία της και η μεγάλη αναδουλειά κατά δήλωση της από το πρωί ήμουν ο πρώτος πελάτης της
Συνολικά με δύο ντουζάκια χρόνος παραμονής 1 ώρα και 45 λεπτά !!!!και το κουδούνι κτύπησε μόνο μια φορά χωρίς θετικό αποτέλεσα
Κόστος 70 ευρο χωρίς απόδειξη αφού έκοψα τα 10-20 έξτρα που έδινα λόγω και των ειδικών υπηρεσιών εν όψη ΚΡΙΣΗΣ

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μεσημεριανή επίσκεψη τη προηγούμενη εβδομάδα με στόχο το κωλαράκι της Μελίνας
Στην υποδοχή Μελίνα βαμμένη περιποιημένη και φιλική λόγω του ότι είμαι από τους παλιούς πελάτες έδειχνε φρέσκια και ορεξάτη  σαν να είχε μόλις μπει στο μαγαζί.

Δεύτερη παρουσία η Αντριάννα ψιλή αδιάφορη νταρτανοξανθιά και ενώ περιμένω να δω και τη χοντρή με τα μπούτια μπουκάλες F1 που λέει πολύ εύστοχα παραπάνω ο φίλος ως εκ θαύματος εμφανίζετε το ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ !!!!!
Αναθεώρηση του σχεδίου και περνάω με Δεσποινάκι που γύρισε ανανεωμένο ελαφρώς αδυνατισμένο και παντρεμένο μετά από πολύμηνη απουσία στην πατριδα της.
Για τις υπηρεσίες δεν χρειάζεται να αναφερθώ αφού υπάρχουν παλαιότερες εκτεταμένες μου αναφορές
Τα μόνα που θέλω να συμπληρώσω είναι το νέο LOOK στο ξύρισμα που αφήνει μια στενή διακριτική γραμμούλα και δεύτερο ότι οι υπηρεσίες της που πάντα ήταν πλήρης και σε υψηλό επίπεδο τώρα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία
Οι πιθανότεροι λόγοι είναι η ανανέωση από τη μακρόχρονη απουσία η αγωνία να ξαναμαζέψει τη στάνταρ πελατεία της και η μεγάλη αναδουλειά κατά δήλωση της από το πρωί ήμουν ο πρώτος πελάτης της
Συνολικά με δύο ντουζάκια χρόνος παραμονής 1 ώρα και 45 λεπτά !!!!και το κουδούνι κτύπησε μόνο μια φορά χωρίς θετικό αποτέλεσα
Κόστος 70 ευρο χωρίς απόδειξη αφού έκοψα τα 10-20 έξτρα που έδινα λόγω και των ειδικών υπηρεσιών εν όψη ΚΡΙΣΗΣ

η ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ για να ειναι συνεχεια  κανενα χρονο εκει, παει να πει οτι θα ειναι καλη και στο cim, αφου εκει μεσα ειναι η ειδικοτητα τουs ,  αν και απο φατσα και σωμα δεν λεει. την βερα τηs ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ την ειδα και εγω.  παει να πει οτι τον τιμαει και τον σκεφτεται. ειναι τυχεροs. και ομορφουλα και καλο παιδι καβλιαρα - ανωμαλιαρα και μπολικο  χρημα εχει.  αν ειχε και  γουστο στο ντυσιμο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom