μολις γυρισα απο το εν λογω καταστημα, αν και αποφευγω τα μαγαζια του κεντρου λογω ξεπετας ειπα να το επισκεφτω (για πρωτη φορα αυτο) την μελινα δεν την ηξερα καν, απο ολες που παρελασαν μου αρεσε η μελινα που ηταν επι της υποδοχης, της λεω με εσενα θελω,μου απανταει οτι εχει ραντεβου και δεν μπορει, εεε τοτε παω να φυγω της απανταω, "καλα καλα κατσε μου λεει, ας περιμενει και λιγο ο αλλος..." ετσι και μπηκα να δοκιμασω με την ξακουστη μελινα,
μασαζ μετριο, περισσοτερο με εντριβη εμοιαζε... αυτο μπορω να πω στα μειον, θετικα ολα τα αλλα, δεν χρονοτριβουσα αφου εφαγε ολο το χρονο της...
: αριστη με γλυψιμο μπαλακιων και πιπιλιμα - ρουφηγμα, μαλιστα εννοιωσα τετοια καβλα που της λεω μην ανοιγεις τον προφυλακτηρα δεν θα τον χρειαστω, ετσι της τα πεταξα ολα στο στομα οπου μετα διαπιστωσα οτι δεν ειχε μεινει ουτε ενα mgr sperm, θελω να ζητησω συγνωμη απο το συναγωνιστη που του πηρα την σειρα, οπου ενημερωθηκα απο την ψωλομελιτα οτι ειρθε και περασε με αλλη... μαλιστα οταν εβγαινα απο το ντουζ για να διωξω τα πουτσοαιθεραια απο πανω ακουσε την φωνη του συναθλητη να ομιλει εις το κινητο και να λεγει: "ναι, ναι σε μιση ωρα θα ειμαι στο γραφειο..." τωρα πρεπει να εργαζεται οπως και εγω