Νέα

Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αδερφια εχω μήνες να πάω στο καταστημα ...καποιος χριστιανος να μας δωσει καμια ενημέρωση? :think:
εχει τιποτα καλο για μασαζ? :knockinb: ... Χρονια πολλα σε όλους.

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
μπα χτες πηγα δεν πεζει τιποτα αξιολογο χρονια πολλα σε ολους ¨P

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Κρίμα ήταν καλό χαρτί...
πραγματι pirfore. ελαχιστα κοριτσια ειναι πλεον σαν αυτη. ηταν βεβαια λιγο αγαρμπη στην :pipa2: αλλα γουσταρε σκληρεs καταστασειs. τωρα απο μεγαλεs σε ηλικια βρισκειs. η δεσποινα τα συνδυαζε ολα. νιατα,ομορφο σωμα,ωραιο προσωπο,συμμετοχη κλπ κλπ.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
μολις γυρισα απο το εν λογω καταστημα, αν και αποφευγω τα μαγαζια του κεντρου λογω ξεπετας ειπα να το επισκεφτω (για πρωτη φορα αυτο) την μελινα δεν την ηξερα καν, απο ολες που παρελασαν μου αρεσε η μελινα που ηταν επι της υποδοχης, της λεω με εσενα θελω,μου απανταει οτι εχει ραντεβου και δεν μπορει, εεε τοτε παω να φυγω της απανταω, "καλα καλα κατσε μου λεει, ας περιμενει και λιγο ο αλλος..." ετσι και μπηκα να δοκιμασω με την ξακουστη μελινα,
μασαζ μετριο, περισσοτερο με εντριβη εμοιαζε... αυτο μπορω να πω στα μειον, θετικα ολα τα αλλα, δεν χρονοτριβουσα αφου εφαγε ολο το χρονο της...  :pipa2: : αριστη με γλυψιμο μπαλακιων και πιπιλιμα - ρουφηγμα, μαλιστα εννοιωσα τετοια καβλα που της λεω μην ανοιγεις τον προφυλακτηρα δεν θα τον  χρειαστω, ετσι της τα πεταξα ολα στο στομα οπου μετα διαπιστωσα οτι δεν ειχε μεινει ουτε ενα mgr sperm, θελω να ζητησω συγνωμη απο το συναγωνιστη που του πηρα την σειρα, οπου ενημερωθηκα απο την ψωλομελιτα οτι ειρθε και περασε με αλλη... μαλιστα οταν εβγαινα απο το ντουζ για να διωξω τα πουτσοαιθεραια απο πανω ακουσε την φωνη του συναθλητη να ομιλει εις το κινητο και να λεγει: "ναι, ναι σε μιση ωρα θα ειμαι στο γραφειο..." τωρα πρεπει να εργαζεται οπως και εγω  :2funny: :2funny: :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μου απανταει οτι εχει ραντεβου και δεν μπορει, εεε τοτε παω να φυγω της απανταω, "καλα καλα κατσε μου λεει, ας περιμενει και λιγο ο αλλος..."
ειχε ραντεβου με τον Πρεσβη του Αμπουνταμπι να μιλησουνε για πετρελαια και ρηαλ εστέητ... :grin: :grin:

ωραια ξηγηθηκες μαστορα

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ξερεις τι μου αρεσε πιο πολυ στο meeting μου με την ψωλομελιτα??? ηταν η πρωτη μου φορα στο ιδρυμα και υπηρχε ο φοβος της πρωτης φορας, ξερεις... ποιος ειναι αυτος??? τι ρολο βαραει??? μηπως ειναι στρουμφακι??? και αλλες τετοιες σκεψεις περναγαν απο το μυαλο της... την εβλεπα που πιεζοταν και εγω το εκνα λιγο πιο ρομαντικο.... δεν της ελυνα την απορια την αφησα να βασανιζεται και της ελεγα "κανει ζεστη δεν βγαζεις λιγο το απο πανω..." κι αυτη "ξερεις δεν ειναι σωστο... " σε πληροφορω αυτος ο φοβος αυτο το ΔΕΝ εκανε τη συνεδρια πιο καβλωτικη ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ xpapad  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξερεις τι μου αρεσε πιο πολυ στο meeting μου με την ψωλομελιτα??? ηταν η πρωτη μου φορα στο ιδρυμα και υπηρχε ο φοβος της πρωτης φορας, ξερεις... ποιος ειναι αυτος??? τι ρολο βαραει??? μηπως ειναι στρουμφακι??? και αλλες τετοιες σκεψεις περναγαν απο το μυαλο της... την εβλεπα που πιεζοταν και εγω το εκνα λιγο πιο ρομαντικο.... δεν της ελυνα την απορια την αφησα να βασανιζεται και της ελεγα "κανει ζεστη δεν βγαζεις λιγο το απο πανω..." κι αυτη "ξερεις δεν ειναι σωστο... " σε πληροφορω αυτος ο φοβος αυτο το ΔΕΝ εκανε τη συνεδρια πιο καβλωτικη ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ xpapad   :pipa1: :pipa1: :pipa1:

τελικα αυτη η μελινα αξιζει τοσο?

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτη παντως που ήταν καυλα  :knockinb:ήταν μια ονοματι Αμάντα.....τρελλο μωρο..που να βρισκεται αραγε?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975

Aμάντα-  ψηλή  μελαχροινή  με  :tits:    Από μασάζ  μηδεν -συνεννοήση βερύκοκκο -
έλεγε- "Amanda  good sex" - γενικα ξεπέτα - πάντως περναγες  καλά  αν σε γούσταρε  και αν  τις έδινες εξτρα
Πρώην  cg  σε γραφείο-  σύντομο πέρασμα νομιζω στο Σ 59
προς  στιγμήν σκέφτηκα κι εγώ  τι απέγινε- και τσέκαρα  φωτος  της Αμαντα στα Κασσάνδρας ( ξανθια)
ειμαι σχεδον σίγουρος ότι δεν  ειναι αυτη  η ίδια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτη παντως που ήταν καυλα  :knockinb:ήταν μια ονοματι Αμάντα.....τρελλο μωρο..που να βρισκεται αραγε?

και η πατρίτσια μήν ξεχνάμε...η οποία στη φάτσα μοιάζει πολύ με την χριστίνα από μπουμπουλίνας....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και η πατρίτσια μήν ξεχνάμε...η οποία στη φάτσα μοιάζει πολύ με την χριστίνα από μπουμπουλίνας....

Μη μου το θυμίζεις...... είχα φάει ένα άκυρο από αυτήν...άστα να πάνε!!! Από τότε έχω να ξαναπατήσω στο ίδρυμα αυτό.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom