Νέα

Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Καθυστερημένη αναφορά συνεδριάς από αφηρημάδα:

Επίσκεψη στο μαγαζί αμέσως με το άκουσμα επιστροφής της Λόλας πριν από 3 βδομάδες περίπου, οπότε και έτρεξα να την συναντήσω.
Ξανθιά , ψηλούτσικη για κοπέλα, όμορφη φατσούλα (βγάζει κάτι από τσαμπουκά) και κορμί επίσης καλό (ίσως όχι τόσο καλό όσο της Δέσποινας και νομίζω παλιότερα ήταν καλύτερο). Αναμφίβολα ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας στο κατάστημα.
Κατά τα άλλα, το μασάζ το δυνάμωσε πάρα πολύ σε σχέση με παλιά (στα όρια τραυματισμού(!) γι΄αυτό της ζήτησα απαλό), στα υπόλοιπα αμέρικαν κλαρινέ άνευ προσθήκης, δυνατό, στα γνωστά υψηλά στάνταρ του μαγαζιού (βλέπε Δέσποινα-Μελίνα), και ψητό σχάρας μάλλον κάπως άνοστο (εδώ χωρίς να είναι κακή, δεν πιάνει τα στάνταρ των άλλων δύο), πάντως είναι φιλότιμη, δεν δείχνει να βιάζεται, αλλά θα μπορούσε να συμμετέχει πιο ενεργά (οι άλλες δύο είναι πιο παθιάρες, έστω και αν το παίζουν - το παίζουν καλά).
Συμπερασματικά, καλή επιλογή αλλά μάλλον πρέπει να της βρεις κάποιο κουμπί για να περάσεις καλύτερα (εγώ πάντως δεν το βρήκα). Αξίζει όμως σίγουρα για το εξαιρετικό  :pipa1:!

(Για την Δέσποινα, το είχα παρατηρήσει κι εγώ από παλιά ότι πολλές φορές κρυβόταν και δεν έβγαινε στην πασαρέλα με τις υπόλοιπες, μάλλον για να δουλέψουν κι εκείνες (κι εγώ σε αυτό το συμπέρασμα είχα καταλήξει). Δεν συμφωνώ βέβαια με αυτήν την τακτική.)
βρε την λολα.    μακαρι να ηταν και  ολεs οι υπολοιπεs se ολα τα μασαζ σαν την λολα.    ειναι εργατικη και συμμετεχει και πολυ  δεκτικη σε οτι τηs λεs.    εχει βεβαια  και καποια μειον( πχ. ειναι λιγο ωμη).  εξ αλλου ολεs εχουν τα πλην τουs.  αλλα ειναι για σκληρα πηδηματα.    οταν την πρωτοδειs βγαζει κατι το αγριο, αλλα μετα την συνηθιζειs.  ριχνει και πολυ βρυσιμο, εχει πλακα οπωs ta λεει( εμενα με πιανουν τα γελια με αυτην την προφορα) και μερικεs φορεs μπερδευεται κιολαs( μια μερα μου λεει ελα  τωρα  θα σε γαμησω με τον πουτσο μου.)  :2funny:  αμαν λεω τι εγινε? αλλαξε κατι?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αμα δεν ερθει η πατριτσια πισω δεν γυρνάμε πίσω μελίνα,πάρτο χαμπέρι.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η συνεδρία στο εν λόγω μαγαζί παραμένει στα 70? ή έχουμε καμία αλλαγή ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πατρίτσια!πάτριτσία!πατρίτσια!πατρίτσιά!πατρίτσια!πατρίτσια!πατρίτσια!πατρίτσια!πατρίτσια!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  οπωs τα  νεογεννητα πουλακια περιμενουν με το στομα ανοιχτο να τα ταισουν μεσα στην φωλια τουs,  ετσι εκανα και εγω με την λολα. :2funny:    περιμενε με λαχταρα και με το στομα ανοιχτο.  ηταν εντελωs βλακεια το παραδειγμα?  :grin:

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εχθές το απόγευμα περίπου στις 5:30 με 6:00μμ πέρασα από το εν λόγο ίδρυμα για "κατάθεση" αλλά δεν μου άνοιγαν την πόρτα.
Επειδή η κάτω πόρτα ήταν ανοικτή, ανέβηκα στον 1ο όροφο, και χτυπούσα το κουδούνι, όπου και πάλι δεν μου άνοιγαν!!!!, ενώ ακουγόταν μουσική από μέσα!!!!
Τι έγινε ρε παιδιά? Τα κονόμισαν και ήταν τίγκα το μαγαζί από συναδέλφους??????
Τελικά κατέληξα στην Μάρνης. (εντυπώσεις και σχόλια στο αντίστοιχο!)

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
συμφωνα με τη λολα,το ιδρυμα θα κλεισει για λιγες μερες,την περιοδο του 15αυγουστου. στο ξεκινημα της σεζον θα παρουσιασει καινουργιο προσωπικο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Εχθές το απόγευμα περίπου στις 5:30 με 6:00μμ πέρασα από το εν λόγο ίδρυμα για "κατάθεση" αλλά δεν μου άνοιγαν την πόρτα.
Επειδή η κάτω πόρτα ήταν ανοικτή, ανέβηκα στον 1ο όροφο, και χτυπούσα το κουδούνι, όπου και πάλι δεν μου άνοιγαν!!!!, ενώ ακουγόταν μουσική από μέσα!!!!
Τι έγινε ρε παιδιά? Τα κονόμισαν και ήταν τίγκα το μαγαζί από συναδέλφους??????
Τελικά κατέληξα στην Μάρνης. (εντυπώσεις και σχόλια στο αντίστοιχο!)
με το λιγοστο ροστερ που εχει, ειναι φυσικο αν παει καποιος και παρει διπλο, το μαγαζι για λιγο να μην ειναι διαθεσιμο.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
με το λιγοστο ροστερ που εχει, ειναι φυσικο αν παει καποιος και παρει διπλο, το μαγαζι για λιγο να μην ειναι διαθεσιμο.....
  εσυ λοιπον εισαι ο υπαιτιοs?  και παμε και δεν ανοιγουν?  και δεν λεs και τιποτα  :tickedoff:

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Η Ναταλί (μεγαλοκοπέλα, με κοντό μαλί και αρκετά κιλάκια) για όποιον την αναζητά εντοπίστηκε σε μπουρδελάκι της οδού Αγκύρας και με 20Ε κάνει τα πάντα.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Η Ναταλί (μεγαλοκοπέλα, με κοντό μαλί και αρκετά κιλάκια) για όποιον την αναζητά εντοπίστηκε σε μπουρδελάκι της οδού Αγκύρας και με 20Ε κάνει τα πάντα.

Ωρες εργασιας , νεο ονομα , σπιτι?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom